- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
-
LOGOUT
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@nH.
aktív tag
A helyzet az hogy haveromék 2-en neteznek a LAN portról és én vagyok tőlük kb.:130-re. Én pci adapterrel csatlakozok a routerre (persze mindkettőnknél kültéri antenna van). A gond az hogy télleg 3napig semmi gond sem volt, aztán leesett a Hó és semmi, majd ugye elolvadt és még mindig semmi, pedig az antennák ugyanúgy álltak mint mikór még volt jel. Majd később vetem a 2db Secron 11dBi-antennát amik erősebbek mint amik voltak alapból, de így se lett jel. Ráadásul nálam 90cm-es parabolára van fókuszáltatva.
Lehet hogy a router szarakszik, de az a poén hogy akik LAN porton vannak vígan neteznek csak én nem
. Ja és a Router üzembehelyezése óta nem volt konfigolva, szóval el se lett állítva semmi.
Ugyhogy sztem reset vagy nemtudom, mert mér a setup-jába se tudok már belépni.
Pedig eddig nem fagyott a router. A TP-Link-nél is pár mp-ig kell nyomni a reset gombot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest