- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Én közepes szinten játszottam végig, a nyilacska engem nem zavart.
A nagykutya engem annyira nem izzasztott meg, kaját és italokat be kell készíteni, plusz mozogni. Mondjuk anno, amikor ismerkedtem a játékkal, könnyű fokozaton vagy tizedszerre sikerült csak megölni, mondjuk akkor nekem még túl komplikáltnak tűnt a játék, ezért is van az, hogy csak tavaly sikerült először végigjátszanom, előtte vagy 3-4 alkalommal is nekikezdtem, de beleuntam, mert rettenetesen hosszúnak tűnt.
A második rész viszont anno tetszett a videók alapján, meg is vettem a gyűjtőit (plusz az első részt, és talán az első regényt is ekkor szereztem be), de először azon is csak végigrohantam.
A regények viszont nagyon tetszettek már akkor is.
Aztán tavaly nekiugrottam, ezúttal közepes szinten (megfogadtam, hogy minden játékot ezen a szinten kezdek, lejjebb nem adom), elég hamar be tudott szippantani a játék világa, és végig is bírtam játszani, a Steam szerint 70 óra alatt.
Könnyű fokozaton nem igazán használtam a főzeteket/olajokat, mondjuk akkor nem is fogott meg a játék.De közepesen már úgy mentem, hogy használok mindent, bár nálam ez kimerül 1-2 olajnál, esetleg adott küldetéshez kellő főzetek, plusz a lényeg, a fecske-macska-rőtbagoly szentháromság, amik állandóan nálam voltak.
Mind a 3 részben a fecske-macska-rőtbagoly nálam az alap, a többi már csak ráadás.A harc szerintem kellően nehéz, igaz, a végére már nem volt sok kihívás leverni egyszerre 7-8 (vagy több) vízbefúltat, meg azokat a piócaszerű valamiket.
Persze kell egy kis taktika is az erősebb ellenfelekhez, de nekem ezek elsőre megvoltak, és a vége is sima ügy volt, a "bónuszt" is bevállaltam, és gond nélkül megvolt.
De azért persze nem annyi volt, hogy egy helyben állva csépeltem, míg meg nem haltak, hanem mozogtam, használtam a jeleket, nyeltem az italokat.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- BestBuy topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- Hálózatokról alaposan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Jèghideg hűtès minden CPU foglalathoz! Azonnal vihető!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest