Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Rony949
őstag
Az a baj a harcrendszerrel hogy hamar unalmassá, semmilyenné és könnyűvé válik. Kb. nulla kihívás van a harcban (még hardon is), annyi az egész hogy ritmusra nyomod a bal klikket és győzni fogsz. Nem mondom, néha nem árt egy sign ellövése vagy egy poti megivása, de ez kb. csak a bossharcoknál kell.
Witcher fan vagyok, nagyon szeretem a szériát, az első rész is egy fantasztikus játék, de a harcrendszere valóban nem sült el jól (pedig nem volt rossz elgondolás, ilyet más játékban még nem láttam).
A 2. és 3. rész "Dark Souls-os" harcrendszere hozzám közelebb áll. Sokkal több múlik a skilleden és a taktikán, mint az egyszerű ritmuson.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- X13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i7-1355U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Workstation? Gamer PC? Netezős irodai konfig? YOU NAME IT!
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Kártyafüggetlen 12 hónap Apple Garancia, Titán & Fehér Színben, Bontatlan
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest