- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: A teljesség igénye
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Aktív témák
-
kekigyu
aktív tag
Ket resz rémlik, ahol döntést kell hozni ezzel kapcsolatban úgy emlékszem. Az egyik a mocsarban, vagy a rendet vagy a scoiatelt támogatva kell a mezőre érkezni es harcolni. Ezt a küldetést kihagytam, hogy ne kelljen dönteni. Aztan Vizimaban, mikor a scoiatel kirabolja a bankot, egyedül mentem be, hogy ne a rendet támogassam. Bent viszont vagy segítek a tundeknek vagy nem, de ezzel automatikusan oldalt is valasztok ugy remlik. Lehet rosszul tudom, de akkor mik a totális semlegesseg lépései? Sose sikerült meg úgy kijátszani.
-
kekigyu
aktív tag
Azt tudja valaki, hogy lehet teljesen független befejezést elérni? Erre meg a játék mellé adott fuzetekbol se jöttem ra. Yt-on viszont láttam videót, hogy van olyan befejezés amikor se a rend se a scoiatel oldalára nem all Geralt.
-
kekigyu
aktív tag
válasz
magitor
üzenetére
Szia!
Köszi a segítséget, ez a magyarítás honnan van? Nekem dobozos eredeti verzió van a játékból, arra valamiért nem megy fel az 1.5 -ös patch. Virágboltból vett verzióra ( ami elvileg 1.5 verzió ) pedig hiába fut le a cd projekt red honlapjáról leszedett magyar nyelvi frissítés, nem lesz tőle magyar. Már csak a küldetések vannak hátra, hogy kimaxoljam az első részt és eszem a kefét hogy nem sikerül magyarítani
Este azért ránézek erre az általad mutatott magyarításra csak gondoltam addig is kérdezek -
kekigyu
aktív tag
A Witcher első rész Kalandok részéhez létezik magyarítás ( csak 2 kaland magyar nyelvű gyárilag az 5-ből ). Köszi a válaszokat!
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Windows 11
- Android szakmai topik
- Apple MacBook
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Linux kezdőknek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Szinte Új Razer Kraken 2019 Fekete/Fehér/Zöld Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Razer Kraken Kitty USB Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Eladó Cooler Master MWE 750 GOLD V2 fully modular táp
- Razer Kaira for PlayStation Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Gtx 1660 Super/ i5 10400F/ 16GB Corsair/ 500GB M2 250GB SATA SSD/ WIN 11
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Este azért ránézek erre az általad mutatott magyarításra csak gondoltam addig is kérdezek