- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: Imádlak Bulgária
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Dre_Powell
tag
csabz: szedd le ezt a vista javítást: Windows6.0-KB940105-x86.msu (google!!),
legújjabb vga kártya drivert, majd 1.2 patch witcherhez, nekem ezután jóval kevesebbet lépett ki. Nem tudom, hogy számít-e a sorrend, de én így csináltam.Drizzt: szentem meg is válaszoltad a kérdésed. Az aardnál rontottad el. Kb. kevesebb, mnti a pontok negyedét raktam a jelekre. Főleg az erőt, ügyességet, kitartást, inteligenciát fejlesztettem, emg term. a kardokat, és így legnehezebb fokozaton mocsárban a toronynál lazán kinyírtam volna azart meg a profot... (ha engedte vonla a játék
)Am nagyon durva.....telejsen másképp jutok el a főbb célokig, mint az első alkalommal.
Tiszta fan lettem...
-
Dre_Powell
tag
a játék végén egyáltalán nem berengart öli meg
de én már leírtam h szerintem kit öl meg..
am én nem öltem meg akkro amikro meglehetett, ezért azar javed elleni harcban segített, de sajna ott meg is halt -
Dre_Powell
tag
elkezdtem újra játszani az elejétől, legnehezebb fokozatban. Változás a közepeshez képest, hogy harc közben itt már nem változik át a kard lángoló karddá, amikor össze fűzhetőek a támadások.
Viszont vmi nem jóó nem tudok gyűjtögetni, növényekből. Át sem változik a nyíl amikor ráviszem. Tapasztalta már vki ezt a hibát? Vagy mi ez vmi extra nehezítés? Így meg sem lehet csinálni.
-
Dre_Powell
tag
ahh.....rengetek hibája van ennek a játéknak.... DE

végig toltam, és eddig ezen kívűl kb. 3 játék volt ami 10 év alatt így letudott kötni. Volt 1-2 unalmasabb rész is, de ez így volt tökéletes. A végén mondjuk elbírtam volna még képzelni egy jelenetet, amiben találkozik Berengarékkal....de lehet megvotl az oka annak ,hogy ez nem került be, az a mutáns azért érdekes volt ott. Talán vmi érdkes foyltatás......hm...
Várom már, mnit egy gyerek. 
Szerintem végig játszom még 1x, teljesen más döntéseket hozva, kíváncsi vagyok.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Sweet.tv - internetes TV
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 2026 - Íme az 6. héten megjelenő játékok listája
- Bittorrent topik
- Hobby rádiós topik
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- P17 Gen2i 17.3" 4K IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti gari!
- Lian Li TL Led 120 fehér eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de én már leírtam h szerintem kit öl meg..