- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
1149kb/sec - adatlapon lévő konfiggal.
-
bim
veterán
-
westlake
félisten
van mar memset 3.4 beta4
#1979: engem szemely szerint rettentoen tud szorakoztatni egy olyan eredmeny ss-e, amire azert nem kerul meg egy "ablak", mert attol mar megfagyna az egesz windows.. termeszetesen tisztaban vagyok azzal is, hogy jonehany ilyen ember is koptatja a ph "iskolapadjait"
en nem szeretnek kozejuk tartozni.. -
Muréna
őstag
-
Lalaboy
őstag
-
Lalaboy
őstag
Okos hatbatamadas!
4.2Ghz-ra szeretnem beloni a konfigot 32M-re is! De amig nemjon ki ujabb BIOS, ami javit a lap es a memok kompatibilitasan, addig sotetben tapogatozok!
Kulonben vigan 3100 fole lehet menni, de nem stabilan egyenlore, ezen szeretnek valtoztatni! De kell egy jo BIOS! 
-
westlake
félisten
válasz
Lalaboy
üzenetére
igen, en is azt vettem eszre, hogy a glk, gkx moduloknal a 2.7 volt a kritikus hatar.. mar osszeszamolni sem tudom, hogy hany kitem ment tonkre.. 6-7 biztosan.. viszont eerdekes modon egy kitbol mindig csak egy modul megy tonkre (kivetel nelkul).. es igen, ha a megmaradt modulokat osszevalogatjuk, akkor eleg durva eredmenyeket lehet elerni.. aztan mehet minden vissza garaba, es kezdodhet az orulet elolrol

-
Lalaboy
őstag
westlake forumtars keresere kozmetikaztam az eredmenyt!
Visszavettem a procit 4.4-rol 4.2Ghz-re, igy alig kellett 1.4V fole menni, de jobban figyeltem a ramokra!
winrar -
westlake
félisten
válasz
Anthony28
üzenetére
biztos nem bantasbol irta azt, amit irt.. nem kell egybol felreerteni.. ez itt egy olyan topik, ahol eleve a "szettvikelt" eredmenyeket preferaljuk.. megmondom oszinten, en nem vagyok kivancsi, hogy melyik rendszer mennyit tud alapon.. ezeket a dolgokat mar regen kibenchmarkoltak a review irok.. csak a sajat nevemben beszelhetek, de nekem szemely szerint nekem sem az eletcelom a tuning.. ez egy hobby, es szorakozas.. mondhatni, egeszseges verseny.. en nagyon orulnek neki, ha mindenki igy fogna fel

#1959: te mar azert eleg oreg roka vagy ahhoz, hogy ismerd az "instrukciokat".. esetleg ha valamilyen pillanatnyi elemezavar allna fenn nalad, akkor ennek az elso resze biztos segit![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mod: ja es csak a te tiszteletede csinaltam egy ddr3-as topikot is

-
Lalaboy
őstag
válasz
Anthony28
üzenetére
Mehetni lehet 1000 C4 fole, de akkor mar a ramok eletet koctaztatod! Nem 1-2 es nem 3 tubigramot kivegeztem, sokat tanultam, de megfizettem az arat! Odakell figyelni DDR2-nel a szeriakra is! Nemmindegy melyik Micron csipelk ulnek a PCB-n!! Minden Micron D9 GKX-GMH szeria csipekre valogatottan maskepp mulodik! Erzekenyeg, megkelll elore tudni, milyen szeria szerepel rajtuk! .............

-
Anthony28
őstag
válasz
Lalaboy
üzenetére
És én nem mehettem 1000mhz fölé CL4-ben csak te?
1066mhz 4-4-4-6 egyébként.De természetesen fotoshoppal mindig javítok kicsit az eredményen mert egyébként 1700p kapnék.De egyébként annyira tojok rá hogy azóta se csináltam meg a validálható képet.Majd ha kedvem lesz, meg időm.Lexarom a benchmarkokat, amikor van időm akkor foglalkozom velük 1-2 teszt erejéig, nem ez tölti ki az életem nagy részét. -
Lalaboy
őstag
Ez a lap kenyeseb egy japan gasanal, de vannak tartalekai! Atalltam DDR3-ra, de nem eri meg!

-
Lalaboy
őstag
Orultem, hogy a lapot. memokat , procit, "kozeli " osszhangba hoztam! De nem eleg!

-
westlake
félisten
beraktam ket eredmenyt, amivel elmaradtam
#1953: direkt nem lista ready kepet csinaltal?

-
subaruwrc
félisten
a játék közben legrosszabkor kifagyást megelőzendő futtatunk orthoshoz hasonló haszontalan tesztprogramokat
játék terhelését inkább winrar alatt futtatott 3dmarkhoz hasonlítanám. az mindent izzaszt. 3dmark hehh. természetes versenyszellem kimutatásának eszköze 
(am szíveskedjék valamelyik tuning topikba átfáradni hasonló gondokkal.
) -
DENON
tag
ÉN annyira nem értek a dologhoz,de még mindig nem fogom,miért jobb az orthos tesztelni mint mondjuk 2-3-5 óra folyamatos játék,ha ott kifagy akkor minek huzok valamit is ? ha meg jól megy akkor valszeg mindenhol jó lesz,és azért ha játszok jobb a teszt mintha pl az orthost nézem

sztem,de mondom nem értek hozzá meg mondjuk van egy két játék ami sztem ugyan ugy terhel mint az orthos.(Ha tévednék ne kövezzetek meg)
(Mondjuk én a 3dMark ot se nagyon értem sztem az se jó semmire csak fitoktatni kinekmilyen a gépe. . . Játékban mindig jobban előjőn ha hiba van de én mondjuk amateur vagyok) -
Lalaboy
őstag
Az uj procival: 3100

-
Anthony28
őstag
Elvileg ennek már jónak kell lennie: [Q6600 2626p]
-
Anthony28
őstag
Nos, azt hiszem belépek én is a klubba egy szerénykés eredménnyel.
[Q6600 2501p] -
paduc
tag
E6850
Winrar -
Telefunen
őstag
Hogy listázható eredményem is legyen (200MB, CPU-Z-k): link
-
westlake
félisten
minden eredmeny bekerult
-
hossszú
őstag
-
Telefunen
őstag
-
slett27
addikt
válasz
Zoli329
üzenetére
E6750-ben amúgy is nagy a szórás tuning terén.
Nekem sem mennek 1150 körül jó időzítésekkel a RAM-ok (5-5-5-18), pont olyan mint ha 900-on 4-4-4-4-ben, vmi ilyesmit én is megnéztem szal hagyom itt jó időzítésekkel. 
Én viszont nem lehetek telhetetlen a 9x390-el egy L2-esel.

-
Zoli329
addikt
válasz
slett27
üzenetére
Nekem az új proccal sok lehetőségem nincs. 458 felett meghal fsb-ben sajnos, így marad a 8x450. Pedig a 7x sokkal jobb lenne, dehát be kell érni ezzel. Feláldoztam a magas fsb-t a kevés fesz adott mhz-hez oltárán. Valamit valamiért. Végülis a winrar csak egy tesztprogi, a valós mhz többet ér. 1:1 jó, csak a 900mhz kevés ramnak. Dehát ezvan. 1000 felett meg csak cl5 megy nálam tartósan az meg megint nem éri meg. 880 cl4 = 1050 cl5 most néztem winrarban. Lol.
-
Zoli329
addikt
válasz
slett27
üzenetére
Trfc mehet 30-ra, write to precharge olyan 10-11-re tWTR meg 10-re. trp 3 felesleges, 4 is elég ugyanaz teljesítményre. tras is elég 5ön. de kitesztelheted, ha nem hiszed
a 4-4-3-5 ugyanaz nálam mint a 4-4-4-5 viszont a fesz sokkal több kell neki. Legalábbis a különbséget sehol még minimálisan se tudtam kimérni. -
Zoli329
addikt
válasz
slett27
üzenetére
Nekem már vágta haza az xp-t 2x is a ramturkászás
1x biosos utána okosabbnak gondoltam magam és win alól turkáltam de úgy is behalt. Kékhalál aztán utána nem indult többet még csökkentettbe sem. Sőt a partícióm is elszállt a C:-n és visszaállítani sem tudtam. Lol... Veszélyes játék. Rosszabb mint a cpu tuning az max megfagy vagy resetel. -
wilkyx
tag
Ma este játszottam egy picit egyelőre ennyi, majd finom hangolok setfsbvel az alapok közül ez volt amit még szeretett az 13xx már kicsit sok volt neki, de asszem ez se olyan vészes így "elsőre"
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Arc Raiders
- Le Mans Ultimate
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gumi és felni topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Battlefield 6
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

a ramokat is tekerd meg még egy kicsit tutira van még bennük
Soha nem láttak ennyit a ramjaim.Nekem ezt az 1066/CL4-et 2,3V tudja Prime95 stabilan és memtest stabilan.Így is használom 20/7.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
1066mhz 4-4-4-6 egyébként.De természetesen fotoshoppal mindig javítok kicsit az eredményen mert egyébként 1700p kapnék.De egyébként annyira tojok rá hogy azóta se csináltam meg a validálható képet.Majd ha kedvem lesz, meg időm.Lexarom a benchmarkokat, amikor van időm akkor foglalkozom velük 1-2 teszt erejéig, nem ez tölti ki az életem nagy részét.
)