Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
oszinten szolva ezt a dolgot nem tudtam, de ugye most nem kell majd azt nyilatkoznom, hogy jobb az asszinkron beallitas, mert csak eleresekben jobb igy? miert nem futtatott read, write teszteket? sot, miert nem futtatott winrar-t, ami amugy is teljesen jol tukrozi az idozitesek valtoztatasat..
ezekutan biztos, hogy fogok en is csinalni i965-os teszteket..
[Szerkesztve] -
Fori23
őstag
válasz
westlake
üzenetére
Nincs kedvem előlről kezdeni, ezért normálisan fogalmazok!
Más a mem.vezérlője a 965-ös lapnak, és többször ki lett mérve, hogy felszorozva /4:5-2:3/ gyorsabb jelentősen, mint 1:1-ben.
Ha a szemednek sem hiszel, akkor ajánlom figyelmedbe ''hipro5'' post-ját, és egyik mondatát :
''It's NOT 975 chipset'' [link] /topic: [link] /
Talán elismered, hogy ért hozzá annyit, mint Te. -
Zoli329
addikt
válasz
afterburner_
üzenetére
Ez így nem egészen jó, mindegyik cpu-z ugyanaz... Az eredmény nagyon szép gratula!
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
afterburner_
üzenetére
mindig a legfontosabb dolgokat nem latjatok meg!
a tesztet asszinkron beallitassal vegeztek vajon miert nem futtattak valamilyen savszel tesztet? azert, mert meg az 1:1 cl 3 3 3 3 ddr880 sebesseget sem erne el..
ehhez hasonlo kepeket kell keresni.. ahol latszik, hogy van is valami a sebesseg mogott [link] en mindig jot mosolygok azokon, akik annyira egysikuak, hogy kielegiti oket a minel magasabb mhz latvanya.. nem szamit, hogy azt asszinkron beallitassal, nem gyari szorzoval, 2 megas conroe procival, i965-os lappal ertek el.. nem szamit.. csak a mhz a lenyeg.. arra elvezzunk
lassatok is sracok, ne csak nezzetek
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
válasz
westlake
üzenetére
hat lehet, bar vartam Rad hogy irj
gondolom akkor megtartottad a wintec kitet? megrendeltem, aztan ma adott Lalaboy egy linket igaz amd-vel teszteltek
[link]
2.7 V-n igaz de
the Corsair CM2X1024-8500C5 does 465MHz, DDR2 930MHz at CL3-3-3-5:
ennyit nem fog menni nalam
de ha toredeket megy 800 korul cl3-ban akkor mar orulni fogok neki
778-an megy most így lazan viszi a cl3-at
geileimhez kepest isteni ramok! persze csucskategoriahoz biztos szar, de nekem megfelel
-
westlake
félisten
válasz
afterburner_
üzenetére
penzkidobas

-
afterburner_
őstag
hamarosan visszaterek majd egy kis verfrissitesen estek at a ramjaim 8500 corsairral probalkozok majd egy kicsit

-
frizso
senior tag
Feliratkoznék a listára
1263
[link] -
westlake
félisten
válasz
Achill3uS
üzenetére
osszensen csak annyit kellett volna tenned, mint amit mindenki mas megtett.. harom darab cpu-z ablak es egy winrar.. masok meg tudtak tenni, te nem.. az, hogy miert nem ugy csinaltad, ahogy kellett volna, szerintem tok lenyegtelen.. ugy gondolom jelen esetben te nem tudtad elfogadni azt, amit en kertem..
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
válasz
westlake
üzenetére
azért van ott a memset, mert több beállítás látszik mint a cpuz-ben, mobo le is van fotózva, de memset még a chipsetet is kiirja azért, amugy meg van cpuz validom magasabb órajelről, nemtom mi ezen a hasraütés.. csak egyszer fogadnád el a másik munkáját is.. nah de nem akarok megint vitát, hagyjuk inkább.
[Szerkesztve] -
Zoli329
addikt
Westlake úr mikor frissíted a listát?

Ezt betehetnéd majd, már erősen szúrja a szemem a régi eredményem...
[link] -
Zoli329
addikt
Ezzel az eredménnyel szeretnék bekerülni a toplistába, ha megoldható:
[link]
Sikerült 1310kbps-t is kisajtolni a gépből, de nem bírta túl sokáig vmiért. Ramok nem bírják már sajnos. -
Zoli329
addikt
Üdv!
Kicsit finomhangolgattam az eredményem:
[link]
A64esek között egész jó eredmény. Talán lesz még jobb is. Csak az alaplapom nem mindenben ad szabad kezet
Proc: A64 X2 3800+
Alaplap: Asus M2N32SLI-Deluxe
Ram: 2x1GB PQI DDR2 667mhz -
Lalaboy
őstag
válasz
westlake
üzenetére
Ahhoz mar moddolni kellene a lapot, mert ez az FSB keveske. Mar nemtudtam hova szukiteni az idoziteseket, az FSB-t pedig ha probaltam emelni a rendszer osszeomlott. Keves az NB fesz es a vfsb fesz sajna.
Szeretnem, ha megnezned ezeket a kepeket! Ezen a kepen az alaplapon a baloldali forrasztasi ponton csak a PCB talalhato. [link] Itt lenne egy masik kep is [link], ezek lennenek a boost modok. Szerzek pakat, de melyiket erdemes megcsinalni? Az elobb irtam hypro-nak a vmch pencil moddal kapcsolatban. Remelem reagalni fog. 
-
Lalaboy
őstag
TG ramok 2.8V-on:[link]

-
Konflikt
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
Mért, meghalt?
[Szerkesztve] -
-
Achill3uS
nagyúr
nekemis lett egy kis update: [link]

Asus P5B Deluxe@fullmod
E6300@dryice cooled
2*1GB Team Xtreem 6400@2.8v
[Szerkesztve] -
Lalaboy
őstag
Memoriak DDR900-on, 3-3-3-4-ben, 2.75V feszen (valos) WinRAR:2181 [link]

-
westlake
félisten
válasz
afterburner_
üzenetére
a procisebessege alig szamit ennel a tesztnel.. a memoria sebessege es fokent az idozites szamit
-
afterburner_
őstag
[link]
nos itt az eredmenyem ennyire futotta eddig a talicska geiloktol
1704 -
westlake
félisten
válasz
afterburner_
üzenetére
nekem tokmindegy milyen geppel csinalod.. a lenyeg tenyleg az eredmeny.. a jobb eredmenyt irom be ugy is..
-
M3kk
őstag
válasz
afterburner_
üzenetére
Nem a konfig a lenyeg, hanem az erdmeny

-
westlake
félisten
figy.. attol fuggetlenul, hogy megtehetnem, nem veszem meg egybol a legdragabb, legjobb ramot.. ahhoz nem se nagy tehetseg, se nagy tudas, hogy kivalaszd magadnak a legdragabb (es valoszinuleg a legjobb) ramot.. ha igy jarunk el, akkor elveszti a tuning a szepseget..
meg kell keresni, hogy melyik kisebb ramon van esetleg jo ic es azt kell megvenni..
persze, az is igaz, hogy rajtam kivul senki mas nem vesz 1-nel tobb tuningramot..
en 265$-ert vettem a led-es, fekete 1000-es crucialt
[Szerkesztve] -
-
westlake
félisten
elmondtam a velemenyem a masik topikban.. az asszinkron hajtasnak semmi koze a szinkron mukodeshez.. teljesen atrendezne ezt a listat.. mindegy.. aki akar, az adjon ezekre a tesztekre.. az ocz meg sem kozeliten a masik harom ramot..
majd kiderul milyen ramot vettel.. rosszbiztosan nem lesz..
#247: erkezik 4 kit.. azok kozul valamelyik.. wintec, super talent, crucial, mushkin..
a kovetkezo kiserletem az lesz, hogy ketkulonbozo d9-es modul mennyire hajlando egyuttmukodni.. ezert is jo egyesevel (is) tesztelni a modulokat!
itt a wintec kit, amibol az egyik modul 1.85 volton cl4-ben 409mhz-et megy, a masik meg csak 403-at.. kell egy masik (minimum) 409-es ram es maris nem fogja vissza a tuningot a gyengebb ram.. ilyen kis apro okossagokkal lehet eredmenyeket elerni.. ez az egesz szepsege, nem pedig a mhz-ek egyre feljebb valo lokdosese.. persze ez is hozzatartozik a dologhoz..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
frissitettem
[link] -
Ferinyho
csendes tag
Van valakinek Winrar tömöritö progija?
-
westlake
félisten
válasz
Achill3uS
üzenetére
az az egesznek a lenyege, hogy mivel nem 16 ic van a modulon, hanem csak 8, feleakkora az esely arra, hogy hibazik a legrosszabb ic..
persze az is igaz, hogy ez csak tiszta ''pontvadaszat'', igy valojaban jelentoseget veszti a memoria merete.. ettol fuggetlenul en nem mondom azt ra, hogy ''de durva''
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
westlake, Lalaboy ha már nagyon nem birtok magatokkal itt van egy kis házifeladat: [link]

-
westlake
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- További aktív témák...
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- Intel i5 és i7 procik (típusok és árak a leírásban)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Új akku 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nah akkor megint nekiugrok 
majd meg finomitgatok rajta

1263
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szeretnem, ha megnezned ezeket a kepeket! Ezen a kepen az alaplapon a baloldali forrasztasi ponton csak a PCB talalhato.