Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stella86
csendes tag
Van egy nagyon bosszantó problémám, amit sajnos a teljes op rendszer újratelepítés sem oldott meg. Letöltöm a winrar-t, egy ideig működik is rendesen, aztán önálló életre kell. Tehát rákattintok egy internetes oldalon egy letöltendő fájlra és a gép nem dobja fel a lehetőséget, hogy menteni vagy megnyitni szeretném, hanem Automatikusan letölti egy ideiglenes mappába. Hiába telepítem újra a winrar-t utána is ezt csinálja.
Tud valaki esetleg megoldást a problémámra?
Köszi előre is.
-
PazsitZ
addikt
válasz
fridaycs
üzenetére
[link] Invalid or corrupt authenticity information. In this case, it merely means that the poster used an unregistered version of WinRAR with authenticity information enabled, so that the error recovery data is not saved. Usually this is not a problem and the file should extract just fine. Unless if the files fail the crc check when checking with SFV, in which case recovery method will not work and another repair method or replacement of the file is needed.
Tehát az üzenet ellenére ki kell, hogy tudd csomagolni.
-
fridaycs
tag
"Invalid or corrupt authenticity information" - Ilyenkor mi a teendő? Javítani próbáltam, sfv ellenőrzés ok...
-
guiness
csendes tag
Sziasztok!Nekem egy olyan jellegü kerdesem lenne hogy ugyebar latom hogy a winrar 3.71 -es verzional jarunk mostnasga de megis talaltam fenn neten winrar 4.65-ös verziojut is, ez hoygan lehetseges?? Vagy az nem uyganez a program,miben különbözik?!
Ha valaki tudja elmondana,mert per pil a 4.65 ös van fennt nekem, de erdekel hogy egyaltalan jo-e az vagy inkabb a 3.71est ami a köztudatban van azt hasznaljam,melyika jobb???!Köszi elöre is

üdv -
Ludovicus
aktív tag
Sziasztok! Egy cirill betűs jelszóval védett .rar file-t próbálok kicsomagolni, de eddig minden próbálkozásom kudarcot vallott. Először másolás-beillesztéssel próbálkoztam, majd átállítottam a billentyűzetet oroszra és beírtam a jelszót, végül telepítettem az orosz verziójú winrart, de ez sem segített... Esetleg van még valami javaslatotok?
Üdv.
L. -
Makaveli
senior tag
Hogy lehet tömöríteni WinRAR-al?
Tudom, kicsit láma kérdés... -
Laczik
tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy egy nagyobb, több gigás állomány kitömöritésénél állandóan hibát ír ki, méghozzá mindig más részállomány kibontásánál.Hol az r06nál, hol csak az r42nél,teljesen random választja ki..Svf-vel ellenőrizve minden ok, próbáltam már Winrart,Zipet,7Zipet is de semmi.
Biztos vagyok benne hogy nem hibás maga az állomány, a méret mindegyik részállománynál megegyezik.
Már nem először csinálja ezt a nagyobb méretű állományokkal.
Várom a tippeket.HW gond? -
Kölesz
csendes tag
Sziasztok a call of duty 4 kellene nekem telepitö kod ha tudna nekem segiteni eben valaki szépen meg kösszöném.
-
neduddki
nagyúr
HI!
Nekem ilyasmi kellne, hogy ha tomorites soran zarolt filet erzekel akkor lepjen ki es ne folytassa a tomoritest
kosziudv
neduddki
-
kissgy04
tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni. Rar-os jelszómat elfelejtettem, hülye voltam igen
. Átnéztem a password feltörő progikat, és ezért kérem a segítséget. Nem tudom hány karakteres a jelszó, de tudom az első és utolsó betűt, és pontosan tudom a benne lévő szavakat,de nem tudom milyen kombinációban vannak.Brute force, nem érdekel, és túl sok ideig tart, és időpocsékolás lenne
Mask, ahogy néztem tudni kellene azt hogy hány karakter, és megadható rész a jelszóból. Fentiek miatt ez is problémás,
Dictionary: csak fix, előre megadott szavakat futtat.Szerintem dictionary-val meg lehet csinálni a fentieket, de nem tudtok esetleg olyan progit, ami kidobná fenti esetre a szavak és betűk összes kombincióját, amit utána lementek, és dicitonaryként beadok a rar törő proginak.
8-9 fix szavam +2 betűm van a jelszóban , amikből 1 max kétszer ismétlődik. Nem szeretném kézzel beírni az összes kombinációt

Remélem érthető voltam, és tud vki segíteni

-
tomcsi23
veterán
Hali!
Ez a 3.71-es legjobb + tömör opciója valami hihetetlen mértékben tömörít, próbáltátok már? Remélem, nem csak optikai csalódás.

-
Silious
tag
válasz
zvaragabor
üzenetére
Jaja én is ezt akartam pont elkerűlni, na mind1, azért THX
-
zvaragabor
senior tag
Gyanítom a szóban forgó tömörített fájldarabok egy játék darabjai.

Más megoldást nem tudok, kitömöríted egyszerre egy helyre mindet, ekkor megkapod az eredeti fájlt, majd ezt az egy szem fájlt becsomagolod. Időigényes, de ez van.
-
Silious
tag
válasz
zvaragabor
üzenetére
Van nekem több iso fájlom amik elég jól be vannak tömörítve+ fel vannak darabolva, és én úgy akarom kiírni 1 dvd-re, hogy egyesítem a darabolt rar-okat 1 rar-ba, és akkor a dvd-n nem mondjuk 100db 15 mb-os rar fájl lesz, hanem csak 4-5 db rar fájl.
-
zvaragabor
senior tag
Szóval vanm több 800 megás arhívumod, amik egy fájl részei, és ezeket szeretnéd úgy egyberakni, hogy a tömörítési arány hasonló legyen? A tömörítés mértéke elsősorban a tömörített fájl típusától függ. Egy DivX-es fájlt nem lehet szépen tömöríteni, de 800 megányi txt, és doc fájlokat simán.
-
Silious
tag
válasz
zvaragabor
üzenetére
Én pont ezt akarom elkerűlni, mert van több nagy méretű fájlom amik elég jól vannak tömörítve (pl.: 800mb-->230mb) és ezt szeretném megoldani valahogy.
-
Silious
tag
válasz
zvaragabor
üzenetére
Azt tudom, de én nem akarom kicsomagolni, hanem azt akarom, hogy 1 db nagy rar fájlom legyen.
-
Silious
tag
Hy all
Azt hogy lehet megcsinálni, hogy több rar fájból egy nagy egyesített rar fájlt tudjak csinálni?
TC-vel próbáltam, de az csak .out fájlt csinált, átnevezve pedig nem volt teljes a rar fájl
-
toxichoney
csendes tag
sziasztok
én rühellem az összes rar fajlt, m nálam mindig próblémáznak:SSSSSSSSS most épp letöltöttem egy dvd fajlt ami iso, de előtte kikéne csomagolnom, h az legyen, de ntom ezt írja ki:
! G:\predo-nbk.r01: You need to start extraction from a previous volume to unpack A bambanő.iso
! G:\predo-nbk.r01: No files to extractezt nem egyből írja ki hanem kb felénél(nem sorba megy pff elkezdi 32 -nél azt vhol megall és ezt írja ki)
az összes fajl megvan és crc hiba sincs bennük valszeg nemtom mi a kínja má megin, g meghajtóról a cre akarom hely van ,ntfs fajlrendszer. vki help me, fél napig töltöttem, nemakarom törölni:S

-
kraftxld
félisten
Nemrég kijött a 3.71-es, ezek az újdonságok:
Version 3.71
1. Archive names in rar.log error log file always include
the full path.
2. WinRAR tray icon is compatible with high DPI display modes.
3. If you modified a file in archive with encrypted names using
an external editor, WinRAR will not ask for archive password again
when prompting to update a file. It will use a password which
you entered when opening an archive,
4. Bugs fixed:
a) switch -tl and "Set archive time to latest file time" option
could fail in previous version. Sometimes they set archive time
to current system time instead of latest file time;
b) if -ag switch mask contained archive number, month and minute
characters, WinRAR placed 'I' character instead of minute value
into generated archive name for archive numbers exceeding 1;
c) high ASCII names in ISO files using ISO 9660 format without
Joliet format extension were displayed incorrectly;
d) WinRAR could crash when decompressing some of corrupt RAR archives;
e) if "Turn PC off when done" option was set in "Convert archives"
command, WinRAR turned PC off after converting the first archive
in selected group instead of after converting the entire group;
f) if user specified a non-existent destination path in SFX archive
in Vista, SFX could enter into infinite "create new SFX window"
loop;
g) WinRAR could fail to unpack an individual file from subfolder
of ACE archive using the drag and drop. -
kraftxld
félisten
Az átvitelben lehet a hiba, szerintem ha ekkora file-okat küldözgetsz csinálj a saját gépeden egy ftp szervert, és szerintem még mindig a legjobb megoldás 15 megás részekre darabolni (dvd esetén 50 megásra) valamint a recovery record is okés úgy ahogy csinálod, nekem még semmi gondom nem volt vele, pedig jópár TB-nyi cuccot átforgattam már winrarral

-
jeffo
tag
Van egy olyan problémám, hogy valakinek küldtem egy XviD avit, a fájlokat külföldi tárhelyre töltöttem fel (mediafire.com), és az illető jelezte, hogy az egyik rar part fájl crcsen jött le neki. Kipróbáltam én is, nekem is szintén. Közben kiírtam dvdre a videókat, ezért vissza kellett másolnom vinyóra, és kitaláltam gyorsításképp, hogy újratömörítem az avit ugyanolyan WinRAR beállításokkal, és nem az összeset, csak a kérdéses rar part fájlt töltöm fel újra.
A WinRAR beállításai általában: compression method - store, create solid archive, put recovery record (3%), lock archive, split to volumes - 100000000 bytes.
Korábban a rar fájlokra csináltam MD5 crc checksum fájlt és a dvdre kiírt avira is van md5.Azonban sajnos nem sikerült reprodukálni az első rar tömörítést, a csomagok összessége pár bytetal eltér, és az md5 ellenőrzés is hibásnak találja a fájlokat. Próbáltam egy másik videóval is, és volt olyan is, annak ellenére, hogy egyeztek a fájlméretek, mégsem mentek át az md5 ellenőrzésen.
Az archívba csak egyetlen avi fájlt tettem, nem volt más, mondjuk text fájl, ami ascii/binary konverzió vagy utólagos belemódosítás miatt bekavarhatott volna. A gépre bemásolva is teszteltem az avit az avira készített md5 fájllal, hibátlan volt.Más feltöltéseimet is visszanéztem, amelyeknél rendelkezésre állt a rarokra md5 fájl. Arra jutottam, hogy azon avikat nem sikerül ugyanolyanra újracsomagolni rarba, amelyeket úgy töltöttem fel webre, hogy eredetileg vinyón volt az avi, és csak később lett dvdre kiírva.
Tehát azok az avik, amelyek eleve dvdn voltak, később lettek bemásolva gépre és úgy tömörítve rarba, azoknál sikerül reprodukálni az első rar tömörítési állapotot.Próbálgattam számos beállítást Winrarban, többféle programverziót a 3.xx-en belül, nyelvi verziókat (magyart, angolt), a fájl módosítási/létrehozási idejét, attribútumát is állítgatni (cdn ugye alapból read only-n van, archive ki van kapcsolva, vinyón viszont csak archive attribútum van). A fájl idejét illetően úgy láttam, a rarban csak a módosítás ideje van tárolva, amikor kicsomagolom, vagy bemásolom dvdről, a létrehozás és az utolsó hozzáférés idejét az aktuális gépidőre állítja a rendszer.
Tehát az lenne a kérdésem, van valakinek ötlete, miben térhet el a dvdre kiírt avi fájl a korábban vinyón lévőtől?
Ismeri valaki jobban a WinRAR-t, esetleg vizsgált már meg alaposabban, forráskód szintjén ilyen tömörítőprogramot?Ha más megoldás nem lesz, csak azt tudom tenni, hogy ha crcsen megy fel egy fájl vagy a webszerveren válik valami miatt crcssé, akkor újratöltöm az összes rar part fájlt, a régieket pedig letörlöm webről a file hosting site saját accountos részében. Vagy pedig megtartom egy ideig vinyón a rarokat.
Vagy esetleg lehetne MD5 helyett PAR2-t alkalmazni (QuickPar - www.quickpar.org.uk), és akkor azzal helyre tudná hozni az, aki letölti. 443 megás rar csomaghoz 45 megás par2 készül recovery blockokkal (ez kb. 10%). Az előbb kipróbáltam, hex editorral
megváltoztattam egy byteot, és helyre tudta hozni a Repair a QuickPar-ban.Legközelebb megpróbálom még azt, hogy nem állítok be WinRAR-ban recovery record opciót, és utána, ha kiírom az avit, majd dvdről visszamásolom és újracsomagolom rarba, hogy ekkor megegyezik-e az első tömörítéssel.
-
D.Zsolti
csendes tag
Sziasztok!
Hol tudom azt beállítani, hogy a winrar ne mutassa a rejtett fileokat??? -
Kenny88
tag
Tudna valki segiteni? Most toltottem le egy progit ami 4 csomagolt fajlbol all tehat PART 1-tol PART 4-ig a PART 1-es ben van egy ISO kiterjesztes , de amikor ki szeretnem csomagolni CRC hibat ir ki 3%-nal. Csinaltam a Total Commanderben CRC-ellenorzest (SVF fajbol) es ott nem jelzet hibat! Akkor most hogy lehetne ki csomagolni
??? -
Nimrod
addikt
Ma keresgéltem régi DOS-os RAR-t, emlékeztem, hogy sokáig a WinRAR része volt, aztán eltűnt belőle. Sebaj, előhalásztam egy lassan 10 éves cd-mellékletet és azon találtam.

-
dante3
addikt
Hogyan lehet úgy beállítani a winrart, hogy egy 6 gigás filet be tudjak csomagolni 4 gigásra?
-
o0tomy0o
tag
Nem tudja nekem elmagyarázni valaki mitől függ hogy milyen gyorsan tömörít ki- v be a winrar? Egyszerűen nem értem miért tömörít ilyen lassan kifele nekem, a procim olyankor a 30% os terheltséget is alig éri el. Nem menne gyorsabban ha mondjuk 80% on menne a proci tömöríytés alatt? el lehet ezt érni, vagy valahol máshol szűk a keresztmetszet?

-
kraftxld
félisten
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Derék módon majd 4 éves hsz-re sikerült válaszolni

-
kraftxld
félisten
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Esetleg nem hibásan kéne letölteni a file-t

-
PPeter
addikt
Van egy olyan gyanúm, hogy ennek semmi köze a tömörítésed sebességéhez.
-
PazsitZ
addikt
válasz
HoReSz1975
üzenetére
_Nekem mondjuk csak régebbi ACDsee-m van, nálam a Tools/file association menüben be lehet állítani hogy mihez kötödjön a progi, lehet ott is ki kéne kapcsolnod, mert visszaállítja.
-
PazsitZ
addikt
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Vezérlőpult/mappa beállítások, fájltípusok fül. Ott kikeresed a .032 típust és a társításnál átállítod Winrar-ra.
[Szerkesztve] -
Brutforsz
senior tag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Első lépésként érdemes lenne megkísérelned eltávolítani a Win fájltípus-kezelőjéből a .032-es kiterjesztésű fájltípust.
Úgy sem működik rendesen a dolog, hogy mindet kijelölöd, majd jobbklikk - Extract without confirmation? Ha jelszavas, akkor mindet kijelölöd - Set default password - Extract without confirmation? -
HoReSz1975
őstag
Hi @ all
Az lenne a problémám a winrarral, hogy majdnem minden játék kicsomagolásánál a 32 fájlt acdsee -s fájlnak látja, ezálltal több óra hosszát vesz igénybe a kicsomagolás
[link]![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070710/ScreenShot002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Mit lehetne vele kezdeni, az átnevezés nem jó, azt már kiprobáltam
...

Köszi előre is a HELP -et

[Szerkesztve] -
Ivan15
senior tag
Esetleg azt tudja vki, hogy egy elfelejtett jelszóval védett winRAR tömörítést milyen programmal lehet feltörni
Megköszönném -
Memora
senior tag
Sziasztok, szeretnék kérni egy kis segítséget, ha egyálltalán létezik segítség a problémámra...Van ugyanis egy iso.file-om (egy DVD video lenne benne), 85 db rar file-ban, amiből 2 db csak kb 95%-ban van meg (és már nem is lessz meg teljesen soha). Van lehetőség ezeket megjavítani valahogy? A winrar reppair nem talál bene recovery bejegyzést, ezért a rebuild. file-ok is ugyanúgy CRC hibásak lesznek. Találtam a neten egy programot, ami valamilyen véletlenszerűen generált CRC kóddal rábírná elméletileg a winrar-t, hogy csomagolja ki a file-t. Viszont ehez a progihoz nem értek (Quickpar a neve), és javítás néven a saját formátumában csinál egy csomó kis file-t, ezt nem tudom mire vélni. Ha működne, és megcsinálná a dvd-t, nem nagyon érdekelne, hogy esetleg a film 1-2 helyen bepixelesedik mondjuk, vagy asztali lejátszó nem viszi (összesen 4 mb hiányzik csak a 4.3GB-ból!) Van egyébként hozzá svf.-file is, ez nem jó esetleg valahogy a javításhoz?
Szóval ha tud valaki segíteni, akkor köszi! -
cochy
tag
oks. összeillesztés után (ha sikeres) kéne kapnod egy nagy méretű (a kis fileok összesített méretével kb megegyező) fájt. Ha van kiterjesztése, akkor azzal a progival használod, ami hozzá valo. ha nincs kiterjesztése, akkor pedig utánaírod. azt hogy ténylegesen mi ez a kiterjesztés, azt pedig onnan tudod, meg ahonnan leszedted. pl readme, vagy maga az oldalon bárminemű info.
Vagy marad a régi móccer: próbálgatod
ha igy se megy, akkor nemtom. -
cochy
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
ez teccett. én nem akartam fokozni a bajt, inkább kussoltam.
light01: ha elmondod h milyen kiterjesztésnek kéne lennie, akkor lehet többet tudnánk segíteni. -
light01
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
csak annyi a gond,hogy kiírja,hogy a crc fájl nincs meg és nem is bírom elindítani a programmot.
-
-
light01
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
ok.Azt írja ki,hogy a ...fájl összeillesztése sikerül(CRC nincs meg).Pedig átjött minden.
-
light01
tag
Helló.Olyan gondom van,hogy kaptam egy progit,de földarabolva,méghozzá valami ismeretlen formátumban,mert típusnak azt írja ki,hogy 001 faáj,002 fjl,stb.Ezt hogy tudom összerakni?
-
kraftxld
félisten
válasz
Dragbajnok
üzenetére
![[kép] [kép]](http://img217.imageshack.us/img217/7851/compression3tq.gif)
-
Dragbajnok
tag
Hi all!
Lenne egy láma kérdésem.Hogyan lehet winrarral filéket darabolni?
Sehogy sem tudok rájönni.Valaki segítsen fontos lenne. -
Jodanovich
senior tag
sziasztok
csináltam 1 kis csínyt
letöltöttem 1 programot és véletlen letöröltem
nem került lomtárba
mondom sebaj majd getdataback oké minden vissza másolom
kiakarom tömöríteni hibás 1 két fájl mit csináljak velük????
köszi előre is -
MZsoltee
veterán
Van egy rar féjlom és jelszót lér kicsomagolás elött. Valaki nem tudja kilehet-e kerülni ezt valahogy?
-
indianka
tag
sziasztok,
egy nagyon érdekes és rohadtul idegesítő problémám lenne...
adott torrent programmal letöltök egy adott fájlt... a mérte mondjuk 700 Mb... ugyebár winrarral csomagolnám ki, fűzném össze, viszont a program van hogy 10-15 percig dolgozik rajta míg kész lesz, ha viszont újraindítom a gépet akkor max 1 perc alatt megcsinálja...és ezt csinálja folymatosan, a gépem P4 2,6 GHZ, 1GB RAM szóval annak bírnia kell...és hát őszintén szólva az 1 perces verzió a reális...
nem értem miért csinálja...így gyakorlatilag mindent csak akkor tudok kicsomagolni (ha nem akarok negyedóráig malmozni mellette) ha újraindítom a gépet, vagy következő bekapcsolás után csinálom meg, nagyon idegesítő, és bnem tudom miért van,
Ötletek?? -
Battleaxe
tag
Szépen letöltött mindent,total commanderrel összeraktam,erre hiányzik a crc. fájl .
-
mizu_
tag
Sziasztok!
Ezt találtam a WinRar leírásában: -archívum felosztási szisztémával kezel többkötetes archívumokat.
Ez mi a szöszt jelent?
A válaszokat előre is köszi. -
frizso
senior tag
Heeelp Valaki!!!!
Olyan probléma lépett fel nálam, bármilyen tömörített cuccot töltök le (zip, rar..) az mindig crc hibás lesz!!!!

Mi lehet a gond?
Először vírusra gyanakodtam, mert a Nod32 is kihalt és ha újra akartam rakni akkor nem bírt feltelepülni! Na ekkor próbáltam más vírusgyilkost feltenni (AVG, Panda F-prot...vagy hatot!), de ezek sem tudtak feltelepülni, vagy errort vagy crc hibát írtak ki a telepítés során.
De vírus valószínű kilőve, mert egy tartalék rendszerről sikerült futtatnom a Nod-ot, de az nem lelt semmit!
Mi lehet a gond?
Várom az ötleteket!!!
-
Dj Sügi
őstag
hogyan lehet a winrarar úgy tömöríteni hogy értelme is legyen???Mert mondjuk 18MB 4 darab zene fájl és ha betömörítem akkor csak 17,9MB lesz szóval ez így tök felesleges!!!Valami 5let hogy hogyan lehetne kisebbre tömöríteni???
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
megoldva
-
Winner_hun
félisten
hogy lehet pl egy dvd-nyi adatot úgy feldarabolni, hogy rar001, rar002 .... legyen a fájlok neve és feldarabolva legyen?
-
lwolf
csendes tag
Ez volt a hivatalos oldalon:
''This page is for receiving the one day special offer of WinRAR 3.51 non upgradeable version for free. ''
Úgyhogy nem, a 3.60-as béta NEM használható legálisan ezzel a kóddal, mégha el is fogadja. Kifejezetten a 3.51-es verzióra vonatkozik és nem frissíthető. -
lwolf
csendes tag
válasz
Szuperzacskó
üzenetére
Igen az adott oldal be is jött vagy 10edjére, roppant változatos hibaüzenetekkel.
Aztán cirka félórán belül sikerült, kitöltöttem az adatokat azt is sikerült elküldenem néhány próbálkozás után, jött a köszönőlap és közölték, hogy a továbbiakat az emailcímemre elküldik... na azóta is várom. Nem nagy meglepetés, a DivX tavalyi ingyenes ''akciója'' is ilyen volt... 
Még jó, hogy mindent zipbe tömörítek, 7-ZIP rulez!
-
válasz
Szuperzacskó
üzenetére
Letölteni mindig is inygen lehetett, csak használni nem.

De te most az ingyenes regisztrációra gondoltál, és az sajnos csak tegnap volt érvényes. -
akasp
senior tag
válasz
Szuperzacskó
üzenetére
thanx, már kellett.
-
Szuperzacskó
csendes tag
Ezen az oldalon (is) olvasható a hír: [link]
Aki esetleg nem akar szenvedni a regisztrálással, az ezen az oldalon egy linkre kattintva el is érheti a regkeyt!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BMW topik
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Asztalos klub
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- LEGO klub
- További aktív témák...
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Ableton Live 12 Suite Education
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- 27% - Yodoit PTM15 hordozható 15,6 monitor! 1920x1080p / IPS / hangszórókkal
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Átnéztem a password feltörő progikat, és ezért kérem a segítséget. Nem tudom hány karakteres a jelszó, de tudom az első és utolsó betűt, és pontosan tudom a benne lévő szavakat,de nem tudom milyen kombinációban vannak.

![[kép] [kép]](http://www.winplanet.com/img/screenshots/scr-winrar1.gif)