Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiga667
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igen, én is azért vettem hogy könnyű legyen szerelni. Csak akkor nem jutott eszembe hogy szeretek lanpartyra járni, ez meg üresen is van vagy 15-20kg... Hidd el jobban jártál.

-
zsiga667
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
[link]
Ezeken a képeken nagyjából látszik a belső felépítés. Végülis hely az van benne...
-
zsiga667
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ahol nem fér el, ott pont gyárilag lyukak vannak az oldallapon, hogy szellőzzenek a vinyók, így ha oda nem rakok, akkor ott pont kijön a vinyók hangja...

Seekhang minimumon van, hdsentinellel tudtam állítani. De most hogy egyre halkabb a gépem, kezdem meghallani a WD-k motorhangját. -
zsiga667
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére

Köszi. Kár hogy ez nálam kicsit problémás lenne, ugyanis ha akár csak fél centivel vastagabb lenne az oldallap, nem bírnám becsukni, épp a vinyók miatt. Illetve az eszetlen Chieftec mérnökök miatt...
Az egész vinyókeretet szét kéne kapnom, ahhoz meg lusta vagyok. (Igazából ahhoz lusta vagyok hogy felrakjam a procira a Ninját, pedig megvan már egy hete...) -
zsiga667
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
A bélés miből van? Lassan eljutok én is arra a pontra amikor már csak a négy vinyóval kell kezdeni valamit...

-
zsiga667
addikt
OMFG WTF! Ez a Bat a VGA-n nagyon elmebeteg...

A vinyódat hogy fogod lehalkítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest