Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Carmageddon 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
schlaci
csendes tag
64 bites - a gépházban kiírathatók a gép paraméterei, onnan tudom.
A gyári, 1511-es Win után emlékezetem szerint volt még nagy Win frissítés 2016, ban, 2017-ben és 2018-ban. Így van most rajta a 1803-as verzió. Ha háromszor is tudott frissülni probléma nélkül, akkor most is kellene neki. Ezért dühít a dolog. A Win hibakódjai semmit nem érnek - nem adják meg, hogy mi a tényleges baj, és hogyan hárítsam el. Pl. hogy írhat ki a gép mindig más és más hibakódot? Mikor milyen kedve van? Olyan Microsoft ügyfélszolgálat meg nincs, ahol magyar nyelven, kötelezően segíteniük kellene. Mert a Windows-om végül is legális, megfizettem érte.
Mivel kicsi a tárhely, az útmutató szerint rádugok egy 16 GB-os SD kártyát a frissítési próbálkozás idejére. A gépen pedig emellett van 5 GB hely.
Azzal a tanáccsal, hogy "készíts egy telepítőt, aztán telepítsd rá a meglévő win-re", sajnos nem tudok mit kezdeni. Már a mondatot sem értem. Pláne megcsinálni nem tudom.
Már abba is beletörődnék, hogy nem lesz frissebb Windowsom, mint a 1803-as. De legalább le lehetne tiltani azt, hogy minden bekapcsolásnál újból és újból elinduljon a frissítési próbálkozás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi