Hirdetés
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
walcott14
csendes tag
sziasztok!
Levono Mix 3-830as Win 10es tabletem van 2Gb ram van benne és 32 bites x64 alapú processzor.
A kérdésem az lenne,hogy elég-e ez a tab videó vágásokhoz?
A profibb programoknál (Adobe Premier Pro) 64bites a gépigény. Elég ha tabhoz veszek egy egeret és megpróbálom megvágni a videókat ezzel, vagy jobban járnék egy 2in1 Tablettel vagy esetleg vegyek egy 4gb ramos Notebookot?A válaszokat előre is köszönöm

-
walcott14
csendes tag
Sziasztok!
Lenovo miix 3 tabomon a múlthèten betalált egy web böngészős vírus. Próbáltam vírusírtókkal eltávolítani de egyik sem törölte le.
Ma gondoltam vissza teszem a gyári beállításokat... win 10es oprendszer volt rajta. Törölt mindent.. aztàn a windows telepítésénèl 53%-nál megállt 2 órát vártam vele aztán újraindítottam. Egy hibaüzenet jelenik meg,h a windows nem tudta telepíteni az operàciós rendszert kattintsak az ok gombra és újraindul a gép és a telepítés is... rámegyek, újraindul és ugyan az fogad...Ilyenkor mit lehet tenni ? Usb-ről próbàljam telepíteni? Vissza fog jönni az eredeti win10?
Köszi a segítseget !
-
walcott14
csendes tag
Sziasztok!
Engem az érdekelne,hogy win oprendszerű tabbal lehet-e 5 gb-nál magasabb fájlokat mozgatni?
Korábban kérdeztem ezt androidos topikban (androidos van nekem). De ha ezzel lehet akkor megfontolom,hogy ilyet vegyek. De ha ezzel sem akkor muszáj leszek laptopot venni.Milyen tipusokat javasoltok? Levono jó márka? Vagy toshiba?

Köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- Trollok komolyan
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- BestBuy topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektronikus zene topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest