- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ba.G
aktív tag
válasz
cidalain #11352 üzenetére
Jó kis házi áldás.
Rajtam sajnos nem segít, mert nem akarok szolgáltatót váltani a családi flottáról, viszont adott helyen sajnos annak nagyon gyenge a 3G lefedettsége. (A másiknak jó.) Telefont se szeretnék cserélni, épp ezért vettem pár hete egy 3G-snek hirdetett Miix 8 2-est vidékről. Naná, hogy nincs benne (a fotókon nem látszott), pedig ebből létezik 3G-s - Európán kívül...
Itt látszik a helye. -
Ba.G
aktív tag
Sziasztok! Ma egy 3 évvel ezelőtti Sandy Bridge-s i3-as Acer W700-ast befognak ezek a Atom 37xx-es megoldások? Mondjuk azokban igazi SSD van, viszont nem bővíthetők (ha jól gondolom). Használt valaki Iconia W700-ast?
-
Ba.G
aktív tag
válasz
davesopron #10979 üzenetére
Ez igaz a MC akciós Miix 300-ra is? (Látom, fentebb szenved egy kolléga egy Levonóval ilyesmi témában.)
Csak azért kérdem, mert erősen elgondolkodtam egy ilyenen. Gyors lebeszélést kérek, mert remeg a kezem a [megrendel] felett.
Ha már elgondolkodtam, (felületesen) meg is néztem a konkurenciát:
- Asus T100-049 (talán csak az USB3-mal jobb): 80e
- HP K6CS7 stb.: 89e
- Microsoft MSSurfRT (Tegra3, fura plüss keyboarddal): 79eJól gondolom: ezek egyike se alternatíva a 60e-s Miix 300-nak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest