- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: A csámcsogás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
Ezek szerint minden Windowsos készülék támogatja az OTG-t?
Nem igazán vagyok otthon benne ,Windowst se nagyon használok .Az SD-nél sajnos nem ennyire egyszerű a helyzet.
Több helyen is olvastam erre problémákat sajnosNa és akkor a fentiék alapján van valami ajánlás esetleg?
-
s3nsitivity
addikt
Nem fejleszteni csak tesztelni és esetlegesen rendszeren módosítani itt inkább azon van a hangsúly, hogy tudjam kezelni a rádugott eszközöket.
Az SD alapból cserélhető háttér nem tudsz rá telepíteni nekem pedig arra kéne, hogy teljesen tudjam használni.
Van, hogy 1 rendszer több mint 1 gigás és nem akarom mindegyik után törölni.
Persze ez is inkább csak kényelmi dolog de azért plusz volna. -
s3nsitivity
addikt
Sziasztok!
Windowsos Tabletet keresek és a segítségeteket kérném hozzá.
Pár info:
- Fontos lenne vagy az USB vagy pedig az OTG támogatás, mobil készülékeket szeretnék róla ADB-n és egyéb fejlesztői eszközökön át elérni.
- Tárhely minél több vagy úgy lehessen bővíteni ,hogy háttértárként és ne SD-ként ismerje fel.
- Üzemidő is fontos szempont.
- Nem ragaszkodok az itthoni forgalmazáshoz viszont az EU-s raktár azért legyen.
- Az ára forintban olyan 60e környéke.
- Az pedig plusz pont ha dokkoltatható a készülék de ez nem lényeges.
Ahova most húz a szívem így specifikáció alapján az az Acer One 10 csak ő már szépen átlépi a keretet de valami hasonlót szeretnék.
Remélem tudtok nekem segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest