- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fecogame: A csámcsogás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kige91
csendes tag
-
-
kige91
csendes tag
válasz
tjb007 #10798 üzenetére
Aranyos, hogy itt a recovery-ből visszaállítást javasolja, már megtörtént. Továbbá ezeket a scanner progikat is kipróbáltam, miután regisztrálok és fizetek, akkor kijavítja a problémám. Kicsit orosz rulett, mert nem tudom, hogy akkor be tudja-e aktiválni magát a jogtiszta windowsom... Emailben boxolok az eladóval, remélem ők is úgy gondolják, hogy a szervízben töltött idő hozzáadódik a garanciához.
[ Módosította: mukibuci ]
-
kige91
csendes tag
válasz
varmi2 #10794 üzenetére
Egy ilyen baromi nagy LCD tévéről van szó, ami kb 10 éves. Bátyám esküvőjén, gondoltam milyen menő lesz, ha arról megy a kis videó, erre se kép se hang. Aztán már a monitoron se, amin használtam korábban. Csatlakozott amikor rádugtam, de kiírta a monitor, hogy nincs bejövő jel, ezért alszik.
-
kige91
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 7 hónapos Teclast X80HD-m, de csak másfél hónapot tudtam használni! A többit szervízben töltötte, mivel én buta rádugtam egy régi tv-re hdmi-vel. Na az meg is szűntette a hdmi-n a kimenő jelet, de garanciában teljes alaplapcsere történt. Nagy valószínűséggel az X80h lapját kapta meg (szinte semmi különbség). Ezt onnan gyanítom, hogy win10-el küldtem vissza, és win8.1-el kaptam vissza. Továbbá a háttértár felosztása is az x80h-jére hajaz. A legnagyobb bajom az, hogy nem tudom aktiválni a windows-t, még a biosban is egy bizonyos hibakódot ír: 65535 (0xFFFF). Ha valaki esetleg találkozott már ilyennel, és meg is tudta oldani, azt kérném, hogy segítsen nekem megoldani ezt a problémát!
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest