Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
válasz
ZTE_luky
üzenetére
Szia én használtam MiPad 2-öt viszont a sima windowsos variánst! Sztem csak win alá elég a 2gb de ha tudsz akkor persze jobb a több! Nekem semmi bajom nem volt vele,talán a perifériák ráköthetőségének hiánya,igaz ez bt cuccokkal orvosolható! Amúgy egy nagyon jól összerakott masina!
-
varmi2
nagyúr
válasz
ZTE_luky
üzenetére
Gearbest helyett én inkább banggoodról venném.
Ez az oldal különösen ajánlott, szemben a gearbesttel. Bár ez kínai raktár, de nem biztos hogy megvámolják, csak postát kell választani, és nem csomagküldőt. Én innen vettem tabletet tavasszal, vám nélkül jőtt, és azóta is hibátlan. És van a leírásban 20% kupon kód. Itt nem látok wines berziót, csak androidosat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest