Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
joergie
üzenetére
Végül ezt rendeltem köszi, megnéztem a teszteket, jókat írtak róla, és a kijelzőjéről is hogy jók a betekintési szögek stb. mindenki ajánlotta vételre. Azért nekem csak jobb a Magyarországi garancia.
Az a kérdésem, még hogy ez hogy dualboot (Windows 8.1 bing + Android) azt jelent, hogy választhatom, hogy melyik rendszerről bootolok, azaz mindkettő telepítve van és amelyik tetszik azt indítom el?
Ha igen ez elég érdekes megoldás, mondjuk engem úgy is a Windows 8.1 érdekel ebből, de ez is lehetőség arra hogy a windows mobile rendszerek jobban elterjedjenek.A játékok miatt az android előny lenne, bár gondolom android játékok nem futnak rajta, mert azok az intel grafikus kártyát nem nagyon ismerik.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
joergie
üzenetére
Köszönöm a segítségeteket.
Ez elég jó ár, a kijelző milyen? valaki látta jól használható jók a betekintési szögek?
Ez jobban tetszene, van rajta HDMI is, de gondolom az árra akkor még rájön a vám ami 27%?
[link]Szoktam ebay-en rendelni, de kisebb dolgokat, a nagyobb értékűeknél félek a hibás darabtól + a garancia lassúságától.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest