Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArsenalF
aktív tag
Hát én mindenképpen a surface pro2-t javasolnám, de akár egy sima pro is lehet megtenné neked.
Nekem egy pro2-m van amerikából. 1000 dollár volt, de nagyon megérte, nagyon megvagyok elégedve vele. Adom is el a régi notebookom. A munkahelyemen erről fejlesztek, itt nagymonitorra van téve természetesen. Haza felé olvasni szoktam rajta a metrón, vagy játszani. Otthon meg csak netezni/facebookozni esetleg játszani szoktam róla. Az akkuja közel sem bír annyit mint a tesztekben írják. kb 4-5 óra a reális kis játékkal netezéssel. Ennek ellenére a töltőt csak hétvégére szoktam haza vinni, mert este nem szoktam lemeríteni otthon. A csatoló ugyan minidisplay, de ehhez vettem pár száz forintért kínából hdmi átalakítót.Amiért pedig benéztem ide:
A Dell Venue 8 Pro-ról van valakinek véleménye? (Vagy inkább Encore vagy Miix 2 legyen? Csak mert kint 80 dollárral olcsóbb a Dell mint a többi.)
-
parandroid
félisten
Ez alapján én a Dell Venue Pro 11-et, és a Surface 2 Pro-t ajánlanám, de tudtommal hivatalosan egyiket sem forgalmazzák Mo-n. Előbbi mellett szól még a processzorválaszték is, bár az meg az árat is jelentősen megdobja. Esetleg a Lenovo Yoga-t nézd még meg, bár ez szűkebb értelemben véve nem tablet.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Battlefield 6
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest