Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
pengwin #3098 üzenetére
Most megint gonosz leszek de pont ez az a tipikus 0.1% amiről beszéltem.
A felhasználók 99.9%-a pont hogy azonnal agyfaszt kap, ha meglátja hogy parancssor.
A következő pánikroham akkor tör rájuk ha nem találnak minden egyes nyamvadt funkcióhoz (pl. mentés, nyomtatás) valami egérrel kattintható "varázsgombot", mert a billentyűzethez érni már nem tudnak (pl. CTRL + P a nyomtatáshoz).Persze ettől még használható a rendszer, de szaktudásra van hozzá szükség és a leghétköznapibb dolgok is kisebb-nagyobb szívások árán oldhatóak csak meg. Én nem ezt várnám el egy otthoni szórakozásra, vagy irodai munkára használt géptől.
De mindettől függetlenül használd egészséggel
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
pengwin #3098 üzenetére
Persze, ertem en, es nem elbol fikazok vagy nem a levegobe beszelek. Irtam linuxra scripteket is, konfiguraltam Suse Enterprise servert ldap, nfs, dhcp, mail, dns szolgaltatosakra, a routeremen OpenWRT fut foleg ssh-bol konfigolva, de ha nem muszaj bottal sem piszkalom a linux kernel kulonbozo disztroit (ez ervenyes az androidra is. Sokkal jobban szeretem a zart rendszereket, it just works kulonosebb nyug nelkul. Nem tudnam elkepzelni, hogy ne win-t vagy osx-et hasznaljak fo rendzernek, es ne iOS-t mobil rendszernek. Epp ezert fura szamomra, ha valaki onszantabol szeretne linuxot. En eddig csak kenyszerbol hasznaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest