Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
nem gonoszkodsz, tisztában vagyok a korlátaival, de a napi dolgok intézése már pont nem macerásabb, mint winen - egyre több a varázsgomb, egyre több dolgot lehet grafikus felületen megoldani.
Mondjuk a jesszuska nekem egy inspiron 7347-et hozott, 8.1 Proval, szóval linuxos napjaim biztosan megritkulnak, bár temetni se kell õket, a régi laptopon marad a pingvin - egyszerûen verhetetlen, hogy "hideg" állapotból indítva kb 45 sec alatt juthatsz el odáig, hogy betölt a firefox egy weblapot, mindezt egy 2 magos "pentiumon", HDD-rõl bootolva. ismeretségi körben a hasonló win7-es konfigoknál az asztal megjelenítése is beletelik vagy másfél percbe. -
ksanc
őstag
1,7 %
És igen, nekem is itt figyel a Linux de gyakorlatilag csak az android buherához használom.
És nem tudtam rájönni (Ubuntu 12.04), hogy miért mászik el az óra a linux után a vindózt indítva (Ubuntu alatt jó, minden beállítás jó, reboot vindóz - egy órával kevesebb.)
Valamint hogy miért nincs í betűm
És nem egy ilyen bosszantó apróság van.Az már az én magánvéleményem, hogy globálisan a minél ostobább, bármitől, lehetőleg mindentől függő fogyasztó az ideális, remekül halad is a dolog, ebbe nem fér bele a linux az biztos
(z Apple-t most ne keverjük ide)
Gonoszkodva írhatnám azt is, hogy az úgynevezett civilizált, modern fogyasztó emberiség (a bolygó összlakosságának negyedéről sem beszélünk!) 1,7%-a hajlandó csak gondolkodni...Kb. ennyien vannak azok is, akik irányítják a többit
Persze ez nem linuxfüggő
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest