Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lejárt az edit:
Azzal a részével tisztában voltam, hogy nem kapom meg a világ legjobb tabletjét/laptopját 100k-s áron, de sajnos az Ügyvezetőnek elég ez a szint és ezt a keretet adta (nem én), mint ahogy a laptopoknál korábban le is írtam.
Tablet témában valóban nem vagyok jártas, mivel számomra érdektelen, munkára és szórakozásra egyaránt, legalábbis nekem még nem volt kényszerem arra, hogy de jó lenne egy... Illetve hazudok, kb 2 percre kéne, hogy megnézzem 1-1 weboldal tabletes nézetét, hogy hogyan fest rajta. :b Otthon pedig HTPC vagy asztali gép, ha kell. Ha nagyon mobil kell megnézni valamit, akkor azt eddig telefonon is meg tudtam nézni.
Pont azért jöttem ebbe a topicba, mert ide - legalábbis remélem - olyanok járnak, akik nálam tapasztaltabbak ezen a téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pont azért jöttem ebbe a topicba, mert ide - legalábbis remélem - olyanok járnak, akik nálam tapasztaltabbak ezen a téren.