Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• inf3rno

nagyúr

válasz pengwin #2249 üzenetére

1. Csak azért tettem be ide, mert van egy rakat prestigio windows-al is, úgyhogy gondoltam van már tapasztalat vele.
    2. Wayteq-ről sok jót nem olvastam eddig, a másikat meg még ennyire sem ismerem.
    3. Ahm, akkor felejtős, ha tényleg ennyire akad.
    4. Ebook reader-t már néztem, de azok nem alkalmasak ilyen célra. Ritkán, de létezik külön PDF reader vagy document reader, ami eink-es. A 10"-os ebook reader-ek, amik elfogadható szinten hozzák a PDF-eket is, alaphangon 20k-val többe kerülnek, mint egy tablet úgy, hogy egyedül az eink (és persze az üzemidő), amit jobban tudnak, más téren viszont jóval gyengébbek. Nem érik meg. A 13"-os sony reader, ami direkt PDF olvasásra van meg 1000$ körül van, ami nevetséges ár (azért már egy top tablet-et lehet kapni vagy három olcsóbbat). Szóval a reader piac jelenleg zsákutca.
    5. Sajnos nem tudom eldönteni, hogy 8" vagy 10" a jó, mert az elérhető boltokban nincsenek demo készülékek. Sokan mondták, hogy 8" is olvasható, meg alig kell zoomolni, de szeretnék biztosra menni, azért gondoltam a 10"-ra inkább.

Új hozzászólás Aktív témák