- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mivel a leíás alapján nekem úgy tűnik, hogy sokat használná "laptopként", ezért kényelmesebb így, egybeillesztve használni, mint a miix 10-est a külön hozzáadott bill-lel. Emellett a dokkba rakott 500-as HDD sem rossz dolog. Nekem nagy előny lenne a standard USB foglalat is a dock-on.
A FullHD számomra inkább hátrány, hogy ne csökkentse a gép erőforrásait, de ez kifejezetten szubjektív, van, akinek fontosabb a szép kép, ezt teljesen megértem. Egymás mellett látható a különbség, külön engem nem zavar.
Azt gondolom, hogy egy laptopként is sokat használt gép esetén kifejezetten praktikus ez a fajta bill a HDD-vel, USB-vel ennyi felárért az elvárásokhoz mérten.
Persze most 72-ért is meg lehettalán venni a miix2 10-et, akkor a 30k-ból kijön annak a dokkolója...
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Windows 11
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Robogó, kismotor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged