Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Máté tíz pró
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
tilla311 #11123 üzenetére
régen sem volt igazán jobb az amd jelenléte a laptokoban, még akkor sem mikor tényleg jobban voltak a procijai
Egyébként még ide tartozik, de bocsi, nem tablet, úgyhogy szürkébe teszem, hogy én most vettem passzív hűtésű mini-itx integrált alaplapot, amiben a már említett 15 W-os kabini dolgozik
attól függ, hogy mi volt cél, de én intelt vettem volna
Kínából be lehet szerezni tablet belsővel szerelt dobozokat, amikben ugyanúgy integrálva van minden, mint egy szokásos tableteben és ezeknél kevesebbet fogyasztó cuccokat már nem igen találsz x86-os alapon
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest