Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• tilla311

tag

válasz tlac #11125 üzenetére

Szia!

Koszonom szepen valaszodat!
    A cél az volt, amit fontebb leirtam, hogy szabvany mini-itx alaplap legyen, nem integralt cuccok, peldaul ahogy a dimm kontra so-dimm memoriara is kitertem, hogy fontos volt. Nem 2 GB integrált gagyi, hanem 16 GB dimm, dual chanel, 1866 MHz CL7. Ha a fogyasztas lett volna a cél, akkor biztos nem ezt veszem, de ahogy leirtam, hogy mi volt a cél, a teljesen passziv mukodes, rugalmassag, teljesitmeny, kis meretben, annak ez felelt meg legjobban. Amugy ez az AMD APU erosebb, mint egy 3,2 GHz-es Core 2 Duo, és az mar ugy jo. Az integralt Radeon HD-t szinen emlitettem.

Igen, amugy ismerem a kinai tablet tudasu dobozokat, a nagyobbakat, meg a hdmi-stick felépitesueket is, de nem erre volt szukseg. Az is kellett, hogy bovitheto legyen, mert szerver, es legyen tobb sata port, ne csak az integralt emmc, usb, microsd. Amugy azok is arik. :)

Nem ismersz veletlenul ilyen integralt cuccot, ami szabvany alaplap es vannak sata portok is? Az ugy erdekes lenne.

Új hozzászólás Aktív témák