Hirdetés
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tilla311
tag
Szia!
Koszonom szepen valaszodat!
A cél az volt, amit fontebb leirtam, hogy szabvany mini-itx alaplap legyen, nem integralt cuccok, peldaul ahogy a dimm kontra so-dimm memoriara is kitertem, hogy fontos volt. Nem 2 GB integrált gagyi, hanem 16 GB dimm, dual chanel, 1866 MHz CL7. Ha a fogyasztas lett volna a cél, akkor biztos nem ezt veszem, de ahogy leirtam, hogy mi volt a cél, a teljesen passziv mukodes, rugalmassag, teljesitmeny, kis meretben, annak ez felelt meg legjobban. Amugy ez az AMD APU erosebb, mint egy 3,2 GHz-es Core 2 Duo, és az mar ugy jo. Az integralt Radeon HD-t szinen emlitettem.Igen, amugy ismerem a kinai tablet tudasu dobozokat, a nagyobbakat, meg a hdmi-stick felépitesueket is, de nem erre volt szukseg. Az is kellett, hogy bovitheto legyen, mert szerver, es legyen tobb sata port, ne csak az integralt emmc, usb, microsd. Amugy azok is arik.
Nem ismersz veletlenul ilyen integralt cuccot, ami szabvany alaplap es vannak sata portok is? Az ugy erdekes lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED monitor topic
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest