- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap tapogattam meg a Westend-es MM-ben a Lenovo Miix 3 8"-et, és egész használhatónak tűnt. Az összeszerelése jobb, mint az elődé, viszont számomra kiakasztó volt a Windows-gomb hiánya.
Ja, és 60k-ért vesztegették; szerintem a terjedésével ez le fog menni 50-re is, szóval akár meg is érheti.
Ugye ezek már alapból Wimboot-tal jönnek? -
válasz
browing #3563 üzenetére
A gond az, hogy a linkelt fuji nem windows-os...
Legolcsóbb 10"-os Tab, amit érdemes megvenni a Lenovo Miix 2 10, 80k-ért, ennél drágábban Asus T100. Csak arra ügyelj, hogy a háttértár 64GB-os legyen, ebben az árkategóriában szvsz ez az alap.
-
Ha már így felleltél egyet...
Csak alap dolgokat kellene nézned:
- valami 140 perces FHD mkv filmet, VLC player-rel, vagy amivel tetszik;
- valami 30 perc-körüli YT-adást, 720p-n (Tonight Show with Jimmy Fallon, stb.);
- valami komolyabb pdf-et (30MB+, képekkel, layer-ekkel - ha kell, tudok küldeni).Persze csak nyugodtan, nem kapkodom el a vásárlást.
Köszi! -
-
Üdv!
Arra lennék kíváncsi, hogy a tapasztalatok alapján az előző generációs Z2760-as procik mennyire használhatóak?
Felhasználás lenne:
- ofisz,
- FHD filmnézés,
- net/youtube,
- Heroes3 HD.Igazából azért kérdezem, mert nézegetem a 10"-os Thinpad Tab-okat, és elérhető áron, használtan még csak a korábbiak kaphatóak.
-
Nem kell magyaráznod, hogy mi a különbség az üzleti és konzumer termékek között, volt egy pár Elitebook-om...
Egyet is értek veled, szívem szerint én is egy bill-es TP Tab 10-est használnék 4GB/128GB felállásban, csak hát ezzel kimaxolnám az urizálást. Könnyű úgy ajánlgatni, hogy nem számít a pénz. A kérdés ugyanis az volt, hogy nagyonmax. 100k nettóért mit érdemes venni, erre még mindig nem láttam tőled normális választ, csak kritikát.
Egyébként ha így is konzumer notikat használnak, vigyázva, akkor tabletben is jó lesz ez a kategória. Szvsz.
-
A korábbiakból is sejteni lehetett, hogy nem Thinkpad-kategóriát célozzák meg...
De akkor most már mondj Te is egy alternatívát.A Miix 2 10-est azért írtam, mert a FHD kijelzőn jobban látszódnak a dokumentumok, táblázatok, grafikonok - ez azért nem elhanyagolható szempont. A Wedge-et meg eldöntheti, hogy használja-e, vagy sem - bármilyen másik bt-s eszközhöz jó lehet, máshol is hasznát lehet venni.
-
"Interfész: 10/100 Mbps LAN, USB 2.0 (1 db), HDMI, Wireless LAN 802.11 b/g/n (WiFi), USB 3.0 (1 db)"
Lenovo Miix 2 10,1 HD 64GB Windows 8.1 + Wedge Billentyűzet ~ 90k
(#2442) Sly189
Elírás.
Intel Atom Z3736F: Number of Cores / Threads 4 / 4 -
válasz
AxBattler #2371 üzenetére
No, ma megnéztem jobban a plakátot, és egy másik boltban is megtaláltam: nem a 11"-os változat lesz nálunk kapható Lumia 630-al, hanem a HP Pavilion X2 10.
Szépnek hat a burkolat, meggyőző a kidolgozás, a hangszórók jó nagyok, és a billentyűzet is az eddigig legjobbnak tűnik, viszont csak 32GB-os, és nem látom, hogy járna hozzá (korlátlan) Office.
Szóval annyira azért nem egyöntetűen pozitív a benyomás... -
válasz
fateless #2374 üzenetére
Nem tudom, nem láttam a plakáton a specifikációkat és a szoftvereket sem, csak azt írták, hogy 10 óra üzemidő. Nekem ráadásul matt burkolatúnak tűnt, szóval könnyen lehet, hogy másik változat, hirtelen csak ezt a tesztet találtam. Z37XX-es procinak mondjuk jobban örülnék...
-
Ugyan a honlapjukon még nincs fenn, de ma reggel láttam a metrón a notebook.hu plakátját, és eszerint jön náluk a HP Split X2 11"-os hibrid, billentyűzettel, Nokia 630-assal egybecsomagolva, 130k-ért! (De mintha nem glossy, hanem matt lett volna a képe...)
Ennyiért szerintem elég jó vétel lesz.
-
Hmm. Most nézem, hogy a Prestigio Multipad Visconte 3-ason van microUSB, normál USB, és külön van a töltőnek egy csati. Nem rossz, és már 75k-tól elvihető, csak kár, hogy nem legalább 32GB-os...
-
Interpoláció mennyire működik ezeknél a taboknál?
FHD-t simán vissza tudom venni 720p-re?Oké, kicsit homályosodik tőle a kép, de pl. játékok alatt nem jön rosszul.
-
Távolsági buszon videózva jöttem rá, hogy a bedugott fülesre nem rakja ki a hangot az Encore, haneem ugyanúgy a hangszórón üvölt. Vezárlőpulzban nem találtam meg, hogy hol lehetne beállítani az automatikus váltást?
Ugyanígy most tűnt fel, hogy kényelmetlen ez a mostani, kínai flip tok: mindig útban van, nem tudom rendesen megfogni a tab-ot. Egy gél védőburok + műbőr pouch lenne a megfelelő kombináció, vagy talán a Toshiba gyári tokja...
-
Igaz, ez W8 probléma, de.... hogyabánatba tudom kilőni az elindított alkalmazásokat?
Mindig ott maradnak "bal oldalt", és már sík ideg vagyok...
-
válasz
cinkoxid #1204 üzenetére
Ezért is jó egy W8-as tablet a droid/apple megoldások helyett. Nájsz.
Egyébként ha nekem igp nélküli gépem lenne, akkor tuti tartanék a szekrény mélyén egy tartalék vga-t, mondjuk ilyet: Sapphire HD 5450 HDMI, aprón nem is vészes az ára.
-
Srácok, hogy van ez a garanciával?
2 év van az Encora-ra: ebből egy év kisker + egy év gyártói?
Szóval az első évben csak a kereskedőhöz vihetem vissza, Toshiba márkaszervizbe nem? -
válasz
davidj92 #952 üzenetére
Igen, jár hozzá W8+Office, nem kell külön megvenni.
Viszont ennél a típusnál nem tudom, hogyan birkózik meg a chipset a fullhd felbontással, és ez a szemedre is érvényes - szvsz ez a képpontsűrűség W8-nál már kényelmetlen (ráadásul fix a képernyő dőlésszöge). Én inkább választanám a T100-ast, vagy a Switch 10-est. -
Minden érintés után megjelenik egy "maszatfolt" a képernyőn, ami jelzi az érintés helyét, és 1 mp-n belül eltűnik, de ez eléggé idegesít - hol tudnám kikapcsolni?
Illetve van hogy nem mindig reagál az érintésre a képernyő - még a Start gomb sem. Ez mitől lehet?
-
Na, akkor az M-es gépek tényleg nem lesznek tömegtermékek.
Ez a stylus nagyon tetszik, külön is meg lehet venni?
És melyik gyári tokot adják hozzá? Ezt a csomagot?Illetve tetszenek még azok a multifunkciós ceruzák, amikben egyben van toll, stylus, és rotring. Azok is működnek W8-as rendszerekkel?
-
válasz
Bogyó bá' #893 üzenetére
Bocsi, de most nem az egyéni preferenciákról beszélünk, hanem hogy melyik még a legolcsóbb, vállalható W8 tab. Egyébként a 2GB+64GB(+HDMI) kombónak szerintem is alapnak kellene lennie, 2 microUSB csatival.
Az a Lenovo meg jó ajánlat, de milyen stylus-t adnak hozzá?
Egyáltalán milyen cerkával lehet használni?
Én ilyet néztem: Canyon CNA-STY01 -
válasz
Bogyó bá' #890 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy essünk át a ló másik oldalára. A kínai eldobhatók és a Thinkpad Tab-ok között azért elég széles a kínálat.
(#892) bogyo112
Ne forgasd ki a szavaimat.
Tény, hogy ez a Toshiba gáz, de pl. az akciós Acer W4-820-as 60k-ért azért elég baráti vétel. -
válasz
gyurkikrisz #882 üzenetére
Jöjjön is, gyorsan!
(#884) TedThomas
Nemtom', mindig látni meredek árképzéseket. -
Üdv!
Hogyan tudnám ellenőrizni az aksi állapotát az Encore-omon?
Kicsit gyorsan száll a töltés: ha nem csinálok vele semmit, csak a polcon pihen, akkor is 50%-ot merül 1 nap alatt. Mondjuk egy párszor hagytam 0-ra merülni, nem tudom, hogy ez gond lehet-e? -
-
Hát, a Rádium-tól én inkább nem rendelnék - keressetek csak rá a "Milyen notebook-ot vegyek?", és hasonló topikokban!
Ugyan már van boltjuk, és bejegyződtek az Igazságügyi M. adatbázisa alapján is, de azért főtevékenységnek az "Éttermi, mozgó vendéglátás" nem túl biztató.
A Cg.01-09-940335 cégjegyzékszámú United Trading Korlátolt Felelősségű Társaság (1064 Budapest, Podmaniczky utca 57. 2. em. 14.) cég 2014. augusztus 12. napján hatályos adatai a következők:
I. Cégformától független adatok
2. A cég elnevezése
2/1. United Trading Korlátolt Felelősségű Társaság
Bejegyzés kelte: 2010/06/01
Hatályos: 2010/06/01 ...5. A cég székhelye
5/1. 1064 Budapest, Podmaniczky utca 57. 2. em. 14.
Hatályos: 2010/06/01 ...902. A cég tevékenysége
9/5.
5610 '08 Éttermi, mozgó vendéglátás
Főtevékenység.
Bejegyzés kelte: 2013/02/20 Közzétéve: 2013/04/25
Hatályos: 2013/02/20 ...11. A cég jegyzett tőkéje
11/1.
Megnevezés Összeg Pénznem
Összesen 500 000 HUF
Hatályos: 2010/06/01 ...21. A cég adószáma
21/2. Adószám: 22716727-2-42.
Közösségi adószám: HU22716727.
Adószám státusza: érvényes adószám
Státusz kezdete: 2010/06/01
A változás időpontja: 2010/06/01
Bejegyzés kelte: 2013/02/25 Közzétéve: 2013/04/25
Hatályos: 2010/06/01 ...És pl. az itthon hivatalosan 3 év garival forgalmazott Probook-okra ők 12 hónapot adnak. Szvsz ez egy sima szürkeimportozó cég még mindig...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest