- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz
AxBattler #2499 üzenetére
Nem is fogok 100 ezer alatt ajánlani, ha üzleti célra keres valaki tabletet.
Nem az ár vagy az urizálás miatt, hanem amiatt, mert nem arra való, és nem erre keresett megoldást az első postjában. Ha valaki crossroadozni keres járművet 3 millióért, annak se fogok ajánlani egy Opel Astrát csak azért, mert annak az alapára 3 millió alatt van.
Itt van a Huawei modemes történet, hogy hova vezethet, ha bátran beajánlunk valamit. Az is úgy indult, hogy valaki keresett telefonálásra is alkalmas windowsos tabletet. Ami nincs. De elég volt megemlíteni, hogy rá lehet hackelni, és máris akadt bátor ember, aki nekiállt.
Én ettől távol akarom magam tartani. Tegye ha jól esik, de tudja, hogy az hackelés. Ugyanígy, megveheti a MiiX-et is a cégbe, de azért tudja, hogy az consumer cucc. Te nem írtad oda amikor ajánlottad, ezért én megemlítettem.
(Egyébként magán használatra én sem vennék Thinkpad-et. Nem azért, mert ne tudnám megvenni, hanem mert nincs rá szükségem. MiiX 10-et vettem itthonra, pont azért, mert itthonra az tökéletes. És ha valaki privát használatra keres tabletet, annak ajánlom is. Annak meg a Thinkpadet nem ajánlom, mert az esetek többségében feleslegesnek tartom kiadni rá a plusz pénzt. Ettől még aki akar vegyen, de ha tanácsot kér, az én tanácsom ez.)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- iPad Mini 7 (A17) 128GB wifi 2027.02.15.Gyártói jótállás
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest