- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yasop
csendes tag
válasz
sszever #3484 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Ezt saját tulajdonba vételt pontosan hogyan is kell csinálni? Mert ha azt jelenti, hogy a windows intézőben jobb klikk a mappán és a menüből a ''megosztás biztonság beállításokat választva, majd előugró ablakban a hely megosztás és biztonság résznél a ''Saját használatúvá tétel''-t kell bepipálni akkor ez nálam sajna nem müködik, mivel ez a rész szürke, tehát nem tudom bepipálni a négyzetet.
Yasop -
Rob_Taylor
tag
-
DeusHun
őstag
válasz
sszever #2643 üzenetére
Otthon Acronis True Image-gyel csinál egy image készítő bootlemezt aztán usb-vel azzal csatolja amivel tudja és akarja. De én is úgy gondolom, hogy nem véletlen, hogy nincs mindenféle jogköre a user-nek.
Az állását meg szerintem ő is tudja, hogy kockáztatja. Ha be meri ezt vállalni az ő ügye.
[Szerkesztve] -
zoltanz
nagyúr
válasz
sszever #2161 üzenetére
Lesz egy kis időm feltelepítem és beszámolok róla, hogy működik.
-Olyan irodákba, ahol a munkaállomásokat többféle anyanyelvű dolgozók használják felváltva;
-Egységes operációs rendszeri image-et akarnak telepíteni és/vagy alkalmazni világszerte;
-Egységes szoftver-alapot akarnak biztosítani nemzetközi alkalmazás-fejlesztéséhez;
Egyébként egydarabos kiszerelésben van Windows XP MUI -val.
Link:
[link]
[Szerkesztve] -
zoltanz
nagyúr
válasz
sszever #2154 üzenetére
Köszi erre voltam kiváncsi és akkor honnan lehet elérnia az SP2 re illeszkedő MUI-t. Igazából az lenne a jó ha cserélgetni lehetne a nyelveket, pl ua gépen más felhasználó be tudjon jelentkezni különböző nyelvű felületre is. Ugytudom Vistára van hasonló kezdeményezés már.
Esetleg a 64 bit -es Windows XP -re nem megy rá valamelyik MUI vagy nincs hozzá külön?
[Szerkesztve] -
lúzer
veterán
-
ML320
senior tag
Van két ügyészim, és négy házkutim volt...
Nem BSA, de erős indiánnak lenni tapasztalat....
De ez nem XP-s kérdés, melyik oldalon folytassuk? [link]
Viszont az is szép dolog, hogy mostanában egyre több internet szolgáltatónál találkozom ezzel az indokkal: ''Azért nem működik az internet, mert illegális az XP!''
[Szerkesztve] -
ML320
senior tag
A BSA-t el lehet felejteni, semmit nem tehetnek
Csak csesztetnek... Meg feldobják az MS termékek forgalmát.
Önmagában valóban nem tehet semmit, viszont nem tudni mit hoz a jövő... Ha éppen bevételi forrás kell, ki fognak találni sok mindent. Egyenlőre ott tart a dolog, hogy legyen számlád és felmutatható licenszed az általad használt dolgokra, onnantól kezdve nem foglalkoznak veled. Ez is olyan, mint a parkolótársaságokkal folytatott szélmalomharc.
Az otthoni felhasználás büntetésén is röhögtünk régen, de pár házkutatás és ügyészi megrovás után már én se vagyok olyan könnyelmű
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Spilled! teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest