- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
LOGOUT
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
LALA_kiraly
őstag
Egy láma kérdés:
Hogy lehet belső hálón levédeni jelszóval a gépemet? -
LALA_kiraly
őstag
Segítséget kérnék.
Ha belső hálózaton megosztok mappákat, hogy tudom jelszóval levédeni a gépem? -
LALA_kiraly
őstag
Ismer vki egy használható sidebart XP-re? Leszedtem pár vista hatásút, de nem működtek.
-
LALA_kiraly
őstag
Van valakinek esetleg egy értelmes sidebar progija? Már feltettem párat, de egy se megy. Egy jó volt meg szép is, de állt az óra.
-
LALA_kiraly
őstag
Kínlodok ezzel a vista témával, vagy minek is hívják.
Felraktam pár témát, egy se működött. Felraktam utána a Vista Transformation Pack 7-et. De a kijelentkezésen kívül semmi se változott, no meg jött egy tonna hibaüzenet. Egy darab hang nem maradt a gépen. Végre rátaláltam erre: pack-vista-inspirat-2-1.0
Ez jó, a hangok is visszajöttek, meg jobbak is lettek. Egyedül az átlátszóság hiányzik, meg a sidebar. Aki tud segíteni, kérem jelezze. -
LALA_kiraly
őstag
Tudja vki lehet-e csoportosan vásárolni több gépre win-t? Tehát pl 10en összefognánk, és egy csomagot venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest