Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
spyduck #28779 üzenetére
Szia!
Ebbe Én is belefutottam párszor.
A megoldásom:
livexp-vel vagy bármilyen live oprendszerrel elindítom a gépet.A C gyökérben lévő rendszerfájlokat (boot.ini,autoexec.bat,ntldr,config.sys,stb...) egy mappába másolom,majd onnan visszamásolom a C gyökérbe,felülírva az eredeti fájlokat.Logikusan végiggondolva nem csinálok semmit,mégis 10-ből 9 esetben működött.A rendszer megy,a júzer adatai,programjai megmaradnak,mindenki happy.
Az okát még nem tudom,a megoldást hamarabb megtaláltam,mint az okot. -
-
-
-
-
brd
nagyúr
válasz
spyduck #16033 üzenetére
Akkor csináld azt, amit írtam: Add gomb, a bal oldalon azt a billentyű(kombinációt) add meg, amelyik billentyű lenyomására a hosszú í-t szeretnéd (ott a Type Key gomb, ha másképpen nem találod) megjeleníttetni, a jobb oldalon pedig állítsd be a 0x0056-ot (keresd ki a listából), vagy szerintem úgy is beírhatod a hosszú í-t, ahogy most be tudod, akkor is jól fog működni, bár ez utóbbit nem próbáltam, mert újra kell hozzá indítani a gépet, hogy érvénybe lépjen a beállítás (lehet, hogy egy kijelentkezés is elég).
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
spyduck #16025 üzenetére
Valószínűleg, ha Neki sikerültek a kívánt változtatások....
-
-
xedamin
tag
válasz
spyduck #13799 üzenetére
Nővéremnek ha jól tudom miniatűr nézetbe vannak a mappái, viszont ő képekkel ügyködik általában, meg zenével. Videóval egyáltalán nem.
Én amikor letöltöttem a Fűrész filmek részfájlait, kitömörítettem, de még bele se néztem, viszont kiírta ezt.
ACE Mega Codec Pack van fent, régi gépen is ez volt, ezen meg amióta megvan ez van rajta.
Nem tudom egyszerűen mi lehet.Lekopogom, de amióta először írtam, nem csinálta, hál' istennek.
Szerk.: utólag belegondolva, az utolsó hibaüzenetet úgy nyomtam ki hogy a tálcán a jelzésére jobb gomb és úgy bezárás. Lehet ez megoldotta egy időre. Előtte mindig lehúztam jobb alsó sarokba, viszont volt hogy 2 perc múlva még1 üzenet feljött.
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest