Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DPD tapasztalatok
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killing
addikt
Valaki tudja hogy a 64 bites XP hány GB memóriát ismer fel?
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
De ha 4 db slot van a ramoknak és mondjuk van még egy jó nagy 1 GB-s videókártyád akkor is 2GB-s modulokkat számolva 9 GB.Vagy vannak nagyobb modulok?Hol tudom megnézni hogy hány bites az oprendszer?
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
De nekem ezt nem írja ki hogy "64 BIT edition".Akkor 32 bites?Nem kell ennyi RAM csak kérdeztem.De még eljöhet az ideje mikor majd ennyi kell
-
Killing
addikt
válasz sto1911 #20140 üzenetére
Én is folyamodtam már tömörítéshez és nem volt nagyon észrevehető lassulás még a bootolásnál sem és a játékoknál sem.Pedig azt a meghajót tömörítettem amin az oprendszer volt.(80GB-s Maxtor)
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Xp-m van de szeretném kipróbálni a Windows 7-et.Hallottam hogy XP mellé fel lehet rakni de csak külön meghajtóra.Van egy C: meghajtóm ezt kellene partícionálni egy olyan progival hogy megmaradjon rajta minden. Valaki tud ilyen progit?Nem vagyok ebben nagyon otthon de lécci írjátok le szájbarágósan hogy XP mellé hogyan lehet felrakni Win7-et.Köszi!Ja és azt is hogy hogy lehet utána letörtölni.Nem veszeget semmilyen adatvesztéses dolog?
-
Killing
addikt
válasz Csabee. #20738 üzenetére
Na megcsináltam EASEUS Partition managerrel ketté választottam a vinyót kb fele-fele arányban.A vinyónak csak az egyik felét látja.Tudsz valamit hogy mit lehet csinálni hogy lássa a másikat is?
-
Killing
addikt
válasz Csabee. #20758 üzenetére
Tudsz erre valamilyen programot hogy visszaállíthassam rejtettből?
Látja a partition manager de nem tudom kivenni rejtettből.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
Olvastam de az a baj hogy nem látja a sajátgépben de nincs is lemezkezelés fül ott.Lehet hogy Vistás a kolléga?Mondjuk szerintem nem Vistája van mert ez egy XP-s topik.
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
Most nem vagok otthon de majd meg fogom próbálni.Ha nem sikerül akkor majd további segítséget veszek igénybe.
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Szeretném felrakni a Windows 7-et de félek hogy valamit elkúrok és elszáll az XP-m (ami mellé akarom telepíteni).Egy winyón van 2 partíció egyiken az XP-van (C a másikon a Win7 lesz (D.Tudok csinálni egy olyan mentést külső USB vinyóra hogy vissza lehessen tenni az XP-t (programok nem feltétlenül kellenek) ha beüt a krakk?
Kérlek segítsetek sürgős!
[ Szerkesztve ]
-
-
Killing
addikt
Akkor ha pl.:formázom a vinyót (véletlenül...) akkor a másik vinyóról vissza lehet tenni az XP-t és a többi cuccost is.Nem?
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Tudtok egy olyan progit amivel kibírom venni Hide-ból az egyik partíciómat.Többet is próbáltam de vaahogy nem működött.
Vagy ezt meg lehet oldani XP-ből is?
-
Killing
addikt
Ja és azt írja ki hogy Unallocated de nem kínálja fel a hide lehetőséget.
-
Killing
addikt
Sziasztok!
XP mellé raktam a Win 7-et,a winyót (80 GB-os maxtor) partíconáltam C:XP Fin7.
Na letöröltem a Win7-et és partition magic-el egybeakartam olvasztani (merge).De erre elkúrta az XP-t.XP telepítővel lehet csinálni a C és az F meghajtóból egyet (C) és arra telepíteni az XP-t?PLS.:HELP!
THXMeg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
válasz Sk8erPeter #21071 üzenetére
Csabee&Sk8erPeteröszi!
Ez nem veszélyes a vinyóra?Megvan az esélye hogy kinyírom?Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Mikor megpróbálom mozgatni a kicsinített ablakot az XP ben vagy kinagyítani akkor lépésekben,darabosan csinálja úgy mint mikor akadozik a játék.Engem viszont nagyon zavar.Van erre valami megoldás?
Köszi előre is a segítséget,üdv Killing!
-
Killing
addikt
Akkor töltsd le újra (lehetőleg a legfrissebb veziót) az segíteni fog.
(Válasz pinnacle üzenetére)
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Mikor megpróbálom mozgatni a kicsinített ablakot az XP ben vagy kinagyítani akkor lépésekben,darabosan csinálja úgy mint mikor akadozik a játék.Engem viszont nagyon zavar.Van erre valami megoldás?
Köszi előre is a segítséget,üdv Killing!Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Köszi előre is a segítséget,üdv Killing!Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Mikor a sajátgépben megpróbálom megnyitni a c meghajtót akkor ezt az üzenetet kapom:
itt a kép
Erre valami megoldás?[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
válasz szöSsZI #21416 üzenetére
Nem megy.
De MAGYARUL lécci mert nekem még ez is kínai (bocs Angol... )
My Computer-Sajátgép
Explore-(itt a megnyitásra kattintottam,vagy nem így kellett volna? )
Regedit-(na itt mit csináljak? )
A trojan removert át tudnád küldeni az e-mail címemere?(privátban küldöm)[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
válasz szöSsZI #21416 üzenetére
Na már megoldottam de nem találtam autorun.inf file-t és resycled könyvtárt sem.boot.com file-ra szintén semmi találat.Mit csináljak?
-
Killing
addikt
válasz szöSsZI #21425 üzenetére
Hogy érted azt hogy:
3] Ellenőrizd a ‘windows\system32\dllcache
4] Ellenőrizd a ‘windows\prefetch’ mappát és töröld a boot.com filet
5] Töröld a ‘local settings\&user&\temp’ könyvtárban található file-okatlefordítva (legalább is én erre gondoltam ):
3]Nod 32-vel (mert csak ez van) ellenőrizzem a ‘windows\system32\dllcache' file-okat
4]Ellenőrizzem (szintén Nod 32-vel) a ‘windows\prefetch’ mappát és töröljem a boot.com file-t belőle de a mappát viszont ne töröljem.
5]Ne ellenőrizzem (Nod 32-vel) a ‘local settings\&user&\temp' könyvtárt csak az összes benne található file-t töröljem.Jó a gondolatmenet?
-
Killing
addikt
válasz szöSsZI #21425 üzenetére
Köszi!Megoldódott a probléma!
De mivel az Angolt jobban szereted:
No more problem!I deleted 14 virus from my computer with Eset Smart Security.thx[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
Hogy lehet hozzáadni a Winrar-t úgy hogy mikor rákattintok egy file-ra vagy mappára a jobb egérgombbal akkor kiadja azt hogy tömörítés winrarral?
-
Killing
addikt
Ez megoldódott azzal hogy a Winrar 3.80-at raktam fel.
De ezt az Eset Smart Security-val hogy lehet megcsinálni hogy innen lehessen egy konkrét file-t ellenőrizni vele?? Az előző Windowsban ott volt hogy Scan with Eset Smart Security
Ezek vannak:
képMeg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
Ja és van még egy kis nyűgöm:
kép
Amint látjátok/látod elég nyomorék a címsor az ablakom tetejében mindenhol.
Ezt hogy lehetne visszaállítani normálisra?[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
válasz borat26 #21446 üzenetére
Szerintem ne rakj fel Vistát mert döglődnek alatta a játékok meg nincs OpenGL....
Egyelőre XP Professional (SP3-mal de ez utólag is letölthető).Aztán ha kijön a Windows 7 akkor azt már felrakhatod,a Vista csak pazarolná a konfigod erejét.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
válasz Protezis #21454 üzenetére
Nekem is volt ilyen problémám de az XP újrarakás megoldotta.Miután újra lett rakva a win (Professional,SP3) azután egy hétig csinálta még,igaz kicsit rikábban de aztán megszűnt ez a probléma.Egy hétre való nyugtatót szerezz be ha újrahúztad a wint...(mert a probléma megodódását vártad volna de még kell egy hét. ,mondjuk ez használat függő,én sokat használom.)
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Mikor megnyitok egy mappát akkor így adja ki a fileokat:
Így adja ki
De én viszont így szeretném:
De én így szeretném
Tehát konkrétan hogy alaplból ne lista elrendezésbe rakja ki hanem rögtön mozaikba,és ez a gépen lévő összes mappára vonatkozzon.Ez megoldható?Ja és van mégegy gondom:
Mikor egy file-t átnevezek legyen pl.:az egy 2007 World File aminek a neve Próba.docx,ha átnevezem próbára akkor már nem akarja megnyitni csak úgy ha kiválasztom a progit amelyikkel megnyitom.Ha újra hozzáírom hogy .docx akkor már megnyitjakérdés nélkül.Erre van valami megoldás.?De így van a minden file-nál még a képeknél is.Mikor megpróbálom átnevezni ezt a "baráti levelet" kapom:
Baráti levél[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Van egy kis gondom a rendszer isszaállítással.Mikor megpróbálom létrehozni ezt írja ki:
kép Az oprendszerindows XP Extended Edition (ami a professionalra épül)Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
válasz localhost #21751 üzenetére
Csak annyiban különbözik hogy bele van rakva egy pár program amit magadnak is leszedhetnél.Időspórolásra jó.Nem segítenél?PLS
-
Killing
addikt
Akkor ez lesz!
De az adathalászat szűrő sem jó az Internet Explorerben (Tudom használjak Firefoxot...).
Erre is van valamilyen célszoftver?Sk8erPeter:Igen,be van kapcsolva a rendszer-visszaállítás
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Mikor bejelentkezek akármelyik fiókomba akkor az internet kapcsolat (Invitel Comfort ADSL 4m) nem jegyzi meg a felhasználónevet és a jelszót.kép
Ha bejelölöm azt a rublikát hogy bárki aki ezt a számítógépet használja/csak én,akkor sem jegyzi meg.Erre van valami megoldás?
Előre is köszi a választ!Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
Windows XP Professional-t vagy Home Edition-t árulnak diák kedvezményel?
-
-
Killing
addikt
A gépem erős símán elbánik akármelyik Vistával.De csak erőforrás pazarló,ezt hogy Vistát veszek nem gondoltam komolyan.
"xp-t semmiképp, vista business-el is legálisan használható, ha xp kell!" ezt hogy érted??[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
Sziasztok!Mikor rámegyek a Vezérlőpult\Biztonsági központ\Legújjabb frissíések keresése a Windows Update Webhelyen akkor erre a lapra dob ki:Kép amint látjátok a böngésző címsorában a windowsupdate.microsoft.com-van.Erre van valami megoldás?Ha kézzel írom be akkor bejön a Google figyelmeztető oldala hogy"The requested URL was not found on this server",azaz a kért URL nem található ezen a szerveren.
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
Hy all!
Az XP minden könyvtárban Részletek elrendezésben jeleníti meg az elemeket.Hogy lehetne azt megcsinálni hogy mindenhol Mozaik elrendezésben adja ki?Tudom hogy hogy kell úgy hogy csak egy könvtárra vonatkozóan csinálja,de azt hogy mindenhova kiterjedjen azt már nem.Hogy lehet ezt megoldani?Köszi a segítséget előre is!
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Mindig megpróbálja telepíteni az "Összegző biztonsági frissítés a Windows XP rendszerhez készült Internet Explorer 7 böngészőhöz (KB961260"
És mindig ez az eredménye:Kép
Ezzel mit lehet csinálni?Van rá megoldás?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest