- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Windows XP
- (kiemelt téma)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
-
21500 - 21401
51090 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:19 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bici
félisten
Ez azt jelenti, hogy mocskosul figyelmetlen vagyok, és nincs igazam.

-
Sk8erPeter
nagyúr
-
Memphysto
tag
-
Csabee.
nagyúr
-
kalasz
tag
-
kalasz
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy javító telepítés után az előzőleg telepített programok meg maradnak vagy azokat is lehet újra telepíteni?
Köszi kalasz -
Memphysto
tag
Sziasztok.
Telepítettem xp-t, és bekapcsolás után 2 oprendszert ismer fel és választanom kell melyiket akarom indítani. Mit kéne tegyek hogy ne kelljen válasszak, hanem egyből induljon?
-
Bici
félisten
Ok, köszi, csak én nem láttam az eredetit.
De akkor nem is vacakolok vele. -
Sk8erPeter
nagyúr
-
kaente
csendes tag
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
SzalaiG
addikt
Köszönöm. Sikerült megoldani.

-
batmab
senior tag
Üdv!
alap:rejtett fájlok mutatását kapcsold be..C:\Documents and Settings\Felhasználoneved\Local Settings\Temp
innen minden mehet,amit enged
C:\WINDOWS\Temp
innen is minden,ill.a C:\WINDOWS mappábol az ezalatti mappák $hf_mig$KBvel szoktak kezdödni,ezek a frissitések uninstalljai...
Start menü/kellékek/rendszereszközök/rendszerkarbantarto futtatásaexplorerben:eszközök/internetbeállitások/böngészési elözmények/törlés/ideiglenes internetfájlok,cookie,elözmények
nagyjábol ennyi...

-
retzius
csendes tag
-
Cxgrav
senior tag
Ha csökkentett módban elindul, akkor menj a C meghajtóra, jobb klikk\Eszközök\Hibaellenőrzés
Újraindítás után lefut a checkdisk és ha mázlid van megoldódik a problémád, de utána nem ártana majd lementeni a fontosabb adatokat.
Másik lehetséges, ha mégsem jó: XP cdről boot, kidobja hogy van már egy XP-d és 2 választási lehetőséget ajánl fel:
1 - Enter és javító telepítőt végez ( minden file megmarad ) - ez KELL neked
2 - ESC akkor a normál telepítőbe visszaugrik, de ez neked NEM jó3. lehetőség
Másik gépbe beteszed a vinyót, adatmentés, vissza a vinyó a gépbe és reinstalladra
Próbáld beüzemelni az eszközöket másik gépen is, nézd meg ott mit produkál a rendszer -
Bici
félisten
-
Bici
félisten
-
retzius
csendes tag
Üdvözlet!
Lenne egy banális kérdésem..
Mit kell átállítani,hogy a rendszer indításakor ne jelentkezzen a jelszókérő panel?
Előre is köszönettel! -
Hurkafej
aktív tag
Helló!
Ma mikor inditottam az XP-t, akkor betöltésnél lefagyott, és meg nyomtam egy reset-et. Aztán meg mikor ujjraindult kiirta a win normál inditsa, legutolsó helyes konfig stb... Akármeikre megyek, betöltésnél lefagy. Csak csökkentett módba indul el, de a rendszer visszaállitása se oldja meg a problémát. Valakinek van valami ötlete, vagy reinstall?
-
adra
tag
Sziasztok,
bocs hogy már a harmadik helyre teszem fel, de nincs ötletem (XP SP2):
okozhat a Logitech RX300 egeremhez kapott setpoint bootolási problémát? Ezt az üzenetet kapom időnként bekapcsolás után: A windows indítása sikertelen volt. Ezt a hardvereszközökben vagy a szoftverekben végzett változtatás okozhatja.
Csak azért kérdem mert az új egér és webkamera beüzemelése óta van ez a problémám.
üdv.: adra -
ész ventura
aktív tag
Sziasztok!
Fusi Amilo laptopomnak egyik bejelentkezéskor minden előzmény nélkül "hiányzó NTLDR" hibaüzenetet írt ki. Az XP bejelentkezésig sem jutok el. Mi lehet a hiba? HOgy javítható?
Köszi
szerk: Közben már találtam egy két dolgot róla! Gugli a barátom!

-
borat26
aktív tag
-
petymeg
addikt
heló!
a notimon xp van és felhízott vagy 5 gigára. nem tud valaki linkelni egy tömör leírást hogy mely könyvtárak törölhetők a méret csökkentés érdekében? ( a vista topik 1 hzsben olyan 1értelműen le van írva hogy vistánál mit lehet trölni valami olyasmire gondolok) -
Killing
addikt
Sziasztok!
Mikor megnyitok egy mappát akkor így adja ki a fileokat:
Így adja ki
De én viszont így szeretném:
De én így szeretném
Tehát konkrétan hogy alaplból ne lista elrendezésbe rakja ki hanem rögtön mozaikba,és ez a gépen lévő összes mappára vonatkozzon.Ez megoldható?Ja és van mégegy gondom:
Mikor egy file-t átnevezek legyen pl.:az egy 2007 World File aminek a neve Próba.docx,ha átnevezem próbára akkor már nem akarja megnyitni csak úgy ha kiválasztom a progit amelyikkel megnyitom.Ha újra hozzáírom hogy .docx akkor már megnyitjakérdés nélkül.Erre van valami megoldás.?De így van a minden file-nál még a képeknél is.Mikor megpróbálom átnevezni ezt a "baráti levelet" kapom:
Baráti levél -
bim
veterán
-
Lenry
félisten
A dinamikus állomáskonfiguráló protokoll (angolul Dynamic Host Configuration Protocol, rövidítve DHCP) egy számítógépes hálózati kommunikációs protokoll.
Ez a protokoll azt oldja meg, hogy a TCP/IP hálózatra csatlakozó hálózati végpontok (például számítógépek) automatikusan megkapják a hálózat használatához szükséges beállításokat. Ilyen szokott lenni például az IP-cím, hálózati maszk, alapértelmezett átjáró stb.
[ forrás: Wikipédia ]
amíg nem írsz valami bővebbet, addig értelmesebb segítséget sem tudunk adni

-
kaente
csendes tag
Sziasztok!
Ki tudja, mi a probélma megoldása, a következő van írva a hibanaplóban: pirossal jelölve DHCP,
Volt olyan is, hogy hangosan üzent, de nem tudom mit, a hibanaplóban ez is benne van.Köszi! kaente!

-
joe2005
senior tag
-
rdi
veterán
-
atom87
aktív tag
Üdv!
Az asztali gépemen win xp sp3 van. Ha notiról kezdek el fájlokat másolni helyi hálózaton át, a sebesség nem megy feljebb 450kb/sec-nél(másik irányba is). Korábban másik win alatt nem tapasztaltam ezt. Van vmi beállítás, ami korlátozza a helyi hálózat sebességét?? Realtek 8111(C) PCI-e Gigabites vezérlő, ha ez segít.
Köszi
-
lúzer
veterán
-
joe2005
senior tag
-
lúzer
veterán
-
kraftxld
félisten
-
rdi
veterán
üdv, ez a problémám:
[I]"Egyes frissítéséket nem lehet telepíteniMicrosoft .NET-keretrendszer 3.5 Service Pack 1 és a .NET-keretrendszer 3.5 termékcsalád frissítése (KB951847) x86
Biztonsági frissítés a Windows XP rendszerhez készült Internet Explorer 7 böngészőhöz (KB938127)
"[/I]Akkor mostmár semmilyen frissítés nem fog fölmenni?
Az xp prof jogtiszta.
Help -
joe2005
senior tag
-
akaido
addikt
Ez a legnehezebben kideríthető hibák egyike. Sok oka lehet.[guglizás]
-
scope2007
addikt
ez az én meglátásommal is megegyezik!
csakis akkor tegyél vistát ha esetleg ki szeretnél próbálni valami "dx10es" játékot.!
én is csak a win 7 megjelenésével fogok áttérni új oprendszerre.. addig tuti hogy maradok XP SP3nál!
-
Protezis
őstag
Kozben leteszteltem a PowerMaxxal ( hivatalos Maxtor program ), a teljes teszt is hibatlanul lefutott.
Ettol a windows ujrarakastol odzkodom, nagyon elszoktam tole. Egyebkent karacsonykor raktam fel, mar aznap jelentkeztek a hibak, csakhat aztan visszautaztam a masodik otthonomba, es azota most vagyok itthon eloszor. Raadasul holnap megyek vissza, ugyhogy ilyen hetes teszteket nem tudok eszkozolni. A gepnek meg stabilnak kellene lennie ( konyveles, adobevallas, stb. )
Mas otlet? Irq not less or equal hibauzenet jon, ha nem engedem az ujrainditast. A naploban semmi - szamomra - hasznalhatot nem latok ( memoriacimek, semmi egyeb, mas rendszereken megszokott, emberi hibauzenetek
) -
zoltanz
nagyúr
-
Killing
addikt
Nekem is volt ilyen problémám de az XP újrarakás megoldotta.Miután újra lett rakva a win (Professional,SP3) azután egy hétig csinálta még,igaz kicsit rikábban de aztán megszűnt ez a probléma.Egy hétre való nyugtatót szerezz be ha újrahúztad a wint...(mert a probléma megodódását vártad volna de még kell egy hét.
,mondjuk ez használat függő,én sokat használom.) -
akaido
addikt
-
Protezis
őstag
-
akaido
addikt
Javaslom használj a Print Screent kiváltó, annál "okosabb" programokat. Pl: MWSnap a honositomuhelyrol.
-
joe2005
senior tag
-
Protezis
őstag
Sziasztok!
Egyik itthoni gep at lett nevezve multimedias asztali geprol irodai konyvelos geppe. Ennek kovetkezteben az 1 eve hibatlanul mukodo linuxot le kellett cserelnem XP-re.
A cseret kovetoen instabilla valt a gep, teljesen veletlenszeruen ujraindul. Van, hogy naponta ketszer, van hogy tobbszor. A hardverproblemat az elozo bekezdes miatt elvetnem.
XP sp3, folyamatosan frissitve, Nod32 legujabb verzio. A telepitett programok szama minimalis ( firefox, skype, live messenger, openoffice, konyveloprogram ).
Gep: MSI 845PE, Geforce MX440, 512MB RAM, 1.7 GHz Celeron
Valami tippet adjatok legyszives, mert mar fajdalmaim vannak.
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
Cxgrav
senior tag
borat26:
Rájuk kell keresni neten, nemtudok linket adni
Azt tedd fel amelyik számodra szimpatikus. Van mindegyikről bőven info hogy mit tud, mit nemSk8erPeter:
Senkit nem szeretnék arra bátorítani, hogy használjon ilyeneket. Csupán csak megjegyeztem, hogy ilyenek is léteznek
Én TinyXP-t használtam 2 éven keresztül, voltak előnyei-hátrányai.
Mostanra kinőttem annyira, hogy visszatértem a normális XP-hez.Redome:
Szerezned kellene egy másik XP-t, amiről bebootol, majd Frissítő telepítést kellene választani. Az akkor jön, mikor felismeri hogy van már 1 XP a gépeden, és megkérdezi hogyha Entert nyomsz akkor frissít, ha ESC akkor viszont átugrasz ahhoz az ablakhoz, amit egy sima vinyóra való telepítéskor látsz: particionálsz, stb -
bim
veterán
Hy guruk!
Meg lehet oldani valahogy azt a problémát hogy kiterjesztett megjelenitésnél a print screen csak az elsődleges monitor képét mentse és a kiterjesztett monitorét ne?
Elég macerás levagdosni a képeknek a felét emiatt.

-
Sk8erPeter
nagyúr
A konfigod elbírja bármelyiket, tehát innentől kezdve ízlés dolga.
64 bites oprendszert nem ajánlom egyikből sem, egyelőre felesleges, mivel amúgy sincs 4 GB vagy több RAM-od, amivel gond lehet, hogy a 32 bites nem használja ki (lásd: [link]), és a 64 bitesnél olykor driverhiánnyal lehet para.
A Vista erőforrás-igényesebb, de szebb (mondhatnám csicsásabb), számomra szokatlan és kényelmetlen a felülete, de persze ez megszokás kérdése, sok olyan új szolgáltatást tartalmaz, ami hasznos lehet, viszont átlagfelhasználó szvsz nem használja ki.
Ezért én maradok a jó öreg XP Professional-nél (SP3), a Vistát feleslegesnek tartom az én céljaimra.
Netezésre és játékokra szvsz jó az XP.Ja, még valami: akkor használj Vistát, ha szeretnél DX10-et! (játékoknál érdekes lehet)
Megjegyzés: valószínűleg a Vista topicban meg a Vistára beszéltek volna rá...
-
Killing
addikt
-
scope2007
addikt
-
scope2007
addikt
-
borat26
aktív tag
Már végképp tanácstalan vagyok.Elég sok hsz-t végigolvastam,de nem tudom,milyen OS-t rakjak fel a köv konfigra:
Gigabyte P35-DS3 rev2.0
Core 2 Duo E6400
Sapphire HD4670 512 MB GDDR4
2x1 GB Kingmax 1066 MHz.
Van aki Xp-t,vagy Vista-t favorizál.
Kipucolt OS-t,vagy eredetit.
32 bit,vagy 64 bit.
Én játékra és netre használnám.
Véleményeket kérnék,hogy melyik OS felel meg inkább erre a célra,és azt,hogy adott OS melyik verziójával próbálkozzam. -
Csabee.
nagyúr
-
Killing
addikt
-
Killing
addikt
-
scope2007
addikt
-
szöSsZI
tag
Örülök, hogy megoldódott. A 14 nem is sok... Nekem több volt.
Sokáig tartott lepötyögni, hogy ha kézzel nem megy, akkor csináld Nod 32- vel .
Azért a local settings\&user&\temp könyvtárat ajánlatos néha kipucolni, kézzel.
Majd szólj, ha a Trojan remover is talált valami csemegét magának.
Winrar: jobb klikk- megnyitás mással - program kiválasztás - pipa be - mindig ugyanazt a programot használja. Egy megoldás, a kifejezések persze a magyar win.ban nem hiszem hogy pont ezek lennének.

-
Killing
addikt
Hogy lehet hozzáadni a Winrar-t úgy hogy mikor rákattintok egy file-ra vagy mappára a jobb egérgombbal akkor kiadja azt hogy tömörítés winrarral?
-
scope2007
addikt
ok

igen én vettem észre némi változást!
vagy hát nem is tudom, most minden pörög! xp is 2másodperc alatt bootolbe meg ilyenek
-
Killing
addikt
-
Killing
addikt
Hogy érted azt hogy:
3] Ellenőrizd a ‘windows\system32\dllcache
4] Ellenőrizd a ‘windows\prefetch’ mappát és töröld a boot.com filet
5] Töröld a ‘local settings\&user&\temp’ könyvtárban található file-okatlefordítva (legalább is én erre gondoltam
):3]Nod 32-vel (mert csak ez van) ellenőrizzem a ‘windows\system32\dllcache' file-okat
4]Ellenőrizzem (szintén Nod 32-vel) a ‘windows\prefetch’ mappát és töröljem a boot.com file-t belőle de a mappát viszont ne töröljem.
5]Ne ellenőrizzem (Nod 32-vel) a ‘local settings\&user&\temp' könyvtárt csak az összes benne található file-t töröljem.Jó a gondolatmenet?

-
Dorian
félisten
Kösz, letöltöttem őket, akkor most gyúrom le az XP-t

-
Sk8erPeter
nagyúr
-
Dorian
félisten
Egy gyors kérdés:
Most vált nálam aktuálissá az XP újratelepítése, tehát tiszta lappal kezdhetek... Milyen kódeket tegyek majd fel a mediaplayerhez, hogy mindenféle fájltípust normálisan lejátszon, de felesleges progik ne legyenek? Tehát a szükséges és elégséges megoldást szeretném...
Köszi
-
scope2007
addikt
konkrétan senkinek!
gondoltam nem csak akkor jó megosztani valamit ha valaki éppen keresi.
jó úgy is megosztani, hogy eszedbe se jutott eddig feltenni a kérdést, de mikor meglátod jónak tartod!
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ezt most kinek írtad?

Egyébként ez jó valamire? Találkoztam már ezzel, de még nem foglalkoztam vele. Viszont most megnéztem, nálam a SecondLevelDataCache kulcs 0-ra van állítva alapértelmezettként.
Tehát érdemes átállítani, elérhető vele javulás?Szerk.: (#21433): igazad van, egyébként nem is szemrehányásnak szántam a kérdést
Próbáltad már? -
scope2007
addikt
esetleg azt valaki tudja-e hogy logolja-e, letárolja az XP a boot időt valahol, valami fájlba?
-
Redome
csendes tag
-
scope2007
addikt
LEVEL 2 CACHE
A Windows alapból nem menedzseli jól a CPU L2 cache-t megfelelően, a 256 KB-nál nagyobb cache-vel rendelkező processzoroknál mindig megrögzötten csak 256 KB-ot lát. Amennyiben tisztában vagy azzal, hogy a CPU-d mennyi L2 cache-sel rendelkezik és természetesen ez több, mint 256 KB akkor tedd a következőket:
1) Start > Futtatás, írd be: regedit
2) Keresd meg a következő utat HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ CurrentControlSet\Control\SessionManager\MemoryManagement\
3) A jobb ablakban keresd meg a SecondLevelDataCache bejegyzést és kattints rá duplán.
4) Válaszd a decimális típust.
5) A mezőbe írd be a CPU-d L2 cache-ének pontos méretét Kbyte-ban (512 vagy 1024).
6) Zárd be a regeditet és indítsd újra a számítógépet. -
Sk8erPeter
nagyúr
Na, még egy dolog eszembe jutott, de ismét csak tipp:
a C:-n a "hiberfil.sys" nevű fájl felelős a hibernálásért. Van ilyened?
Töltsd le, rakd fel az Unlocker nevű programot, és mikor elindítottad rendszergazdaként az oprendszert, akkor kattints rá jobb gombbal a hiberfil.sys fájlra, és a megjelenő menüből indítsd el az Unlocker-t. Ha a megnyíló ablakban látsz egy fájlt/alkalmazást, ami elvileg használja a hiberfil.sys-t, akkor nyomj rá a "Feloldás" gombra, ha lehetséges.
Ezután próbáld meg engedélyezni a hibernálást.Másik lehetőség: ugyanezzel a programmal töröld le a hiberfil.sys-t, és ezután próbáld engedélyezni a hibernálást. (A törléssel nem okozol kárt, mert legfeljebb létrehozza magának még egyszer az XP.)
Egyébként nem ajánlott "rátelepíteni" az előző oprendszerre, érdemes azt legalább előtte törölni. De mielőtt format c: és újratelepítenél, azelőtt azért próbáld meg ezeket...
-
Sk8erPeter
nagyúr
Azért azt tegyük hozzá, hogy sokszor az ilyen "kipucolt", buherált operációs rendszerek inkább ártanak, mint használnak.
Nagyon sokszor fordul elő, hogy a user csak néz, hogy mi a hiba a gépén, de nem jön rá, pedig csak épp az a baj, hogy le van csupaszítva a Windows.
A legtöbb ilyen felesleges szolgáltatást simán le lehet tiltani, sok bejegyzést ki lehet törölni a normális, legális XP-ből is. -
boszorkány
csendes tag
Hali, szóról-szóra így csináltam de nem megy, kiírt közben egy ablakot hogy lehet hogy nem fog menni mert nem rendszergazda beállításaim vannak, pedig azzal jelentkeztem be, nem lehet hogy mivel az előző winxp-t nem töröltem, formáztam csak rátelepítettem és így veszett össze a kettő? lehet inkább újra rakok mindent
üdv boszi -
szöSsZI
tag
autorun.inf -re rá is kerestél, vagy csak nem látod?
Ha van total commandered akkor próbáld meg ott megkeresni őket.A registry-ben sem?
A regedit, - Start menü - futtatás mezőbe beírod, hogy regedit, és megjelenik előtted a registry editor ablak. Itt nyomsz egy ctrl+k -t, és előjön a kereső ablak. Ide beírod először a resycled és a boot.com szót.Akkor keress rá arra a file-ra amit a hiba üzenetben kaptál, amikor a C-t megakarod nyitni.
És töröld.Trojan remover, google...
-
Killing
addikt
-
Killing
addikt
-
Chili7
őstag
-
borat26
aktív tag
-
Cxgrav
senior tag
-
Bici
félisten
Sziasztok!
Állati láma kérdés:
Hogy tudom a bejelentkező képernyőt eltüntetni?
Egy felahsználó van, és nincs jelszó.
Egy hónapja raktam újra az XP-t, és azóta nem találom ezt a beállítást, holott régen sosem volt ebből problémám.
Köszi!
-
Cxgrav
senior tag
-
kételkedem
addikt
-
szöSsZI
tag
Nekem angol win.om van...
Röviden:
My Computer, jobb klikk, explore (mivel a meghajtót nem tudod megnyitni...)
1] töröld az autorun.inf-t és a ‘resycled’ könyvtárat
2] regedit , rákeresel a ‘resycled’ majd a ‘boot.com’ kifejezésekre és törlöd a találatokat
3] Ellenőrizd a ‘windows\system32\dllcache
4] Ellenőrizd a ‘windows\prefetch’ mappát és töröld a boot.com filet
5] Töröld a ‘local settings\&user&\temp’ könyvtárban található file-okat
- én ennyit csináltam, ez a gondom megoldódott, a többit a trojan remover intézte el-Ezt gondolom neked sem lett volna nehéz lefordítani, főleg ennyi idő alatt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Redome
csendes tag
Sziasztok!
Van egy problémám, remélem tudtok segíteni
A minap frissíteni szerettem volna a Windows XP-met. Erre már a folyamat elején kaptam egy aranyos hibaüzenetet.
Íme:
http://kepfeltoltes.hu/090207/win_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Mi lehet a baj? Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget, tanácsokat!
-
Killing
addikt
-
szöSsZI
tag
Nekem is volt szerencsém ehhez a jelenséghez. Vírus...
Nekem ez megoldotta a problémám :Read these completely before starting.
autorun and resycled are usually hidden so you need to enable view hidden files
Until the problem is fixed DO NOT double click any drive in My Computer, right click-’explore’ to view it instead
then:-
1] delete autorun.inf and the ‘resycled’ folder.
2] Do a regedit search for ‘resycled’ then ‘boot.com’ delete what it finds.
3] Check ‘windows\system32\dllcache
(1:25) Norbert: 4] Check ‘windows\prefetch’ for boot.com or just clear it
5] Clear you ‘local settings\&user&\temp’ folder
*ATF cleaner will clear 4&5 for you.*
6] In XP & lower put in all your suspected flash drives while pressing the shift key- wait for 15secs then release shift & open the flash drive in My Comp using method as above.
In Vista disable autorun/autoinsert completely as the shift trick don’t workÉs persze vírus irtót cseréltem.

-
Cxgrav
senior tag
-
Cxgrav
senior tag
Hali!
Függ. Ha az átlag teleszemetelt wint rakod fel amiben vannak olyan szolgáltatások amikről még életedben nem is hallottál vagy csak nem használtad, akkor az visszafogja a gépet.
Léteznek felhasználók által készített XP-k, pl: Byte XP, Tiny XP, Byte Vista (telepítője ~700mb!) és társai azokat kipucolták, amikből ezek a szolgáltatások hiányoznak. Maga a rendszer 50-100mb ~ memóriával kevesebbet is ehet alapjáraton.Az hogy melyik verziót szeretnéd felrakni, Tőled függ... mire van szükséged, mit nem bánsz ha nem tudja a rendszered
-
Killing
addikt
-
borat26
aktív tag
Hali!
Függ-e a gép teljesítménye a felrakott Xp verziójától,ha igen,akkor mennyire és miként érzékelhető?
Továbbá ha igen,akkor melyik verziót érdemes telepíteni? -
shteer
titán
-
Csabee.
nagyúr
-
Bari
Modder
-
Sk8erPeter
nagyúr
Azt a netes felhasználói fiókot nyugodtan törölhetnéd, de ez mellékes.
"Bejelentkeztem rendszergazdaként és végigcsináltam a pipa ki, hibernál enged, pipák vissza és ugyanaz"
Ebből nem egyértelmű, hogy miután kiszedegetted a pipákat, azután újraindítottad a gépet?
A legtöbb beállítás csak ilyenkor lép érvénybe.
Miután kiszedted a pipát, újraindítottad, AZUTÁN engedélyezd a hibernálást. Majd pipák vissza, újraindít. -
lúzer
veterán
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
lúzer
veterán
-
shteer
titán
Új hozzászólás Aktív témák
-
21500 - 21401
51090 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Windows XP
- (kiemelt téma)
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 87% akku 191 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nézd meg még egyszer a (#21429)-et.

)

Az előző Windowsban ott volt hogy Scan with Eset Smart Security

Lúzer és a többiek segítettek benne. Tegnapi hsz-ekben olvashatsz róla.