- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- votlage71: Kábel menedzsment
Aktív témák
-
msgt.fubar
senior tag
én a megjelenése óta használom ezt a verziót, és eddig semmilyen problémát nem találtam vele kapcsolatban...... frissítéseket magamtól szoktam végezni, de ha mégsem akkor is ott van a nod32, ami mindent kivéd, az meg naponta frissül. Prefetch kell a francnak, akkor teszem rendbe a vinyómat amikor én akarom (ahogy ezt valaki más is írta itt...), auto reboot sem kell, meg tudom nyomni a gombot, és legalább látom mi lehetett a hiba oka
előnyei nekem felbecsülhetetlenek (ez túlzás, ok), felteszi a programjaim 80%-át kérdés nélkül, egyedül csak akkor ''kellettem'' a telepítéskor mikor formáztam az elején a C-t, és mikor kiválasztottam vagy 60-70 progi közül, hogy mit tegyen fel.
Gyorsabban indul, jók az alap skinek is, de én feltettem rá a WindowBlinds 5-öt, amivel ugyan úgy nézhet ki a windows xp-m, mint a vista a glass effektek miatt (meg azért mert minden tényleg ugyanúgy néz ki benne... persze meg kell hozzá találni a jó skint), és a plusz progikkal együtt is gyorsabban felkúszott a gépemre mint a sima windows... és még rengeteg előnye van, olvassátok végig az 1#-es hsz-ben a link mögötti cuccokat.
Szerintem megéri felrakni. Amúgy minden nagyobb magyar torrent site-ról leszedhető, elsősorban az útépítő kisiparosokat ajánlom (aki tag tudja melyikről van szó)
Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segítség új modemhez
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest