- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Aktív témák
-
msgt.fubar
senior tag
én a megjelenése óta használom ezt a verziót, és eddig semmilyen problémát nem találtam vele kapcsolatban...... frissítéseket magamtól szoktam végezni, de ha mégsem akkor is ott van a nod32, ami mindent kivéd, az meg naponta frissül. Prefetch kell a francnak, akkor teszem rendbe a vinyómat amikor én akarom (ahogy ezt valaki más is írta itt...), auto reboot sem kell, meg tudom nyomni a gombot, és legalább látom mi lehetett a hiba oka
előnyei nekem felbecsülhetetlenek (ez túlzás, ok), felteszi a programjaim 80%-át kérdés nélkül, egyedül csak akkor ''kellettem'' a telepítéskor mikor formáztam az elején a C-t, és mikor kiválasztottam vagy 60-70 progi közül, hogy mit tegyen fel.
Gyorsabban indul, jók az alap skinek is, de én feltettem rá a WindowBlinds 5-öt, amivel ugyan úgy nézhet ki a windows xp-m, mint a vista a glass effektek miatt (meg azért mert minden tényleg ugyanúgy néz ki benne... persze meg kell hozzá találni a jó skint), és a plusz progikkal együtt is gyorsabban felkúszott a gépemre mint a sima windows... és még rengeteg előnye van, olvassátok végig az 1#-es hsz-ben a link mögötti cuccokat.
Szerintem megéri felrakni. Amúgy minden nagyobb magyar torrent site-ról leszedhető, elsősorban az útépítő kisiparosokat ajánlom (aki tag tudja melyikről van szó)
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Suzuki topik
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Asztrofotózás
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest