Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beat 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Aktív témák
-
cucka
addikt
nem próbáltam, mint ahogy egyik sufni-tuning windózt sem, de azért elolvastam a fícsör listáját.
egyrészt bántja a szemem, hogy kb. 250ezer forint értékű szoftver van beleintegrálva. nem vagyok egy habzó szájú szerzői jogi aktivista, de azért jóval szimpatikusabb lett volna, ha főleg ingyenes programok kerülnek bele. (ez az ész nélküli ''mindent letöltünk, hátha jó lesz valamire, nem baj ha nem értünk hozzá'' típusú warez nagyon nem szimpatikus)
másrészt az előző windows-om 2 évet bírt, és kizárólag azért lett újratelepítve, mert módosítottam a partícióim méretét. mivel ennyire sűrűn telepítek windows-t, ezért irreleváns, hogy hány segédprogramot kell utána feltelepítsek. elnézve az integrált programok listáját, talán 10 percet spórolnék ezzel a buherált cuccal.
Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Jövedelem
- Apple asztali gépek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- ZBook Power 15 G10 15.6" QHD IPS Ryzen 9 PRO 7940HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Garmin Epix Pro Sapphire (51mm)
- Zalman WATTTERA ZM800-EBTII 800W táp - GARIS!
- Dell Precision 7530,15.6",FHD,Xeon E-2186M,32GB DDR4,256GB SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos kivi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest