- Rap, Hip-hop 90'
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
cucka
addikt
nem próbáltam, mint ahogy egyik sufni-tuning windózt sem, de azért elolvastam a fícsör listáját.
egyrészt bántja a szemem, hogy kb. 250ezer forint értékű szoftver van beleintegrálva. nem vagyok egy habzó szájú szerzői jogi aktivista, de azért jóval szimpatikusabb lett volna, ha főleg ingyenes programok kerülnek bele. (ez az ész nélküli ''mindent letöltünk, hátha jó lesz valamire, nem baj ha nem értünk hozzá'' típusú warez nagyon nem szimpatikus)
másrészt az előző windows-om 2 évet bírt, és kizárólag azért lett újratelepítve, mert módosítottam a partícióim méretét. mivel ennyire sűrűn telepítek windows-t, ezért irreleváns, hogy hány segédprogramot kell utána feltelepítsek. elnézve az integrált programok listáját, talán 10 percet spórolnék ezzel a buherált cuccal.
Aktív témák
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Gitáros topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest