Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Máté tíz pró
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
cucka
addikt
nem próbáltam, mint ahogy egyik sufni-tuning windózt sem, de azért elolvastam a fícsör listáját.
egyrészt bántja a szemem, hogy kb. 250ezer forint értékű szoftver van beleintegrálva. nem vagyok egy habzó szájú szerzői jogi aktivista, de azért jóval szimpatikusabb lett volna, ha főleg ingyenes programok kerülnek bele. (ez az ész nélküli ''mindent letöltünk, hátha jó lesz valamire, nem baj ha nem értünk hozzá'' típusú warez nagyon nem szimpatikus)
másrészt az előző windows-om 2 évet bírt, és kizárólag azért lett újratelepítve, mert módosítottam a partícióim méretét. mivel ennyire sűrűn telepítek windows-t, ezért irreleváns, hogy hány segédprogramot kell utána feltelepítsek. elnézve az integrált programok listáját, talán 10 percet spórolnék ezzel a buherált cuccal.
Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Vivobook Pro 15 N6506MV 15.6" QHD+ OLED Ultra 9 185H RTX 4060 24GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 17 - 512GB - Fehér - ÚJ! Bontatlan, 3 év garancia
- Új Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Z Flip 6
- LG OLED 65C1 165CM OLED CSÚCS GAMER TV. GARANCIÁLIS 2027-ig!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 - i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest