Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!

Aktív témák

• Stylie

aktív tag

válasz Stylie #152 üzenetére

Nos kipróbáltam ezt a windowst és sokminden van ami tetszik de vannak olyanok is amik nem.Kezdjük azzal hogy a stílus az nagyon zsír lett és az egyes stílusos megoldások is tetszenek no meg van egy két program és funkció ami értékessé teszi ezt a windows-t.Ami viszont nem tetszik hogy sok helyen van bug,mint pl feltelepülnek az egyes programok és utána mondja a telepítő hogy nyomjon egy ok-ot,és ha ezt megteszed akkor kivág egy hibaüzenetet hogy 10 másodperc múlva újraindul a rendszer :F no meg néhol fel fel tűnnek angol kifejezések,szavak is...Összességében véve nem rossz op rendszer bár yobb lenne ha ki lehetne választani hogy milyen szoftvert szeretnék telepíteni.Driverekkel minden rendben ment egyedül a videókarimat(Asus 6800 GT) nem ismerte fel,ezen kívül semmivel nem volt gondja...A Blade Edition-t meg ezt a windowst kellene ötvözni és abból sztem elég yó dolog sülne ki de ez nem az én dolgom csak egy ötlet bár majd lehet egyszer nekiülök kísérletezni :) És ha már ilyen tuningos windows-okról beszélünk akkor nemtudom hogy hallott e valaki az ultimate editionről...ez is ilyen tuningolt rendszer megspékelve minden yóval...novemberi frissítésekkel azt hiszem.Ha megtalálom a linket akkor belinkelem ide.Visszatérve a Blade Editionra...nem tudtam hasznlni mert amikor feltelepült akkor utána ugye yó szokáshoz híven újraindult a gép majd amikor bootolt volna winyóról kivágott egy ilyen hogy hiányzó NTDRL vagy vmi ilyesmi már nem emléxem rá pedig már többször találkoztam ilyennel...azt sejtem hogy ehhez a windowshoz kellene floppyn sata driver...Ha tévedtem javítsatok ki :R

Aktív témák