- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
Stylie
aktív tag
Nos kipróbáltam ezt a windowst és sokminden van ami tetszik de vannak olyanok is amik nem.Kezdjük azzal hogy a stílus az nagyon zsír lett és az egyes stílusos megoldások is tetszenek no meg van egy két program és funkció ami értékessé teszi ezt a windows-t.Ami viszont nem tetszik hogy sok helyen van bug,mint pl feltelepülnek az egyes programok és utána mondja a telepítő hogy nyomjon egy ok-ot,és ha ezt megteszed akkor kivág egy hibaüzenetet hogy 10 másodperc múlva újraindul a rendszer
no meg néhol fel fel tűnnek angol kifejezések,szavak is...Összességében véve nem rossz op rendszer bár yobb lenne ha ki lehetne választani hogy milyen szoftvert szeretnék telepíteni.Driverekkel minden rendben ment egyedül a videókarimat(Asus 6800 GT) nem ismerte fel,ezen kívül semmivel nem volt gondja...A Blade Edition-t meg ezt a windowst kellene ötvözni és abból sztem elég yó dolog sülne ki de ez nem az én dolgom csak egy ötlet bár majd lehet egyszer nekiülök kísérletezni
És ha már ilyen tuningos windows-okról beszélünk akkor nemtudom hogy hallott e valaki az ultimate editionről...ez is ilyen tuningolt rendszer megspékelve minden yóval...novemberi frissítésekkel azt hiszem.Ha megtalálom a linket akkor belinkelem ide.Visszatérve a Blade Editionra...nem tudtam hasznlni mert amikor feltelepült akkor utána ugye yó szokáshoz híven újraindult a gép majd amikor bootolt volna winyóról kivágott egy ilyen hogy hiányzó NTDRL vagy vmi ilyesmi már nem emléxem rá pedig már többször találkoztam ilyennel...azt sejtem hogy ehhez a windowshoz kellene floppyn sata driver...Ha tévedtem javítsatok ki
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egy óra, két rendszer
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest