Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
shadow1901 #310 üzenetére
Vezérlőpult - Egér - Kurzor
valószínűleg ott le lesz írva a neve, amit aztán bepötyögsz Google-bemiért van ennek topikja?
-
shadow1901
aktív tag
Hello!
Én a Winter Editionből lennék kíváncsi a kurzortéma nevére vagy akár lelőhelyére!
-
Casanova*
veterán
szasztok srácok! telepítő xp-be másoltam a Telepítő nevű programokat és setup.cmd -t tartalmazó mappát. és futtatás 1x-be hozzáadtam a "run%SystemDrive%\Telepítő\setup.cmd" parancsot. tehát az a gond,hogy windows xp telepítéskor nem települnek a programok.. és winnt.sif-ben is beírtam. így se lett jó.. ellenőríztem!! a setup.cmd kötegfájlra kattolva települnek a programok,biztos jól bevannak írva a programok nevei és kapcsolói. help srácok!!
előre is köszi!
-
ramsys
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan problémám lenne hogy a felbontást nem tudom átállitani mert amint kikapcsolom a gépet mindig vissza áll 640-re. Tudtok valami meg oldást???
-
Jadro
veterán
Nem tc-hez van az író program, csak a tc könyvtárában egy alkönyvtárban van elszállásolva egy portable nero. De ezt halkan jegyeztem csak meg.
ígyvanferi: Semmivel. Vagy néha le vannak maradva egy verziószámmal mondjuk. Kezdetnek nézz szét itt: portableapps.com
Aktív témák
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest