- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
shadow1901 #310 üzenetére
Vezérlőpult - Egér - Kurzor
valószínűleg ott le lesz írva a neve, amit aztán bepötyögsz Google-bemiért van ennek topikja?
-
shadow1901
aktív tag
Hello!
Én a Winter Editionből lennék kíváncsi a kurzortéma nevére vagy akár lelőhelyére!
-
Casanova*
veterán
szasztok srácok! telepítő xp-be másoltam a Telepítő nevű programokat és setup.cmd -t tartalmazó mappát. és futtatás 1x-be hozzáadtam a "run%SystemDrive%\Telepítő\setup.cmd" parancsot. tehát az a gond,hogy windows xp telepítéskor nem települnek a programok.. és winnt.sif-ben is beírtam. így se lett jó.. ellenőríztem!! a setup.cmd kötegfájlra kattolva települnek a programok,biztos jól bevannak írva a programok nevei és kapcsolói. help srácok!!
előre is köszi!
-
ramsys
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan problémám lenne hogy a felbontást nem tudom átállitani mert amint kikapcsolom a gépet mindig vissza áll 640-re. Tudtok valami meg oldást???
-
Jadro
veterán
Nem tc-hez van az író program, csak a tc könyvtárában egy alkönyvtárban van elszállásolva egy portable nero. De ezt halkan jegyeztem csak meg.
ígyvanferi: Semmivel. Vagy néha le vannak maradva egy verziószámmal mondjuk. Kezdetnek nézz szét itt: portableapps.com
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest