Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ielektros

senior tag

válasz betyarr #89 üzenetére

Ez nem hogy ilyen lesz hanem jobb. Csak nem kell aramot pazarolnod az ujrakodolasra.
    vpn-el 10Mbit-en ez alom lesz. Siman lejatszod a 2-3GB-os mkv-kat. Mondom a stream-el a baj a proci keresztmetszet egy microserver N40L eseteben. Egyszeruen nem erre van meretezve. Aminek mondjuk orulok mert nem lenne kedvem villanyszamlat fizetni egy 24/7-ben futo nagyobb szerver utan..

De 10Mbit up az csoda alom :D video nezesre VPN-en keresztul. Szerintem tokeletes es erzesem szerint biztonsagosabb is igy elerni es egyben megosztani "privat" adatokat.

Sajnos itt egyszeruen nincs normalis net. Itt senkit nem erdekel a feltoltes... Nyilvan ez is meger egy miset, hogy miert de ezt most hagyjuk. Letoltesben ha akarok felbovithetem most egy telefonnal 250Mbit-re (fiber). De felfele akkor fogok kapni 4-rol egeszen 6-ra bovitest... Anyjukat azt. Ez igy sokmindenre nem jo.

Masolasi sebesseg localban. Kliensrol szerverre. olvasas vmivel gyorsabb.

Nagyban fugg az eppen hasznalt disktol is sebesseg. En ugy vettem eszre, hogy sokkal gyorsabb a media tarolo disk mint a dokumentumok tarolasara hasznalt. Gondolom toredezes stb.

Új hozzászólás Aktív témák