Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Klaus Duran: RCS
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
IIS is van, igen, bár nem tudom mia fenének, de az RRAS felrakásával együtt felkerül alapértelmezetten. (DHCP, DNS, File and Storage services, IIS, Remote Access van most)
Internet felől csak távoli asztallal kell bejelentkezni rá, semmi máshoz nem kell kapcsolódni onnan (az internet megosztás ami miatt ez talán gázos)
Őőőő... nem tudom, ahogy alapértelmezetten volt, úgy van

Az Anonymous nincs alapból tiltva??? Mert engedélyezni biztos nem engedélyeztem, ezért is fura... utána nézek.
RDP kell, igen.... de egyetlen felhasználónak csak.
Köszi, azthiszem kicsit guglizok a hszed alapján most, mert annyira azért nem értek hozzá sajnos

/ ez házi szerver, csak kihasználom, hogy 180 napig ingyen használhatóak ezek, szóval ezért sincs profizmus
/Szerk: Aha, az IIS-nél be volt kapcsolva az Anonymous... letiltottam most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Arany János - Kapcsos könyv
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

/