- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
IIS is van, igen, bár nem tudom mia fenének, de az RRAS felrakásával együtt felkerül alapértelmezetten. (DHCP, DNS, File and Storage services, IIS, Remote Access van most)
Internet felől csak távoli asztallal kell bejelentkezni rá, semmi máshoz nem kell kapcsolódni onnan (az internet megosztás ami miatt ez talán gázos)
Őőőő... nem tudom, ahogy alapértelmezetten volt, úgy van

Az Anonymous nincs alapból tiltva??? Mert engedélyezni biztos nem engedélyeztem, ezért is fura... utána nézek.
RDP kell, igen.... de egyetlen felhasználónak csak.
Köszi, azthiszem kicsit guglizok a hszed alapján most, mert annyira azért nem értek hozzá sajnos

/ ez házi szerver, csak kihasználom, hogy 180 napig ingyen használhatóak ezek, szóval ezért sincs profizmus
/Szerk: Aha, az IIS-nél be volt kapcsolva az Anonymous... letiltottam most.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

/