Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert400
tag
Sziasztok!
Kicsit off lesz de nem tudtam hova írni ahol esetleg hamar kaphatok választ.
felraktam a workstation pro 15-t
majd feltelepítettem teljesen szűz server 2019-et majd később 2016-ot is..de mindegyikkel ugyan az a gond.
Felrakom rájuk az ad ds-t, majd kliensről próbálok domainbe csatlakozni és nem sikerül.
ip címet tudok pingelni, viszont domain nevet vagy hostnevet nem tudok pingelni. nslookup unknowot dob rá.1 óra óta ezzel szívtam, mindent ki meg már be kapcsoltam hozzá..
ezek után elindítottam a workstation playert majd azon is felraktam egy szervert + klienst. Az érdekesség, hogy itt hiba nélkül működik a dolog. Egy deka problémám nem volt.
Mi lehet a gond? Lehetséges, hogy a pro-t zavarja, hogy a player is a gépen van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Apple MacBook
- Gumi és felni topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Közös alapokra helyezte az FSR-t és a PSSR-t az AMD és a Sony
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Horgász topik
- További aktív témák...
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 3 5425U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest