- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert400
tag
Sziasztok!
Kicsit off lesz de nem tudtam hova írni ahol esetleg hamar kaphatok választ.
felraktam a workstation pro 15-t
majd feltelepítettem teljesen szűz server 2019-et majd később 2016-ot is..de mindegyikkel ugyan az a gond.
Felrakom rájuk az ad ds-t, majd kliensről próbálok domainbe csatlakozni és nem sikerül.
ip címet tudok pingelni, viszont domain nevet vagy hostnevet nem tudok pingelni. nslookup unknowot dob rá.1 óra óta ezzel szívtam, mindent ki meg már be kapcsoltam hozzá..
ezek után elindítottam a workstation playert majd azon is felraktam egy szervert + klienst. Az érdekesség, hogy itt hiba nélkül működik a dolog. Egy deka problémám nem volt.
Mi lehet a gond? Lehetséges, hogy a pro-t zavarja, hogy a player is a gépen van?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest