- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szallasi007
üzenetére
Ez szerintem bárhol lehetne, most konkrétan nem írom le hol. Az egyetem a szegedi volt. Mondjuk én 2009-ben végeztem, akkor már a 2008-as szervert tanulhattuk volna...de nem. Debreceni egyetemen 2012-ben már tuti volt szerver oktatás bsc-n, mert ott találtam jegyzeteket. Szegeden nem tudom. Félelmetes, mennyire le van maradva az egész rendszer. Php-t is csak hobbiból tanultam, végül szakdogánál jól jött. Akkor pascal volt meg java, kicsi delphi amit oktattak. Java is csak szigorúan grafikus felület nélkül. Kicsit benne van ebben az is, hogy ne nagyon tudjon a tanár pályát váltani.
Itt nincs más lehetőség, mert több munkaórával adnak 200nettó körül a cégek. Delphi programozót kerestek múltkor 190-ért, 8-17óra, plusz szombat is sokszor...hát akkor inkább nem. Pestre nem akarok menni. Bár nagyon sok mindennel már tele a ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest