Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fex
tag
Szia!
Szerintem jobban jársz, ha megveszed a FUSI szervert. Csak pár indok. Ha összeraksz egy gépet alkatrészenként, és valami tönkremegy benne, egy garanciális ügyintézés minimum 3 hét. Míg ittt van 3 év "nekszt biznisz déj on szájt" gari, szóval mérföldekkel előrébb van. Nem beszélve esetleges nehezen felderíthető inkompatibilítási hibákról. Ha ugyanazok maradnak a szoftverek, és szinte csak adatok tárolására kell a szerver, akkor ez a vas még nagyon sokáig ki fog szolgálni, max diszk és ram bővítés fog kelleni, de az sem biztos. Az i5 gyors, de úgysem a processzor lesz a szűk keresztmetszet a gépen, hanem 98%, hogy a hálózat, vagy esetleg még a diszk rendszer. A Quad-Core Xeon X3220 is bőven ki fogja szolgálni a céljaidat, ramból összesen 4 gigát tennék azért bele, de ez csak az én megláátásom, ha az oprendszert és az alkalmazásokat simán kiszolgálja a 2 giga is, akkor azzal sem foglalkoznék. (szerintem...)
Üdv,
Fex
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest