Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Online chat az Intel supporttal, részben kivonatos verzió:
Én: 2008-cat használok egy P55-ös chipsettel ellátott alaplapon, AHCI módban, minden jól működik, egészen addig, ameddig software RAID1-et nem akarnék használni, az ezt követő újraindításkor ugyanis a HDD-detektálás közben az AHCI BIOS lefagy.
Support: Milyen alaplap?
Én: Gigabyte P55-UD3.
Support: Kérem forduljon a Gigabyte supporthoz.
Én: Igen, próbáltam, de ők nem tesztelték ilyen OS-sel, blabla..., viszont az AHCI BIOS az Intel, nem? Maga a chipset támogatja ezt az OS-t.
Support: Ez egy OEM termék.
Én: De önök írják az AHCI BIOS-t, nem? Vagy a Gigabyte készíti, esetleg csak módosít rajta?
Support: Ez nem Intel BIOS.
Én: Akkor a detektálás előtt a Serial ATA AHCI BIOS Version iSRC 1.20E Copyright Intel Corporation mit jelent? Az nem valós állítás? Egyébként a verziószám alapján az összes ilyen chipsettel és viszonylag újabb BIOS-sal ellátott alaplapon ugyanez az AHCI BIOS van, tehát vagy mindenki egy gyártóét használja fel, vagy mégiscsak önök készítik.
Support: Élveztem a beszélgetést, köszönjük, hogy igénybe vette a terméktámogatást, legyen szép napja.
[Kapcsolat megszakad.]Miért is vártam mást?

Miért akarom, hogy a HW-gyártók, meg úgy az egész világ kapja be a bííííííííííp? Az egész úgy 1 hete kezdődött.
(Egyébként lassan a Microsoft is csatlakozhat a csapathoz, a "hogyan telepítsünk EBS-t olyan gépre, amelynek nincsen integrálva a hálókártyadrivere a Windows telepítőbe" c. eposz kapcsán.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Robot fűnyírók
- CPU léghűtés kibeszélő
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest