Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz cs1rk3 #57218 üzenetére
Nekem 630 van, teljesen jó arra a célra, amit te írsz. A 636-ban 1 giga RAM van, játékok tekintetében - meg úgy minden szempontból - még jobb a helyzet, bátran merem ajánlani. Viszont az tudtommal itthon hivatalosan nem kapható, úgyhogy nem gyártói garanciás a cucc, ezt figyelembe kell venni.
-
félisten
-
Pikkolo^^
addikt
válasz cs1rk3 #65705 üzenetére
Igen, Windows Phone Recovery Tool-al
Azért előtte nézd meg, hogy felismeri-e a telefonod[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
válasz cs1rk3 #66342 üzenetére
Itt megnézheted, mit tud: Miben különbözik a Microsoft Lumia 640 és a Microsoft Lumia 640 XL?
-
Gömbike
senior tag
válasz cs1rk3 #69020 üzenetére
Köszi a választ. Az enyémen a sd-n segített, de a feleségemnek nem volt vele és most sincs sd gondja. A problémám az, hogy mi okozhatta, hogy az egy szobában lévő két ugyanolyan telefon térben és időben egyszerre magától újraindult, s nem látni rajta frissítés nyomait.
Gondolom a Tied nem produkálta ezt, vagy tegnap reggel kérte Neked a pin-t?
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
Gömbike
senior tag
válasz cs1rk3 #71105 üzenetére
Szia!
Az enyém folyamatosan újraindult, ha rátettem a töltőre. Jeleztem itt: https://rma.fixit-service.com/ , hogy szar a telefon. Elvégeztem a regisztrációt, jött is a futár ( GLS ) érte másnap. Jelenleg náluk van.
Érdemes kihasználni a két év háztól-házig garanciát, végül is azért adta a Prestigio, hogy komolyan vegyük.
Addig is vettem egy 435 dualt-t. Tartaléknak, no meg telefonálni is kell valamivel. A droid már soha többé nem játszik.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest