Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
Nekem a kedvencem az az, amikor azzal jöttek, hogy azért repedt meg az üveg hátlap, mert kint voltak a hidegben és bementek a meleg lakásba.
Bár az tény, hogy eléggé kétélű fegyver az, hogy üveg a hátlap is. Nagyon kényes egy konstrukció.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
veterán
válasz dejaris #35459 üzenetére
Bezzeg majd ha dicső hadaink már oroszországban járnak!
Mennyi katona fogja sírva hívni az otthoniakat, hogy részegen kitántorgott a hidegbe, aztán végigrepedt a telefon hátlapja(#35450) mukibuci
25V-al feltöltöm, ha túléli, akkor még a telefont is megsütöm vele, na? Utána szerintem megszűnne a titanic szindróma[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
veterán
válasz dejaris #35461 üzenetére
Nem féltem a polikarbonátot, ha a 800-ra leselkedő veszélyekre gondolsz
Habár ott már lehet, hogy értékelnétek, ha melegedne a telefonotok
A balul elsült, végül a támadókra vonatkozólag halálos kimenetelű, a legendás pityókapucoló ellen irányuló merényletkísérletről még nem is hallottál?Everybody lies.
-
Lall
veterán
válasz gzbotii #35448 üzenetére
A Nexus 4 és az i betűs telefon 4-es verziója is egy elbaszott széria ilyen szempontból. Ritka ilyen telefontokat látni üvegrepedés nélkül. Esetetből is látható, hogy az sem elég, ha ügyelsz rá, mint a hímes tojásra.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
catroot
veterán
A topikjában nem nagyon találkoztam azért ilyennel, meg volt, hogy sokat voltam kint pl. télen (napi 10+ óra) és nem volt ilyen gondom.
Az persze más, ha a csupasz telefont kitesszük estére, aztán pedig a jól felfűtött szobába átvisszük. Akkor én is eltudnám képzeni, hogy repedhet. De ez nem feltétlenül életszerű helyzet.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
saiyajin
senior tag
válasz Pttypang #35449 üzenetére
Pedig nalam valoban megoldas volt arra, hogy rosszul jelezte az akksi kapacitast. Es mivel nala 520-on szinten semmibe nem faj kivenni az akkut, gondoltam segithet valamit a problemajan.
Sorry, ha a joszandeku hsz-em valakinek fajt."I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
gzbotii
nagyúr
válasz catroot #35457 üzenetére
Mukodik. De erintesre (nem nyomas) elszinezodik a panel.
Rendelhetek bele panelt, 60$-ert. Titta orom e' bodotta
4 honapja nem alltam ilyen szarul anyagilag, melohely is megszunoben.. Minden egyszerre jon, mert igy a finom.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
félisten
válasz Pttypang #35472 üzenetére
En megprobaltam, ELVILEG lehetseges. Gyakorlatilag nem.
@catroot: az elso az vegtelen merulesi/forrosodasi ciklusokat produkalt, azaz sotet kepernyo, forrosodo hatlap, es olyan mely lemerules, hogy utana orakat kellett a tolton tartani, amire bekapcsolt. A masodik az egy minimalis utodestol szilankosra tort.
Az zavart, hogy _iszonyatosan_ nehez volt az elso garanciaztatasa, a Google customer support (Londonban) rem gyenge volt. Marmint ha Amazonon veszek egy telefont, es elromlik, akkor neten klikkelek harmat, masnap reggel jon a futar, es hozza az ujat/viszi a regit. Ehhez kepest a Google-el ket hetet kellett telefonalgatnom, utana elvittek, es 3 het mulva kaptam egy ujat. Ez sajnos nem szinvonal.
while (!sleep) sheep++;
-
veterán
Ha csak simán megpróbálod lefeszíteni, akkor jó eséllyel eltörik valahol. Esetleg hőléges állomással, vagy melegített huzallal lehet bohóckodni, de ehhez már inkább valamilyen céleszköz lenne jó, ami egyenletesen húzza végig a huzalt és közben melegíti is, vagy egyben melegíteni az egészet. Voltak viszonylag sikeres próbálkozásaink a leszedésre, de a legjobb esetben is a végén eltört valahol
Az a merüléses dolog nem úgy nézett ki, hogy az akksi kvázi el is "fűtötte" a töltéssel érkező energia nagy részét?
Everybody lies.
-
dejaris
addikt
válasz Oppenheimer #35419 üzenetére
Tuti megnezem, mert francia film
-
Воланд
titán
szakadok a nevetestol, hogy egyesek a google "irodai programjait" ms konkurensnek kialltjak ki.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
-
MODERÁTOR
7.8-on frissült a szkájp !!4!négy!!
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
veterán
Mire meglesz a 625, addigra már igazi okostelefon lesz a wp
Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák