Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap én is lecsaptam 5 dodóért arra a 8 játékra, és most az előbb felhúzott szemöldökkel figyeltem, hogy a több Gb-os játékokból, hogy a fenébe jött le már 3-4 egy délután alatt a 2/0,5-ös netemmel. Erre néztem egy speedtest-et:
Ha ez így marad, összeteszem a két kezem
-
catroot
veterán
Komolyan mondom, ez a kibas#@Đ@ sony kiidegel. Tényleg kiprovokálja, hogy nem jut el addig, hogy eladjam.
Már egy tetves másolást (telóról pc-re megvolt, most visszatenném) nem tudok vele csinálni, ez fogad
:
-
Sofian
őstag
"We're committed to providing users and creators with a great and consistent YouTube experience across devices, and we've been working with Microsoft to build a fully featured YouTube for Windows Phone app, based on HTML5. Unfortunately, Microsoft has not made the browser upgrades necessary to enable a fully-featured YouTube experience, and has instead re-released a YouTube app that violates our Terms of Service."
Sources tell us that, specifically, Microsoft was not on board with developing an HTML5 based app. Instead the company quietly went back to work on its own native version and reverse-engineered the ad system in order to satisfy Google's terms of service.
Az MS házhoz ment a l....
-
catroot
veterán
Azt azért meg kell hagyni, hogy elég nagy pöcsfejek, na.
-
catroot
veterán
Amúgy a graph searchnek hála lehet megtaláltam...
-
Lall
veterán
Aki a kutyákat szereti, rossz ember nem lehet.
[link]
polonic: Van az a pénz amiért pórázra köthetsz és kimenthettek.
-
Lall
veterán
válasz
polonic #22570 üzenetére
Megkérdeztem, hogy szeretné -e megismerni anyukám, hogy ilyen bőszen érdeklődik felőle, de erre már nem kaptam választ.
Blyan: polonic fel akart ugrani hozzá, de én írtam neki, hogy az már nem divat, kérje el a számát. Én most kimaradtam a jóból vagy rosszból. Tényleg küldhetne egy képet.
Aztán tudnék nyilatkozni mi legyen, de ha már a Nokiát szereti rossz ember nem lehet.
-
dejaris
addikt
Shh... Kangombockak
-
Lall
veterán
Addig kéritek itt a képeket, míg el nem küld az anyátokba, mint polonic-ot és engem.
-
Blyan
félisten
válasz
Воланд #22560 üzenetére
Világos. De lehet hogy itt kúrósbaszós anekdoták vannak ,de azért na, már mindjárt ismerkedünk is.
Persze, én csak örülök, hogy ha Zsófi (?) tolja magáról a képeket meg a nővéréről.(#22561) dejaris
Az az, úgyvan. Felbátorodott.
Simán hiszem, hogy nőket szólít le az utcán.
Bár az nem rémlik. hogy bernadettől is ennyire akartak volna bármit.
-
Blyan
félisten
válasz
zsof Nokia #22555 üzenetére
A gyarmatosításnak ez az egyik melléke...
woland, Te ittál?
Nem szoktál ilyen durr bele srác lenni.
-
Воланд
titán
válasz
zsof Nokia #22555 üzenetére
kepet!
a noveredrol.
-
zsof Nokia
aktív tag
nővérem mesélte, hogy Franciaországba alig látott franciát négereket meg arab meg törökök vannak dögivel
-
negyedes
addikt
válasz
zsof Nokia #22550 üzenetére
kerrekt leiras arrol hogyan dugd fel a velemenyedet magadnak.
gzbotii: haverom elso reakcioja mikor megerkezett a melojaba es a lakasara: bazdmeg eltevesztettem az orszagot, kenyaba jottem.
-
catroot
veterán
Ez egyszerűen zseniális
Vita közben lehet majd linkelgetni
-
gzbotii
nagyúr
Lehet ugy lesz. Meg meglatom. Az tuti, hogy itt minimalberbol is vigan meglehet elni...meg a melo sem gyilkol meg. Csak vegyes a szomszedsag. Ahol lakunk az egyaltalan nem getto es igy nez kiba szomszedsag: arab, indiai, mi, angol, fekete, arab, paki, fekete. Szep finomvegyes
-
catroot
veterán
Egyik haverom (szintén xperia) most árulja a telefonját, mert szabadulna tőle és venne egy Lumiát.
Hát mennek az élménybeszámolók oda-vissza
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Psychonaut #22545 üzenetére
Így akár újabb több-száz Surface elkelhet!
-
pushalias
addikt
Igen,
Magyarország jobban teljesítmegcsinálta! -
pushalias
addikt
Egyelőre tűnődöm, melyik rosszabb
-
pushalias
addikt
-
negyedes
addikt
[link]niccceee, veryy niccceee
-
catroot
veterán
Ez az, beszélgessetek csak...
-
catroot
veterán
válasz
#40993792 #22527 üzenetére
Igen, gyári. Zárt a BL, szóval mókolni sem tudom.
Egyébként töltőre tettem, nem csinalt semmit. Aztan kis idő múlva bekapcsolt magától.
Ha nem nezek ra akkor fel sem tunik es nem ebreszt, nem ernek el.
Ja és egyáltalán nem volt lemerülve. Először arra gondoltam, hogy valami app beragadt.
Na mindegy, amint tudok, szabadulok ettől. Volt eddig cca. 30 telóm és nem sokat utáltam meg ennyire.
-
catroot
veterán
Tegnap betéglásult a csoda sony a zsebemben!
-
legiaap
félisten
válasz
Psychonaut #22494 üzenetére
Rég lettem már emlegetve
Nem tudom mi lelt, de ma ajánlottam valakinek egy Lumia 520-at. Biztos front van.
-
Ja most nézem, amire te gondolsz az medvécske volt. Én az 520 hírnél suhintottam a kaszával.
Blyan: egyszer az a bajotok, hogy túl szigorúak vagyunk, és feleslegesen moderálgatunk, utána meg az a bajod, hogy viccelődünk, meg humorizálunk, amit igazán meghagyhatnánk a hanyatló nyugat ópiumának.
Hát kérem, döntse már el, hogy mit akar!
-
Lall
veterán
polonic:
És itt a vége. Pedig csodás volt. Csodás lehetett volna...
Lecsapott crey, macika vagy Bartezz. Irigykednek a nagybetűsök, irigykednek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest