Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
610emen nem lehet guglit beállítani a keresogombra..
Asszem nekem nem nagyon marad a bingen kivul mas a telora.
-
válasz
Psychonaut #22695 üzenetére
engem is
csak lusta voltam screenshottal foglalkozni
-
-
pushalias
addikt
válasz
#40993792 #22688 üzenetére
Nem véletlenül nekem is egyből ez ugrott be. Google, index.hu beír, majd elégedetten kattint a találatra. Szó bennszakadt, hang fennakadt.
Csodálkoztam is egyébként, amikor egy általam nem butának tartott felhasználó pont egy ilyen példával óhajtja bizonyítani egy kereső úgymond használhatatlanságát. De hát istenenem, a saját butaságomról is tudom, hogy mennyire végtelen, hadd legyen rá joga másnak is.
A másik kedves állatfajta a böngészőt hívja Internetnek. Ebben mondjuk a MS is nyakig sáros, pont azzal a szerencsétlen XP-ben bevezetett új, feljavított Start menüjével, amit annak idején nem bírtak elfogadni, most meg nem bírnak elveszíteni a népek.
Btw., egy másik hozzámszólás kapcsán: a releváns találat nem az, amit te elvársz. Ha így lenne, egyáltalán nem kellene keresőt sem használnod, hiszen minek, ha annak kell lennie a találatnak, amit te elvársz.
-
pushalias
addikt
válasz
Psychonaut #22683 üzenetére
Foglaljuk össze.
A Google keresőjével egy lépésben lehet végrehajtani azt a totálisan felesleges keresést, amit Binggel kettőben.
Soha többet nem fogok használni Binget. Egy rakás szar.
-
pushalias
addikt
Dzsini megelőzött Fácsén.
-
Psychonaut
veterán
válasz
pushalias #22681 üzenetére
Persze, én értem amit írsz, csak ez nem releváns találat, hanem releváns keresés, tehát gyakorlatilag ha az általa javasolt kulcsszóra keresel, akkor nem azt kapod meg találatnak, amit akarsz, hanem azt a keresést, ami már második találatként listázza...
Két lépés egy helyett. A Google képes arra, hogy egy lépésből megtalálja, amit keresel, a Bing nem képes rá, ennyiről volt csak szó, és nem többről.
SZERK: amúgy abban igazad van, hogy viszonylag felesleges URL-re keresni.
-
pushalias
addikt
válasz
pushalias #22681 üzenetére
Egyébként így egymás között ez az „URL-re keresésre az első találat legyen maga az oldal” egy akkora baromság, csak persze rászokott egy csomó ember, akik azt hitték, hogy Internet egyenlő a Google kereső, és hogy az index.hu-ra csak azon keresztül lehet eljutni. Úristen, hány ilyet láttam már!
Ha tudod az URL-t, mi a retekért keresel rá ahelyett, hogy beírnád a címsorba, és nyomnál egy entert? Túl gyors, túl egyszerű, és kimarad egy teljesen felesleges kör? Ja, tényleg, ha csak úgy nem.
Persze tőlem saját magadnak úgy csiholsz élvezeteket, ahogy akarsz, de másokat behülyíteni, azt azért nem kéne ...
-
pushalias
addikt
válasz
Psychonaut #22680 üzenetére
Nédda, hát mit látok, ha körülnézek?
És természetesen még mindig nem arról van szó, hogy a Bing lenne a királyság, én pontosan tudom, miben kevés számomra a szolgáltatásuk, csak mivel sem az egyik, sem a másik keresőről nem akarom se le- se rábeszélni az embereket, ezért nem tolom az arcukba feleslegesen, hogy fú, ez de szar, fú az de szar, csak mert nekem valamiért nem jön be.
-
Psychonaut
veterán
Amúgy most megnéztem, a Bing két javaslatának (lmbtfy, lmbtfy.com) bármelyikére kattintva sincs az első találatok között a lmbtfy.com, úgyhogy szerintem nem user error az, hogy nem fogadja el a javaslatot, hiszen hiába fogadja el, ha elfogadva a javaslatot se nem irányít át oda, se nem ad rá megfelelő relevanciájú találatot (értsd: önmagát az oldalt első találatként).
Opp, én veled értek egyet, teljesen egyértelműen vicc, hogy ilyeneket nem talál meg.
-
pushalias
addikt
válasz
Oppenheimer #22675 üzenetére
1. Ha nagyon akarod, valóban tudok szőrszálat hasogatni is. Például, ha már itt tartunk, elmesélhetnéd nekem, hogy a teljesen szabályos smb://server.local/fonok_megosztasa/nagyon_titkos_doksik/nagyon_fontos.xls URL az szerinted ugyan hol és, ugyan miféle webcím is lenne igazából?
No de én természetesen nem akarok szőrszálhasogatni.
2. Mindössze annyit követtél el, hogy a keresőkifejezés beírása közben nem vetted észre, hogy a Bing felajánlja az általad annyira reklamált URL-t, vagyis a Bing tehet arról, hogy nem tudod használni. Most az egy másik kérdés, hogy ilyenkor nekem a jobb felső sarokban, a related searchesnél jelenik meg a találat, és nem a többi közé keverve.
3. Sokkal inkább abban van igazunk, hogy te egy tévedhetetlen felhasználó vagy.
-
dejaris
addikt
-
Srácok, komolyan... irigylem a problémátokat basszus... "let me dont give a fuck".
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
pushalias #22674 üzenetére
Most ne abba Menj bele, hogy mi az URL hajszál pontos definíciója, mert ez csak szőrszálhasogatás. (én is tudom, hogy a teljes weblapcímet jelenti)
Belinkeltem, hogy nálam milyen találatokat adott a lmbtfy-ra, és láthatod, hogy képtelen volt az első Találatok közé tenni a lmbtfy.comot.
De igazatok van, a bing király, minden helyzetben jó találatokat ad.
-
pushalias
addikt
válasz
Oppenheimer #22672 üzenetére
Természetesen az lmbtfy.comnak az URL-je sehol sem lmbtfy. Pongyolán megadva lmbtfy.com, kevéséb pongyolábban pedig http://lmbtfy.com. Az, hogy te nem tudod, mi az az URL hadd ne legyen a Bing hibája.
Úgy egyébként csak neked, ajándékba két screenshot.
Disclaimer: az alábbi két screenshot nem a Bing feltétel nélküli jóságát bizonyítja, hanem az emberi hülyeség mérhetetlen határainak felméréséhez nyújt némi adalékot.
A vétlen olvasóktól elnézést!
-
pushalias
addikt
válasz
Oppenheimer #22668 üzenetére
Ismétlem: nem az URL-jét adtad meg.
-
negyedes
addikt
-
válasz
Oppenheimer #22664 üzenetére
baszki, én meg téged oppenheimerként ismerlek, mégse dob ki a google p attilaként
nem talál meg, szar az egész
-
-
válasz
Oppenheimer #22660 üzenetére
-
válasz
Oppenheimer #22658 üzenetére
nem védem, én így kerestem pl a let me bing akármi oldalt, számomra így logikus
vagy te a kínai narancsos kacsát is knk-ként keresed? -
dejaris
addikt
Elso bluegiftem
-
válasz
Oppenheimer #22655 üzenetére
-
polonic
félisten
szóval push:
Jelenleg fehérvár, de este már balaton parton leszek. És nem is vagyok vén.
-
-
negyedes
addikt
jovore lejosz aradig es aradtol mar lesz palya Szebenig, sajnos a hegyi szakaszt nem tudom hogy mikor es hogyan csinaljak meg(az olt volgyen keresztul meg az autout is nehez nemhogy egy palya). utanna Pitesttol Constantaig szabad. Meg kis nehezseg az a Bukaresti korgyuru de annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Óvodások homokozója
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest