Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
Psychonaut #18899 üzenetére
Mondjuk a Sonyból kinézem, hogy sunnyog, aztán ha a kiadók beszólnak, akkor véget vet a használt játéknak.
A kinect meg felőlem lesheti, hogy dugok a nappaliban.
-
Psychonaut
veterán
Hát nem tudom, azért a Sony odatette magát, és nem is csak ezért vennék inkább azt...összehasonlító táblázat. Azért a folyamatos Kinect-kapcsolat kicsit ijesztő a PRISM-scandal fényében...
-
Megjott a szurke L920. Eleg szep. Azert vettem szurket, mert ezzel sokfele csempeszin jol nez ki, de megse annyira szokasos, mint a fekete.
-
Воланд
titán
en meg box-ot vennek, mert meg emlekszek a psn koruli tortenesekre...
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #18884 üzenetére
Nem fognak ilyesmivel foglalkozni, Xboxon megy, Ps-en is fog, csókolom.
-
én samsung konzolt szeretnék
egyébként senkinek nincs internetje, hogy ennyire problémás, hogy kell hozzá
-
negyedes
addikt
válasz
Oppenheimer #18867 üzenetére
hozza nem nyulnek egy sonyhoz.
amugy en biztos boxot veszek, win8,wp8 es lesz xb1
es lesz kinect.
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #18878 üzenetére
De ez csak a PS exkluzív címeknél fog számítani.
-
Oppenheimer
nagyúr
-
Alexios
veterán
válasz
Oppenheimer #18878 üzenetére
De erről van valami hivatalos infó amúgy hogy ennyivel erősebb a ps4? én csak a gddr5-ről tudok hivatalosat, bár xboxnál valamit meg számíthat a kis sram.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Oppenheimer #18870 üzenetére
Nyilván azt próbáltam előbb, de mondom, úgy nincs semmi hangja. A HR-t azért próbáltam, mert olvastam, hogy másnak is volt ilyesmi gondja, és HR megoldotta. Hát nekem csak az üdvözlő SMS-ig volt jó a módszer.
-
Alexios
veterán
válasz
polonic #18873 üzenetére
Pláne, bár engem az a 100 euró győzött meg igazán
Kíváncsi vagyok a microsoft fog-e erre valamit reagálni, bár őket ismerve.. Az xbox one előrendelők kapnak pár dlc-t, a ps4-nél meg a ps+hoz odaadják a drive clubot ingyen.. Valószínűleg ők is érzik ezt redmonban hogy szarban vannak -
Alexios
veterán
válasz
Hát a sony most rendesen odab*szott a microsoftnak, ha nem lenne olyan undorító a ps kontrollere, és nem jelentettek volna be halo-t akkor gondolkodás nélkül ps-t vennék
Bár azért az a 100euró különbség még most is elgondolkodtató.
A használt játékokról nem is beszélve.. -
polonic
félisten
válasz
Egyértelműen én is PS-t vennék. És majd azt is fogok jövő év elején.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Psychonaut #18868 üzenetére
Minek HR? Restart nem elég?
-
Blyan
félisten
válasz
Hát bazmeg én is PS-t vennék...
Pedig utálom a PS-t és a DS Controllert is. De sajnos Halo nem jelenik meg rá.
-
Psychonaut
veterán
Az mi a franctól lehet, hogy semmilyen hang nem jön a hangszórón, de ha adok neki egy HR-t, akkor az üdvözlő SMS megérkezik, és hangja is van. Utána viszont megint semmi, se hívás, se YouTube videók, se zene. Fülesen minden tökéletes...
-
Oppenheimer
nagyúr
Így már elviselhetőbb, mint az előbbi háttérrel. Vagy rossz hátteret választottál, vagy valami nem stimmel az ikonokkal, de nagyon egybefolytak a háttérrel és rossz volt ránézni.
Én PS-t vennék.
-
catroot
veterán
Erre most nem tudok mit írni.
lehet beteszem csengőhangnak...
-
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
Jó lett ez, akad mint állat és némileg androidos is, erős flat beütéssel!
-
Lall
veterán
Úristen, erről a szarról 150 új bejegyzést csinálni 1 nap alatt.
-
btudos
nagyúr
válasz
Воланд #18844 üzenetére
Az a baj, hogy ami jól néz ki, meg jól használható számomra (WP) az funkciószegény, és közepesen megbízható (pedig én még ugye a szerencsésebbek közé tartozom értesítések szempontjából). Ami úgy működik ahogy kéne neki, az nemes egyszerűséggel hányingert kelt bennem (iOS 7), Androidot meg mind tudjuk miért nem szeretnék. Bár megmondom őszintén, követem a HTC One topikot, hogy legyen B terv, ha a MS képtelen fejlődést produkálni.
-
btudos
nagyúr
válasz
Воланд #18841 üzenetére
Vannak jó dolgok az iOS 7-ben, de ha az újításhoz ilyen ocsmány UI kell (pl. control center, nem is értem hogy lett ez a végleges), akkor inkább nem kérek belőle..
Bízom benne hogy a MS a használható újításokat ( új csempeszínek
) nem designforradalom keretein belül szeretné megvalósítani.
-
gzbotii
nagyúr
Az a vicces, hogy ezekbol a fejesekbol mar kinezem az olcso iPhonet
-
válasz
gzbotii #18829 üzenetére
Engem az zavar, hogy nem konzisztens. Legyen ilyen letisztult faék egyszerű a Controll Center, de akkor nézzen ki ugyanígy Siri és a Notification Center is.
Ez a katyvasz wtf?!
Az ikonokat hadd ne fikázzam én is, mindenki ezen rugózik. Tényleg rondák lettek, színes csilli-villi cukormázas szutyok...Woland: "Ha nem lesz funkció bővítés (pl: Bluetooth, stb.), akkor már be is temethetik magukat." - nemérted? Blútúsz, vagy semmi.
-
Воланд
titán
kesz, belealltak a foldbe, a pokolba lovagolnak.
-
gzbotii
nagyúr
Nallam az a Control Center vagta ki a biztositekot. Hogy lehet valami ennyire ramaty?
Remelem osszel meg talalok olyan i4S-t ami 6 iOS maradt... -
dejaris
addikt
válasz
Oppenheimer #18823 üzenetére
Mi a bubanatert akarsz ujat venni? Hasznaltan nem is annyira veszes.
-
Tegnap este végignéztem a keynoteot... Hát... Az iOS szerintem nem az előnyére változott. Nemes egyszerűséggel csúnya lett mint az állat.
Ezek a kis változtatások meg pont arra jók, hogy lássuk ők is tudnak koppintani. Swipe balról/jobbról: BB és Meego. Multitask menü: kifejezetten WP koppintás. Safari "unified searching field" - Chrome. Sorolhatnánk tovább.
Az egyetlen "egyedi ötlet" az AirDrop volt, és jó volt a fricska is a Samsung NFC-s reklámjaira.
De ettől függetlenül erős iparos munka az iOS7, jól fog fogyni és teljesíteni.
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #18825 üzenetére
Semmi droid?
-
Oppenheimer
nagyúr
De keeell!
ezt:
http://winmagazin.blog.hu/2013/06/10/az_windows_phone_8_1_szivargasanak_esetirulmár kicsit sem várom annak tudatában, hogy létezik ez:
http://www.youtube.com/watch?v=rT_OmTMwvZI&sns=em4:22-nél ott van a multitasking képernyő. Sokkal szebb, mint a WP8.1-es változat! Rádásul swipe-olással lehet bezárni az appokat. Eddig azt szerettem a wp-ben, hogy szép, de az ios7 mellett már gagyin fest. Na de leálltam ezzel, mostantól csendben fogom használni a 8X-em, és titkon várom a halálát
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #18823 üzenetére
Milyen ájfónra, büdös kölök!
-
Oppenheimer
nagyúr
Honnan szedjek 230ezret egy iphonera? Ne vegyek motort az osztondijambol, hanem telefont?
-
Oppenheimer
nagyúr
Milyen avatar-név kombó ez?! És még modi is?! R U fukin kiding me?
[link]
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #18820 üzenetére
Előbb lesz HTC iOS 8-cal.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
dejaris #18819 üzenetére
+1.
Bocsánat akit érint, de hülye aki fontolóra veszi, hogy ilyet vesz. WP piacon nincs helye a HTC-nek, esetleg annyi van, hogy 1-2 telefont áruljon, de többet ne, mert azokat se veszik. Vigyék sikerre a One szériát, aztán ha lesz erőforrásuk WP-re funkciópótló appokat írni, mint a Nokiának, akkor jöhetnek.
-
Nekem elegge tetszik a Mac Pro, de jobban meggondolva: mi a feneert kell ilyennek lennie? Ez egy profi gep kellene, hogy legyen, cserebe nehezen bovitheto. Egy HP Z800 azert joval professzionalisabb erzest kelt.
-
Blyan
félisten
Nesztek, új WP modell a HTC-től, a 8X és a 8S közé. Giga ram, pl van. [link]
Amolyan 820 HTC köntösben.
-
Воланд
titán
-
catroot
veterán
Ő melyik modi lehet?
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #18803 üzenetére
Simán lehet.
-
btudos
nagyúr
válasz
dejaris #18797 üzenetére
Szerintem nagyon ki van találva az a hűtés, nem véletlenül lett ilyen a cucc, a közepe a táp felett egy az egyben hűtés, nyilván nem véletlenül.
Ez az első Apple termék, amire tényleg azt mondom, hogy ha nyernék a lottón, biztosan megvenném. Egyszerűen már maga az egész felépítése megfogott, a teljesítményről nem is beszélve, bár belátom a grafikus képességeire nem sok szükségem lenne.
Oppenheimer: Ha lesznek hozzá driverek, simán mehet Windows is rá szerintem.
catroot: Az Omniáért cserébe küldök egy működő 6600-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest