Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz
dejaris #17098 üzenetére
Es szerinted ott meg lehet tanulni a nyelvet? Ha baromira nem.
Mivel nem ugy kezelik, mint egy idegen nyelvet, ugy tanulunk (azonos tanterv szerint) mint a roman anyanyelvuek es igy nincs ido a nyelv elsajatitasara. Hamarabb tanulnak meg a lurkok angolul mint romanul.Azonkivul, meg ha csak a suliban heti 4 orat hallasz romant, az sem segit
-
dejaris
addikt
válasz
gzbotii #17097 üzenetére
Szarazajtan van egy roman forma, romannak valja magat ortodox meg miegymas, de magyar az anyanyelve
Egy csomoszor volt, hogy nagymamameknal en kellett forditsak 4-10 eves fejjel a rendorok es szekelyek kozott
De en pl magyar iskolaba jartam es ott is kellett tanulni romanul elsotol, nektek nem kellett?
-
-
dejaris
addikt
Rittyents ide legyszives par roman rappet gzbotii
-
Blyan
félisten
Már képben vagyok, kösz srácok.
-
dejaris
addikt
válasz
Oppenheimer #17073 üzenetére
Dehogy is, windows fut rajta
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #17073 üzenetére
Mit?
-
Oppenheimer
nagyúr
Vennem kell egy temashos tabletet! Állati jo lesz
-
gzbotii
nagyúr
3 nap, 2 lereszegedes, eleg jol megvolt ez
-
válasz
Oppenheimer #17069 üzenetére
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Psychonaut #17066 üzenetére
Ezért nem használ senki binget
-
dejaris
addikt
válasz
Psychonaut #17066 üzenetére
Biztos, hogy ezt akartad linkelni?
-
Psychonaut
veterán
válasz
legiaap #17065 üzenetére
Nyilván, ezt senki nem vitatta (nem is értem, miért gondoltad ezt). Inkább azt nem értem, hogy miért kell egyre nagyobb kamerákat tenni a telefonokba, mikor szinte senki sem használja ki őket, a képeket soha nem nézik teljes felbontásukban. Persze a nagyobb számok jobban néznek ki a hátlapon, ez tény.
(És hogy egyértelmű legyek: már nem a PureView kamerájáról beszélek, hanem az átlagmobil 3-5-8 megapixeléről.)
Más:
A Microsoft nem könnyíti meg a saját dolgát
10-es skálán mekkora a FAIL-értéke?
-
legiaap
félisten
válasz
Psychonaut #17061 üzenetére
Ha minden tesztelő így gondolkodna, akkor nem tudnák sorrendbe rendezni a telefonokat. Minőséget csak teljes méretben lehet vizsgálni. Senki nem mondta, hogy attól még neked úgy kell nézni, csak jó ha tudod, melyik telefon mit tud és hol vannak a határai.
-
válasz
Psychonaut #17061 üzenetére
kivéve ha vmi jó csaj van abban a negyedben, mert nem tudtad középre helyezni (pl amikor a buszon szembe ül és nem vagy punci fotózni, mint itt a többiek)
-
válasz
Psychonaut #17059 üzenetére
De PC - n nagyítani is lehet ám azt a képet
-
Psychonaut
veterán
válasz
Oppenheimer #17057 üzenetére
Igen, ez rendben van, de még a 8MPixeles képeket sem fogjuk tudni teljes méretükben nézegetni a 4K-s tévék elterjedése előtt...vagy?
Barthezz: értem, ez jogos. Kellene valami összehasonlítás egy jó 8MPixeles mobil kamera és egy PureView 8MPixeles képe között, érdekelne, mennyire látványos vagy nem látványos a különbség.
-
válasz
Psychonaut #17056 üzenetére
De azért kell a sok megapixel, mert így a 41 megapixel érzékel pl 8 megapixelt, azaz a 8Mpx-es kép minden képpontjára több képpontnyi érzékelő rész jut, és ezáltal lesz jobb a kép.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Psychonaut #17056 üzenetére
Viszont így lehet vesztesegmentesen zoomolni is vele, es 5-8 megapixeles kepet lőni.
-
Psychonaut
veterán
Javítsatok ki, ha rosszul értettem, de nekem abból az jött le, hogy igazán az érzékelő mérete számít, mert ennek köszönhetően lehet "értelmes" (tehát a döntő többség által használt, elterjedt) felbontásban igazán jó minőségű képeket készíteni, tehát nem is igazán megapixelekre lenne szükség egy kisebb PureView kameránál sem.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Psychonaut #17052 üzenetére
Olvasd el a Nokia 808 tesztet, abban le van írva miért 41 megapixeles.
-
legiaap
félisten
válasz
Psychonaut #17052 üzenetére
Nem azért jó, mert 41 MP, hanem a technológiája miatt, de a 808 tulajok jobban el tudják magyarázni, de azt hiszem a tesztjében is elmesélik, hogy működik.
Haszna? Ha azt haszonnak lehet mondani, hogy nincs telefon, ami megközelítené fotózásban, akkor igen hasznos. -
Psychonaut
veterán
válasz
legiaap #17048 üzenetére
A 41Mpixelnek amúgy van valami tényleges haszna is, vagy csak jól esik kimondani? Tényleg érdekel, mert én szinte sosem fotózok a telefonommal, nem is értek hozzá, így nekem a nagyobb felbontás csak több pixelt jelent, amit aztán úgysem látok majd a laptop/TV kisebb felbontása miatt.
-
válasz
xperiasigi #17050 üzenetére
szeptemberben vehetek új telót az előfizumra
-
legiaap
félisten
válasz
mukibuci #17047 üzenetére
Apropó, mikor jön az új ipad?
Utálom ezt az átmeneti időt. Nem érdemes, most semmit sem venni. Nem érdemes még beruházni 925-re, mert kitudja milyen bajai lesznek, meg ugye első szériás telefont alapszabály hogy nem veszünk. iphone 5S-re is még várni kell, a 41 MP-es Lumiára meg még inkább. -
a zongorás ipad mini reklám még mindig nagyon bejön
-
legiaap
félisten
Pfff...valahogy így érzek: [link]
-
Blyan
félisten
válasz
Psychonaut #17044 üzenetére
-
Psychonaut
veterán
válasz
Barthezz2 #17043 üzenetére
Vagy mindkettő. De ez nem az a nap.
-
válasz
mukibuci #16998 üzenetére
Már jó úton halad. A többi gyártónak egyszerűen nem érdeke Wp-t gyártani(mint látjuk, nagyon nem is teszik), a Nokia meg hiába kapálózik, nem tudja fellendíteni egymaga a platformot, a görcsös erölködéssel inkább keresztbe is tesz neki..
Van egy olyan érzésem, hogy el fog jönni az az idő, amikor választani kell, hogy vagy a WP hal el csendesen, vagy a Nokia..
-
pushalias
addikt
Jé, ez már nekem is feltűnt tegnap ... [link]
-
Maateeo
aktív tag
Egyet kell értenem a mackóval. Szerintem is a WP felé kellene fordulniuk, és valami innovatívat bevinni. A kukarobi az pont olyan, mint az autóipar, telített. És mint látjuk nem megy, érdemes alternatív megoldásokat találni. Mivel a feature phone-ok kora lejárt, ezért a lehetöségei adottak: vagy kap rendszert az almától (hahahah), vagy zöld szemetesekkel próbál a BB sorsára jutni, vagy pedig próbálkozik ablakosként, ahol még vannak lyukak...
Lalll: A Blyaneset légyszi!
-
tehát szerinted a htc azért volt jó a nokia előtt, mert nem volt nokia, és a nokia azért tarolta le a piacot (
) mert sokkal jobb, és még véletlenül sem az exkluziv programok miatt
Tehát azonos feltételek mellett is simán a nokia lenne a jobb.
Értem én, hogy más is megtehetné ezt, de nem teszi, helyette a kukarobiba öli a pénzt és megy csődbe. Jó megoldás
-
Miért nem telik el úgy nap, hogy ne vitatkozna valaki az Off-ban. Nem unjátok?
Inkább hallgatnám Lalll által fejbelőtt milf kórus süvöltését bikini-vonal gyantázás közepette, mint az örökös szájkaratétokat
-
Blyan
félisten
válasz
mukibuci #17022 üzenetére
Miért nyomná le? Már a WP7 fronton is megfordult a kocka a WP8-ig, ahol a HTC toronymagasan vezető volt az eladásokban, amíg a Nokia meg nem érkezett.
Na mindegy, egyszerűen nem értem ezeket a légből kapott elképzeléseket. De légy a megmentő, írj a Chou csávónak, hogy Te tudod a megoldást, és még a Nokiat is kiütheti a nyeregből..
-
Lall
veterán
válasz
mukibuci #17014 üzenetére
Szerintem jot. Ha a Nokia nem nyomulna ennyire es a HTC, Samu parosra lenne bizva a platform sorsa kb. 0.5%-on allna es az MS mar reg belebukott volna. Bezzeg, ha valami csoda folytan a Nokia feltornazza ezt majd 15% korulire a Samu az elsok kozott fogja a picsajat odatolni es elkezdeni fosni magabol a WP-s telefonokat.
adam014: Ez igy van, de senki nem mondta, hogy a HTC nem kapott volna penzt a platform nepszerusitesere, ha ugy all hozza, mint a Nokia.
-
Lall
veterán
válasz
mukibuci #17006 üzenetére
Szerintem meg a HTC es Samsung parosnak is ott a lehetoseg, hogy BARMIT fejlesszen, exkluzivva tegyen WP ala, de nem elnek vele, mert dedelgetik a droid vonalat. Mivel a Nokianak csak ez van, ertelemszeruen ez a "gyermeke" es nem "mostoha gyermekkent" kezeli, mint a tobbi gyarto (8x, Ativ S). Tessek-lassek legyartottak oszt' jo van. A Nokia meg lassan havonta bejelent egy uj Lumiat. Ezzel az uzletpolitikaval nem is csoda, ha minden Nokia exkluziv.
-
Blyan
félisten
válasz
mukibuci #17009 üzenetére
Vezesd már le, hogy miért gondolod ezt, mert számomra érthetetlen.
Sokkal több androidot eladnak a kuka fronton, mint amennyi WP telefont sikerült eladniuk az elmúlt 3 évben. De legalább is annyit biztosan eladnak egy évben droid fronton a HTC-nél, mint amennyit összesen a WP fronton (Mozart, HD7, Trophy, TITAN, stb, plusz a 8s és 8X).
-
Psychonaut
veterán
válasz
mukibuci #17006 üzenetére
Ezt az elején baltázták el a többiek, b@sztak bármit is kezdeni a platformmal, így nem is lehet csodálkozni azon, hogy csak a Lumiák fogynak. Mégis miért venne mást akárki is? Egyszerűen nulla az előnye bármilyen más WP-s készüléknek egy Lumiával szemben. Mondom ezt Omnia W tulajként.
-
huszonkettes csapdája
ha akarod az új játékokat, nokia kell, tehát nokiát veszel, más telefon nem fogy, mivel nem fogy más, ezért más miért fejlesszen és ölje bele a pénzét? tehát más nem fejleszt, ezért nokiát veszel.
a samsung el van a maga kis kukarobi birodalmával, pedig neki lenne pénze ezen változtatni. A htc pedig vergődik, lassan egyik napról a másikra él, nincs pénze felvenni a kesztyűt. Bamm, a kör bezárult
-
Blyan
félisten
válasz
mukibuci #16998 üzenetére
Nem hiszem, azért nem, mert nem úgy néz ki, hogy a HTC és vagy akár csak a Samsung sikeres lenne jelenleg a WP-n. Hogy miért? Nos nem a Nokia exkluzivitás miatt, hanem főleg mert nem szentelnek elég figyelmet a platformnak.
Ugye nem gondoljuk komolyan,hogy ha a Samsung komolyan venné a WP-t akkor nem tudna labdába rúgni itt?
Én nem komálom a Samut, marhára nem, de biztosnak tartom, hogy tudna mit kezdeni a Nokiával való versennyel, ha akarna. -
gzbotii
nagyúr
-
polonic
félisten
Szerintem meg fogalmatlanok vagytok mind.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest