Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pushalias #17296 üzenetére
Azt azért hozzá kell tenni, hogy a United adósság mentes volt, egészen addig, amíg a Glazer família meg nem vette őket... (a klubra terhelték rá a banki kölcsönt, amit felvettek).
Ja és folyamatosan csökkentik az adósságukat. Önerőből nyereségesek (köszönhetően a nagyon masszívan felépített brandnek), nem pedig egy orosz/arab milliárdos pénzéből.
-
pushalias
addikt
A többség úszik az adósságokban. Ez csak az első tíz legeladósodottab klub Európában.
Érdekes egyébként, hogy pont a Real és a Barcelona nem jutott az eszedbe, holott azok élnek talán a leghosszabb ideje hitelből. Ja, és persze a ManUnited.
-
Blyan
félisten
Heheh, szánalom a 920 topik.
nagyobb gaz arcok kerülnek elő, mintha symbian topikba nézne az ember.
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #17288 üzenetére
Egy Symbiant! Egy kutya mindkettő
-
Maateeo
aktív tag
Halljátok, ezen nagyokat visítottam
Ezért lötték le a nemzeti táncparti fb oldalát. Ennyi trollt se láttam még egy helyen.. pedig az android vs WP-nél valahogy mindig voltak sokan..
-
negyedes
addikt
nem tudom eldonteni hogy egy kib@szott zseni vagy egy hatalmas idiota
-
pushalias
addikt
válasz
gzbotii #17285 üzenetére
És a mi baromi fontos, hogy ők nem hitelből vagy gazdag arabok pénzéből építenek csapatot, mint hanem az összes többi sztárcsapat, hanem bevételből. Pont a Dortmund egyébként pazarolta egy darabig a zsét (és a Bayern hitele mentette meg őket a csődtől), de aztán ők is rendbeszedték a dolgaikat.
Elképesztően nagy meccs volt, na.
-
pushalias
addikt
válasz
gzbotii #17283 üzenetére
A sok agyonbekkelt szar után végre egy ilyen, ahol mindkét csapat tolhatott volna egy ötöst, ha nem védenek ilyen jól a kapusok, meg az egész. Életre szóló élmény volt, na. És a jobbik győzött, de a vesztes is k.rva jó volt, és egy k.rva nagy ünnep volt tényleg az egész. A német foci, ahogy az utóbbi 15 évben átalakult, az valami döbbenet.
-
dejaris
addikt
válasz
Psychonaut #17280 üzenetére
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ez eletem legjobb hire
-
Psychonaut
veterán
válasz
dejaris #17277 üzenetére
Hogyne tudnál, vannak játékok, amik kötelezően GfWL-esek (ezt mondta a maci is), ezért akkor is kell hozzájuk kliens, ha Steamen veszed meg őket, és természetesen ezeknek a játékoknak az Achievementjei is GfWL-esek, nem steamesek.
Ilyen játék például a GTA IV vagy a DiRT 2, 3, ezek jutottak először eszembe.
-
pushalias
addikt
válasz
Psychonaut #17261 üzenetére
Nem téged akartalak cseszegetni, csak azon morfondíroztam, mekkora arc kell ahhoz, hogy valaki egy az egyben kirakja az Office 2013 lapkákat, mint sajátot, pláne, mint conceptet, ami ugye elvben mindig teljesen önálló dizájn.
-
negyedes
addikt
bayern vagy dortmund?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Oppenheimer #17266 üzenetére
WoT-ozok es ket csata kozott beneztem oda is
-
válasz
catroot #17238 üzenetére
gyere cak a szötét oldalra dráááágaszáááágggg
Amúgy nem értem a problémátokat. Egy lassan két éves géppel netezek, zenét hallgatok probléma mentesen egyszerre, nem laggol, nem röfög, nem böfög. Ezek mellé minden értesítésem megjön - pontosan időben, mindig elsőként kapom meg a jobbnál jobb appokat, és még idén is számíthatok valami (minimális újdonságra) az új oprendszerből...
Nem mellesleg, amikor ezt eladom, korához képest még mindig meg fog érni legalább 60-70 ezret.
Hát az iTunest meg megszokod. Megér 20 perc szopást az életedből az, hogy a nap maradék 23 óra 40 perce közben minden működik ahogy kell.
-
gzbotii
nagyúr
Csak ovatosan. Tudom, hogy roman, de azert remelem megertitetk a lenyeget.
-
pushalias
addikt
Nem pontosan értem, mennyiben minősül „concept tile”-nak az eredeti Office 2013 tile-ok koppintása ...
Pardon, természetesen ez erre válasz: (#17202) Psychonaut
-
catroot
veterán
válasz
gzbotii #17240 üzenetére
Nem, kevés. Néha rohadtul belassul, újraindul, stb.
Vicc, de nem egy gyenge vas van a T alatt. De pl. a mostani billentyűzet app is belassítja. Szóval érződik, hogy valami nem ok.Most nem fikázni akarom a rendszert, csak na. Nem maga a szaggatás a baj, hanem, hogy néha miket produkál. Most is gépelek és késik az egész.
@negyedes
is mondd, elég ipaden használni.
-
catroot
veterán
Napról-napra egyre jobban érik az, hogy legközelebb ios lesz a következő versenyző...
-
Maateeo
aktív tag
válasz
gzbotii #17221 üzenetére
Én az egyszerü szürkére esküszöm.
De amúgy vicces, hogy WP Offtopikból "Mutassad a Start képernyödet" topik lett.
Egyébként ha valakinek kell, van metro ikon pakkom.
-
dejaris
addikt
Lalll nem is szolt, hogy porontya van.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Psychonaut #17214 üzenetére
DevArt-rol szedtem le 2 icon setet, azokbol valogattam. A legtobb programnak kaptam, igy mar tenyleg sokkal jobban nez ki. Meg ott a legszelle fele van par progi, aminek nincs, de azokat kb havonta hasznalom, nem is gorgetek oda ki.
-
Psychonaut
veterán
válasz
gzbotii #17212 üzenetére
Nem, játékokra majd Pin Steam-et fogok használni, nekem minden játékom ott van.
CS-re mindenesetre itt egy ikon, Strongholdé túl összetettnek tűnik ahhoz, hogy Modern UI-sra lehessen alakítani, de talán ezt lehetne legegyszerűbben.
Egyébként deviantART-on találhatsz sok, direkt játékok ikonjait tartalmazó csomagot: 1, 2, 3
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Psychonaut #17211 üzenetére
Honna jottel ra, hogy azok egyetemi levelek?
Meg egy kis finomitas ment raEsetleg neked nincs valami iconseted jatekokhoz? Mint pl, CS, Stronghold...
-
rég volt már:
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Psychonaut #17202 üzenetére
-
balcsida
senior tag
válasz
Psychonaut #17202 üzenetére
-
gzbotii
nagyúr
-
legiaap
félisten
válasz
Psychonaut #17204 üzenetére
No meg a súly.
Már akkor elkezdett zavarni, mikor a kezemben tartom az iphone 5-ot, meg mikor ma fogtam a GS4-et. -
legiaap
félisten
Galaxy S4 volt ma a kezemben. Azt hittem nagyobb tepsi. És azt sem gondoltam volna, hogy zsebben kényelmesebb, mint a 920...
De attól még kukarobi -
gzbotii
nagyúr
válasz
Psychonaut #17200 üzenetére
Hmm. Valamelyik unalmas pillanatomban eljatszadozom vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest