Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
Üdv!
Nem találtam jobb topicot ezért ide írom, hátha valaki tud segíteni!
Zenelejátszó szoftvert keresek WinMo-ra, és eddig a PocketMusic jött be a legjobban! Viszont van vele egy kis gondom: nem lehet valamilyen softkey-vel kikapcsolni a képernyőt? Nem találtam ilyen lehetőséget. Ha valamelyik fizikai gombra állítom a kikapcsolást, akkor kikapcsol a képernyő, de előjön a gomb eredeti funkciója is. A Nitrogénnek van ilyen gombja a képernyőn, de annak a hangminősége sokkal elmarad a fent említett lájátszótól.
Ha valaki tudna valamilyen megoldást erre, akkor azt előre is megköszönöm! -
morfondőr
addikt
Üdv!
Egy rövid kérdés: létezik olyan progi, amivel csinálhatok egy biztonsági mentést az egész telefonról úgy, mint pc-nél a norton ghost, vagy acronis true image? HTC Touch 2-m van, WinMo 6.5.5-el...
Előre is köszi! -
morfondőr
addikt
Üdv mindenkinek!
Új vagyok WinMo-ban és van egy probémám: szinkronizáltam a névjegyzékem a gmail fiókommal (activesync-el) és a telefonon felcserélődnek a vezeték- és keresztnevek angol norma szerint, vesszővel elválasztva. Ezt hogy tudom kikapcsolni? A készülék nyelve angol, regionális beállítások pedig magyar.
Ha egy névnél a szerkesztést nyomok, van egy menüpont: "File as:" itt ki tudom választani, hogy normálisan jelenjen meg a név, de egy újraszinkronizálásnál megint felcseréli.
A segítséget előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest